web analytics
 • -Byggmakker Skui søker ekstrahjelp

-Byggmakker Skui søker ekstrahjelp

Skui, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description

Job title: Byggmakker Skui søker ekstrahjelp

Company:

Job description: Byggmakker har bransjens mest serviceorienterte og kunnskapsrike medarbeidere. Har du lyst til å bli vår nye kollega?Vi ser etter deg som ønsker å skape gode handle- og kundeopplevelser. Du liker å jobbe med andre mennesker, setter kunden i sentrum, er engasjert, trives med relasjonsbygging og gjerne har erfaring fra salg og service i nåværende, eller tidligere arbeid. Erfaring med våre produkter kan være et fortrinn i ansettelsesprosessen, men det er ikke et krav da personlig egnethet også vil vektlegges. Du er komfortabel med bruk av data som arbeidsverktøy og du må kunne kommunisere godt (både skriftlig og muntlig) på norsk/nordisk.Trenger du en ekstrajobb utenom skole eller kombinasjon med en annen jobb. Er du over 18 år. Da er det deg vi vil ha tak i. Vi søker ekstrahjelp til butikk og trelastArbeidsoppgaver:

 • salg og rådgivning av varehusets produkter til forbruker- og proffkunder
 • avdekke kundens behov, og ha fokus på oppsalg og mersalg for å skape verdi for kunden.
 • yte god service og kundebehandling
 • oppsøke kunder i avdelingen/butikken
 • bidra til at kampanjer er godt forberedt og gjennomføres på en god måte
 • bidra til enhver tid å ha salgklar avdeling
 • varepåfylling
 • betjening av kasse

Kompetanse og ønskede egenskaper:

 • vi ser helst at du er over 18 år
 • gjerne produktkunnskap om våre produktgrupper
 • service – og kundeorientert
 • har en serviceinnstilling og positivitet, som sikrer en god handleopplevelse for våre kunder.
 • ryddig, effektiv, og fleksibel
 • gjerne erfaring med salg og service
 • Truck fører bevis kl. T4 er en fordel, men ikke et krav

Vi tilbyr:

 • konkurransedyktig lønn, pensjons- og forsikringsordninger
 • arbeid hos en av Norges sterkeste merkevarer

trivelig, uformelt og inspirerende fag- og arbeidsmiljøGenerell informasjon:Vi gjennomfører intervjuer fortløpende, så synes du dette ser spennende og interessant ut, håper vi du sender oss søknad og CV snarest mulig.For spørsmål ta kontakt med Byggmakker Skui v/ Eirik Kvernberg tlf 905 05 338 eller Frode Kolbjørnsen 4000 3016Vi ser frem til å motta din søknad!Våre arbeidsprinsipperVåre arbeidsprinsipper handler om å: vise vei, ta ansvar, holde det vi lover og være åpen, ærlig og direkte.
Vi har en grunnverdi som består av å tenke: Kunde og kvalitet – i alt vi gjør.
Det er hyggelig om du kjenner deg igjen i våre arbeidsprinsipper og grunnverdi.
Byggmakker er også opptatt av miljø og flere av våre varehus er Miljøfyrtårn-sertifisert. Tiltaket er et ledd i arbeidet med å tilfredsstille de forventninger våre kunder og samarbeidspartnere har til vårt miljøengasjement.Om bedriftenK-Group BTT Norge er det finske børsnoterte Kesko Oyj’s virksomheter i Norge. Samlet kundeomsetning for virksomhetene er ca. 11,7 milliarder NOK (2022).
Hovedselskaper er Onninen AS og Byggmakker Handel AS som driver konsepter med variert handelsvirksomhet innen Retail- og kjededrift, grossistvirksomhet og distribusjon. Onninen AS med omsetning på 3,5 milliarder (2022) er markedsleder som elektrogrossist, og innehar også sterk posisjon i segmenter som Industri og Infra. Onninen sysselsetter om lag 370 ansatte. Vår misjon er å skape velferd på en ansvarlig måte for alle interessenter og hele samfunnet. Vår visjon er å være en effektiviserende partner for proffkundene, og å tilby overraskende enkel handel for forbrukerne. I bunn ligger vår grunnverdi – kunde og kvalitet i alt vi gjør.Vi verdsetter et mangfold av mennesker, og ønsker å speile samfunnets sammensetning også blant våre medarbeidere.
Byggmakker har en kundeomsetning i proff- og forbrukermarkedet på ca. 8,2 milliarder kroner (2022) og sysselsetter om lag 1600 ansatte. Vi er landsdekkende med 89 butikker, hvorav 58 er egeneid. Selskapene er lokalisert med hovedkontor på Berger i Lillestrøm kommune.Kesko building and technical trade (BTT) er en av de største aktørene innen byggevare og tekniskhandel i Nord-Europa, og inkluderer kjeder som Byggmakker, K-rauta, Senukai, OMA og Rautakesko. Selskapet opererer i Norge, Finland, Sverige, Estland, Latvia, Litauen og Hviterussland. Les mer om Kesko BTT: https://kesko.fi/en/company/divisions/building-and-technical-trade/Nettsted

Expected salary:

Location: Skui, Viken

Job date: Fri, 07 Jun 2024 22:43:11 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Byggmakker Skui søker ekstrahjelp in Norwegian

Location

Skui, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Android App
Android App
Top