web analytics
 • Asplan Viak-VA – Prosess

Asplan Viak-VA – Prosess

Sandvika, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description


Job title: VA – Prosess

Company: Asplan Viak

Job description: Ønsker du å bidra til en bærekraftig samfunnsutvikling gjennom våre oppdrag? Hos oss vil du raskt utgjøre en forskjell. Du vil møte kollegaer som er til stede for hverandre på kontoret, mye sosialt og rom for å være ny. Bli med på reisen!Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Vi leter nå etter en engasjert og faglig dyktig medarbeider innenfor VA-prosess til vårt kontor i Sandvika. Her blir du en del av en gruppe på 17 gode kollegaer, som utgjør et av Norges ledende miljø innenfor behandling og rensing av drikke- og avløpsvann. Du vil få spennende og varierte arbeidsoppgaver, fra prosjektidé til ferdig igangsatt anlegg. Kompetanseutvikling er viktig for oss, og hos oss vil du og få muligheten til å utvikle deg gjennom blant annet faglig nettverk og kurs.Arbeidsoppgaver vil avhenge av kompetanse og interesser.

 • Overordnet rådgivning, planlegging og detaljprosjektering av prosessanlegg for vann og avløp
 • Teknologiutvikling
 • Igangsetting og oppfølging av drift
 • Fag og disiplinansvar både i større og mindre oppdrag
 • Oppdragsledelse og prosjekteringsledelse i tverrfaglige VA-prosjekter

Kvalifikasjoner:

 • Bachelor/Master innenfor VA/prosess/maskin
 • Erfaring med prosjekteringsverktøy som AutoCad, Revit eller liknende
 • Tverrfaglig innsikt og forståelse
 • Gode kunnskaper i norsk, både muntlig og skriftlig

Fordel med:

 • Erfaring fra prosjektering av prosessanlegg for vann og/eller avløp

For å lykkes i rollen ser vi for oss at du må være initiativrik, kreativ og lærevillig. Du må ha gode samarbeidsevner og samtidig kunne jobbe strukturert og selvstendig.Vi tilbyr deg sjansen til å jobbe i et stort tverrfaglig selskap med ledende fagkompetanse på VA-prosess.Våre 1300 medarbeidere fordelt på over 30 kontorer jobber sammen på tvers av fagene (eller: på tvers av fag og geografi), og har et godt sosialt miljø.I motsetning til mange andre selskaper innenfor rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirma, er vi en stiftelse. Eierformen sikrer uavhengighet og faglig integritet. Dette gir oss som selskap en unik mulighet til langsiktig planlegging, utvikling og kontinuitet. I tillegg tilbyr vi blant annet:

 • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen, sommertid juni-august.
 • Studieturer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag og ulike sosiale arrangementer
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn
 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med stor mulighet for å påvirke egen arbeidshverdag.

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.Høres dette ut som noe for deg? Ikke nøl med å sende oss en søknad – vi behandler søknader fortløpende og gleder oss til å høre fra deg!Søk herDel på:Fylke:

 • Akershus

Jobbtype:FastHeltid/Deltid:HeltidArbeidstid:DagSøknadsfrist:26.05.2024Arbeidssted:SandvikaKontaktpersoner:Charlotte Swane, Gruppeleder Prosess og avfalltlf:Hjemmeside:Adresse:Kjørboveien 20 1337 SandvikaKart:Asplan Viak ASAsplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, med 1300 ansatte fordelt på 32 kontorsteder.
I snart 60 år har vi bidratt til samfunnsutviklingen gjennom vår tverrfaglige rådgivning til offentlige og private oppdragsgivere.Når vi planlegger og gir råd, har vi de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I Asplan Viak former vi samfunnet gjennom å se mennesket.

Expected salary:

Location: Sandvika, Viken

Job date: Tue, 30 Apr 2024 23:52:27 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about VA – Prosess in Norwegian

Location

Sandvika, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Android App
Android App
Top