web analytics
 • Asplan Viak-Bygningsfysiker

Asplan Viak-Bygningsfysiker

Sandvika, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description


Job title: Bygningsfysiker

Company: Asplan Viak

Job description: Er du en erfaren bygningsfysiker med et stort engasjement for faget ditt og som kanskje ønsker deg en lederrolle? Vår bygg-gruppe i Sandvika(, som består av 30 medarbeidere som representerer de fleste byggfag, )har behov for en dyktig RIBfy for å dekke vår store og varierte prosjektportefølje.

Ønsker du å bidra til en bærekraftig samfunnsutvikling gjennom våre oppdrag? Hos oss vil du raskt utgjøre en forskjell. Du vil møte kollegaer som er til stede for hverandre på kontoret, mye sosialt og rom for å være ny. Bli med på reisen! Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Vår visjon er å være den fremste arena for samfunnsutvikling.

Vi leter nå etter en engasjert, erfaren og faglig dyktig bygningsfysiker til vårt kontor i Sandvika/Oslo som ønsker å ta del i vår visjon. Her blir du en del av Byggruppen som p.t. teller nærmere 30 rådgivere innen konstruksjonsteknikk, brannrådgivning og bygningsfysikk. Våre bygningsfysikere teller i dag sju stykker og spenner fra juniorer til bransjeledende seniorer. Hos oss vil du få utfordrende rådgivningsoppgaver gjennom en variert oppdragsportefølje med et stort fokus på rehabilitering av eksisterende bygningsmasser. Samtidig er vi tungt inne i prosjektering av nye bygg. Du kan forvente å komme bort i badeanlegg, totalrehabiliteringer, vurderinger av skadesaker, energiberegninger, premissgiving og den gode bygningsfysikken med befaringer og vurderinger.

Videre er det fordelaktig, men ikke et krav, om du går med en lederspire i magen. Det er nemlig muligheter for å kunne fylle en rolle som Teamleder Bygningsfysikk. Du vil havne under gruppeleder og bidra med sysselsetting, faglig veiledelse og rekruttering- og markedsarbeid. I tillegg til å bidra med bygningsfysisk prosjektering og oppdragsledelse.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

 • Bygningsfysisk prosjektering og oppdragsledelse
 • Befaringer, premissgiving, faglig veiledning
 • Oppdragsledelse
 • Teamlederrolle og jevnlig samarbeid med gruppeleder
 • Tilbuds- og markedsarbeid

Kvalifikasjoner

 • Høyere utdanning innenfor bygningsfysikk
 • Mer enn fire års erfaring innen bygningsfysisk rådgivning
 • Gode kunnskaper i norsk, både muntlig og skriftlig
 • God forretnings- og markedsforståelse

Hva vi ser etter i deg

 • Du er selvstendig og ansvarsbevisst
 • Du har en evne til å dele og å lede
 • Du har sterke samarbeidsevner
 • Faglig trygghet

I motsetning til mange andre selskaper innenfor rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirma, er vi en norskeid stiftelse. Eierformen sikrer uavhengighet og faglig integritet. Den legger også grunnlag for stort engasjement i selskapets virksomhet fra den enkelte medarbeider, både fordi ansatte har stor direkte innflytelse på valg av styremedlemmer til Stiftelsens styre og fordi resultatene av det medarbeiderne er med på å skape tilbakeføres til konsernet. Dette gir oss som selskap en unik mulighet til langsiktig planlegging, utvikling og kontinuitet. I tillegg tilbyr vi blant annet:

 • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen, sommertid
 • Studieturer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag og ulike sosiale arrangementer
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn

Asplan Viak skal være en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi ønsker alle kvalifiserte kandidater velkommen til å søke uavhengig av kjønn, bakgrunn eller funksjonshemming.

Søk her

Del på:

Fylke:

 • Viken
 • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

19.02.2024

Arbeidssted:

Sandvika, Oslo

Kontaktpersoner:

Pål Røe Larsen, Gruppeleder

mob:

Hjemmeside:

Adresse:

Kjørboveien 20 1300 Sandvika

Kart:

Asplan Viak AS

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, med 1300 ansatte fordelt på 32 kontorsteder.
I snart 60 år har vi bidratt til samfunnsutviklingen gjennom vår tverrfaglige rådgivning til offentlige og private oppdragsgivere.

Når vi planlegger og gir råd, har vi de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I Asplan Viak former vi samfunnet gjennom å se mennesket.

Expected salary:

Location: Sandvika, Viken

Job date: Sat, 20 Jan 2024 06:17:36 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Bygningsfysiker in Norwegian

Location

Sandvika, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Contact us

Featured Ads

Android App
Android App
Top