web analytics
 • Bufab Norge AS-Vi søker ny kollega

Bufab Norge AS-Vi søker ny kollega

Skui, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description

Job title: Vi søker ny kollega

Company: Bufab Norge AS

Job description: LagermedarbeiderVi ser etter deg som er proaktiv og som er klar for å ta i et tak. Vi søker nå etter en lagermedarbeider hos vår kunde på Sollihøgda. Dette er et lager hvor varer pakkes om, og gjøres klart til å sendes ut til kunder. Det blir en arbeidshverdag med varierende tempo og mye truckkjøring. Derfor er det viktig å være klar når sendinger kommer inn, og være proaktiv med forefallende arbeid. Det er et godt arbeidsmiljø på lageret, og vi vil gjerne høre fra deg som har stor arbeidskapasitet og som trives med orden og system.
God stemning og samarbeid med motiverte kollegaer er en selvfølge for deg og du har et ønske om å bidra til et positivt og givende arbeidsmiljø.Arbeidsoppgaver:

 • Plukking og pakking av varer
 • Registrering av varer på internt datasystem
 • Generelt lagerhold
 • Truckkjøring

Kvalifikasjoner:

 • Erfaring fra lagerarbeid er en fordel
 • Førerkort kl. B

Personlige egenskaper:

 • Nøyaktig og rask
 • Arbeidsvillig
 • Må kunne beherske norsk og engelsk muntlig og skriftlig
 • Strukturert og selvstendig
 • Utadvendt og blid

Arbeidssted: Sollihøgda Næringspark
Ansettelsesform: Fast
Arbeidstid: 8.00-16.00 mandag til fredagVi tilbyrEn rolle i et firma med god vekst i et internasjonalt miljø. Hyggelige arbeidskamerater og en arbeidsplass som vokser både lokalt i Norge og globalt. Gode muligheter for å tilegne seg ny kunnskap og ta ansvar. Vi tilbyr også muligheten til Truckførersertifikat.Hvem er vi i Bufab:
Bufabs virksomhet handler om engasjement, hurtighet og tillit. Vi leverer løsninger, ikke produkter. Våre medarbeidere liker å være en del av Bufab-laget og er alle entreprenører med et internasjonalt blikk. Vi har i dag over 1800 medarbeidere i 28 land. Det er medarbeiderne våre som gir oss framgang, og vi er alltid på jakt etter nye dyktige og ambisiøse mennesker som ønsker å styrke selskapet vårt og gå løs på alle utfordringer som måtte oppstå.
Er dette noe for deg? Søk i dag!Denne rekrutteringsprosessen utføres av Fremtiden. Eventuelle spørsmål rettes til August Gundersen og Øyvind JohansenOm bedriftenFlügger er et internasjonalt børsnotert selskap med forventet omsetning på 2,2 mrd DKK og ca. 1 700 ansatte på tvers av landegrenser. 175 av disse jobber i Norge. Vår oppgave er å utvikle, produsere, markedsføre og selge maling, trebeskyttelse, tapet, malerverktøy m.m. i profesjonell kvalitet og hjelpe våre kunder til å finne de beste løsningene. Vi er først tilfreds når våre kunder er tilfreds.

Expected salary:

Location: Skui, Viken

Job date: Mon, 03 Jun 2024 22:25:04 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Vi søker ny kollega in Norwegian

Location

Skui, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Android App
Android App
Top