web analytics
 • Barnepleier – spesialhjelpepleier i spedbarn og barsel -Vestre Viken

Barnepleier – spesialhjelpepleier i spedbarn og barsel -Vestre Viken

Gjettum, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description


Job title: Barnepleier – spesialhjelpepleier i spedbarn og barsel

Company: Vestre Viken

Job description: Barnepleier – spesialhjelpepleier i spedbarn og barsel Føde- og barselseksjon, Bærum sykehusOm stillingenVi ser etter deg som er barnepleier eller er under utdanning til å bli barnepleier, og du er godkjent helsefagarbeier. Føde- og barselseksjonen på Bærum sykehus har ledig stillinger i vikariater fra 75 – 100 %. God mulighet til fast ansettelse.Hvorfor jobbe i Vestre Viken?Gjennom kvalitet, trygghet og respekt jobber vi sammen for å gi gode og likeverdige helsetjenester til de som trenger det!
Som medarbeider i Vestre Viken blir du del av et solid og ambisiøst faglig miljø med varierte arbeidsdager. Vi vektlegger at fagmiljøene skal samarbeide om pasientbehandlingen, utnytte teknologiske muligheter og dele kunnskap og kompetanse mellom de forskjellige behandlingsstedene.Om oss:På Føde- og barsel Bærum sykehus jobber barnepleierne med fødende, barselkvinner og nyfødte – i tett samarbeide med jordmødre. Å være barnepleier her er en selvstendig og krevende jobb i et travelt og engasjert miljø. Vi jobber i team, og barnepleier er en viktig del av teamet på alle skift.Vi har fem fødestuer samt observasjonsrom på føden, og 21 enerom på barsel hvor alle har plass til ledsager om barselkvinnene ønsker det.Det er et aktivt faglig miljø.
Vestre Viken ønsker at våre ansatte skal gjenspeile befolkningens mangfold. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke hos oss, uansett kjønn, alder, etnisitet, religion, livssyn, funksjonsnedsettelse og seksuell orientering. Det samme gjelder dersom du har hatt opphold i arbeidslivet.NøkkelinformasjonSøknadsfrist:27.05.2024Arbeidsgiver:Vestre VikenStillingstittel:Barnepleier – spesialhjelpepleier i spedbarn og barselStillinger:2Heltid / Deltid:HeltidAnsettelsesform:VikariatStillingsprosent:100Webcruiter-ID:4813161103Sosial deling :ArbeidsoppgaverPå føden bidrar barnepleier med å assistere jordmor under fødsel og å følge opp nyfødte de første timene etter fødsel. Barnepleier på føden er en viktig del av teamet.Barnepleier på barsel har medansvar for oppfølging av mor og barn, og mor-barn-kontakt og amming er en viktig del av barseloppholdet hvor barnepleier har kunnskaper og bidrar med tett oppfølging.Det er vesentlig å beherske god kommunikasjon med pasienter, pårørende og medarbeidere.Barnepleier er en viktig ressurs for å få god flyt i alle oppgaver som må gjøres rundt fødsel og barseltid, og har mye ansvaret for system og orden.Barnepleierne bidrar med sine kunnskaper også i videreutdanning av helsearbeidere som har praksis her.KvalifikasjonerVi trenger deg som:

 • har gyldig norsk autorisasjon som helsefagarbeier (har HPR nummer) og som har tilleggsutdanning som barnepleier, eller er i gang med utdanningen for å bli barnepleier.
 • behersker norsk, eller et annet skandinavisk språk godt både skriftlig og muntlig.

I tillegg mener vi det er en fordel om du:

 • Har erfaring innen fagområdet – føde og barsel.
 • Har tilleggsutdanning innen ammeveiledning.

Personlige egenskaperHos oss er det viktig at du trives med arbeidsoppgaver og miljøet, derfor legger vi vekt på personlig egnethet ved ansettelsen.Vi ser etter deg som:

 • er menneskene rundt deg og har glede av menneskemøter
 • har godt humør
 • trives i og håndterer et travelt miljø
 • lar deg engasjere av denne viktige jobben og ser at ditt bidrag her gjør en forskjell
 • er selvstendig, men samtidig liker et tett samarbeide med kolleger i team
 • er endringsvillig og har et ønske om å bidra til utvikling
 • har god helse – tåler det hyggelige, men travle arbeidet vårt

Vi tilbyr

 • En arbeidsplass med enerom til alle barselkvinner
 • Opplæring i arbeidsmetoder som bidrar til at barn og foreldre etablerer god kontakt fra første stund (NBO/Newborn Behavorial Observation)
 • Arbeid på Mor-barnvennlig godkjent avdeling – med høy kompetanse i amming – og hvor du får anledning til å øke din kompetanse hos oss.
 • Et inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø. Flere felles sosiale aktiviteter utenom jobb for de det er aktuelt for.
 • Systematisk simuleringstrening i team og fagdager satt inn i turnus
 • Et arbeidsmiljø hvor kvalitet og forbedringsarbeid er levende, og hvor vi stadig jobber for å bedre våre resultater, og hvor barnepleier er en viktig del av teamet.
 • God og individuell opplæring i nyansattiden
 • Ansettelse i et stort helseforetak som ønsker å utvikle og tilby helsetjenester på nye måter
 • Spennende og varierte arbeidsoppgaver, med muligheter for faglig- og personlig utvikling
 • Medlemskap i Vestre Vikens Velferdsforening med gode rabattordninger på aktiviteter, kulturarrangement og leie av ferieboliger i inn- og utland
 • Ansettelse i en trygg offentlig virksomhet med gode pensjonsordninger

Vil du lese mer om vårt arbeid fremover se:Adresse: Bærum sykehus, Sogneprest Munthe-kaas vei 100, 1346 Gjettum, NorgeKontaktinformasjonKjersti Line Osnes NordrumSeksjonsleder (sykepl/jordmor)Om arbeidsgiverenVestre Viken helseforetak er et Norge i miniatyr. Vi leverer spesialisthelsetjenester til 500.000 mennesker i 22 kommuner. Vi dekker store byområder, men også steder der det er langt mellom postkassene. Dette utfordrer oss til å tenke helsetjenester på nye måter. Helsetilbudet skal være like godt uavhengig av hvor du bor.Vi har satt oss et mål om å bli skikkelig gode på brukerstyrt tjenesteutvikling. Det betyr at vi er opptatt av å ta innbyggere med i arbeidet for å utvikle vår felles helsetjeneste – fordi vi tror at gode løsninger starter med å forstå behovene. Kontinuerlig forbedring er en del av vår kultur, og vi tror på å knytte sammen fagfolk og kompetanse på tvers av sykehus for å skape utvikling. Vestre Viken er nysgjerrige på hvordan teknologi kan bidra til mer effektiv og trygg pasientbehandling. Derfor har vi opprettet et virtuelt sykehus, slik at pasienter kan få behandling der de er.I 2025 åpner vi det nye sykehuset i Drammen som blir ett av landets største og mest moderne. Vestre Viken skaper fremtidens helsetjeneste – hver dag.

Expected salary:

Location: Gjettum, Viken

Job date: Wed, 15 May 2024 00:34:52 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Barnepleier – spesialhjelpepleier i spedbarn og barsel in Norwegian

Location

Gjettum, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Android App
Android App
Top