web analytics
  • -Barnehageassistent

-Barnehageassistent

Billingstad, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description

Job title: Barnehageassistent

Company:

Job description: Om stillingenSå bra at du klikket deg inn på annonsen vår! Er du klar for å bli del av et fantastisk team som er utrolig bra på å spille hverandre gode? Barnehagen vår er kjempefin og har både gymsal, flere verksted-rom og masse plass innvendig å boltre oss på. har En jobb hos oss gir deg bål-lukt i håret, unike dager utendørs med mye frisk luft og fantastiske muligheter til å nyte livet utendørs og innendørs i våre flotte lokaler sammen med en herlig gjeng barn og voksne. Kokken vår lager sunn og næringsrik mat, og barnehagen vår er den flotteste i hele asker!
Som gode kolleger er vi svært løsnings orienterte, fleksible og latteren henger løst. Vi er knallgode på å lage bra stemning både inne og utendørs ved gapahuken vår. Uteområdet vårt er stort og har masse plass til små og store kropper i bevegelse. Ungene våre elsker bålkos og yoga i friluft og finner stor glede i å nyte livet ute og lager mye moro utendørs.Vår store og flotte gymsal innbyr både til dans, lek med ball og har masse tumleplass.
Synes du også det er gøy å kle deg ut, leke gjemsel, ake og gå på ski sammen med ungene? Byr du på deg selv og elsker å leke og skape gode dager både inne og ute for barn og kolleger? Ja da er det bare å sende inn en søknad!Er du glad i å være utendørs og har engasjement for å vise barn gleden av å være ute i naturen? Ønsker du å legge til rette for gode opplevelser for barn gjennom lekende læring og mestring? Vi trenger deg som ønsker å være en viktig rollemodell for barna ved å by på deg selv, vise glede av å være ute i naturen og bidra til fellesskapetNøkkelinformasjonSøknadsfrist:04.07.2024Arbeidsgiver:Læringsverkstedet Vestre Billingstad Naturbarnehage ASSted:BillingstadStillingstittel:BarnehageassistentStillinger:1Heltid / Deltid:HeltidAnsettelsesform:VikariatStillingsprosent:100Webcruiter-ID:4830965675Sosial deling :ArbeidsoppgaverDaglig omsorg og pedagogisk tilrettelagte aktiviteter som utelek, samlingsstund, frilek og rutinesituasjoner i samarbeid med øvrig personale.Bidra til at alle barn skal oppleve naturglede og bli nysgjerrige på hva som gjemmer seg i naturen året rundt.Bidrar til et godt samarbeid innad i personalgruppen og med foreldre/foresatte.Være en aktiv voksen og legge til rette for og delta aktivt i barnas lek.Påse at barnehagen drives i samsvar med Læringsverkstedets verdiplattform og kvalitetsstandard.Være en positiv bidragsyter inn i vårt arbeidsmiljø.KvalifikasjonerDu har erfaring fra arbeid med mennesker og/eller lignende stilling
Du har gode kommunikasjons- og formidlingsevner
Du er en aktiv voksen sammen med barna og kan iverksette sikkerhetstiltak
Du har gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntligPolitiattest må fremlegges før tiltredelsePersonlige egenskaperDu er varm og omsorgsfullDu har godt humør og er positivDu er god på relasjoner og ser hvert barn.Du er positiv og samarbeidsvillig.Du er fleksibel og løsnings orientert og liker å jobbe i team.Du kan jobbe selvstendig og sette i gang aktiviteter på egen hånd.Du må kunne identifisere deg med Læringsverkstedet sine verdier.Du har god helse og kan delta aktivt sammen med barna, både innendørs og utendørs.Vi tilbyrNy og flott barnehage i asker åpnet 1. august 2022.Vi har et rikt og variert uteområde som inviterer til undring og nysgjerrighet, bålkos og fellesskap og allsidig bruk av kroppen.I umiddelbar nærhet til barnehagen har vi gode tur- og allsidige bevegelsesmuligheter, hele året.Vi er så heldige å ha vår egen kokk!Barnehagen har 8 avdelinger fordelt på 2 etasjer.Vi har et godt arbeidsmiljø med engasjert og dyktige kolleger, både menn og kvinner.Vi har et attraktivt pedagogisk konsept med tilgang til mye pedagogisk materiell.Vi har mulighet for faglig oppdatering gjennom kurs og Læringsverkstedet Akademiet.Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger, samt tariffavtale gjennom PBL.Adresse: Bergerveien 17, 1396 Billingstad, NorgeKontaktinformasjonJane Lien GrunnteigStyrerOm arbeidsgiverenLæringsverkstedet har 6 000 ansatte som jobber med de viktigste verdiene som finnes, nemlig barn. Vårt mål er å få disse verdiene til å vokse – i kunnskap og mestring, i trygghet og empati. Med 250 barnehager og 20 000 barn, er Læringsverkstedet en av Norges største private barnehageeiere. Læringsverkstedet eies og drives av pedagoger, og selskapets hovedkontor med fellesadministrasjon ligger på Jessheim i Ullensaker kommune. Les på https://laringsverkstedet.no for mer informasjon.
Vi ser etter medarbeidere som ønsker å bidra og gi av seg selv, som evner å lytte til andre, dele erfaringer og styrke felles ambisjoner. Viljen til hele tiden å bli bedre, både faglig og menneskelig, er en forutsetning for alle som jobber i Læringsverkstedet. Læringsverkstedet har et løfte til alle ansatte: “Hos oss har du alle muligheter til å utvikle deg både faglig og menneskelig, og gjøre verdens viktigste jobb på best mulig måte.”

Expected salary:

Location: Billingstad, Viken

Job date: Fri, 21 Jun 2024 00:53:47 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Barnehageassistent in Norwegian

Location

Billingstad, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
  1. Use a safe location to meet seller
  2. Avoid cash transactions
  3. Beware of unrealistic offers
Android App
Android App
Top