web analytics
 • Coop Mega Meglergarden-Assisterende Butikksjef

Coop Mega Meglergarden-Assisterende Butikksjef

Stabekk, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description

Job title: Assisterende Butikksjef

Company: Coop Mega Meglergarden

Job description: Spennende mulighet som Assisterende Butikksjef på Coop Mega MeglergårdenSom ansatt i en Coop Mega butikk har du en spennende jobbhverdag. Hos oss jobber det butikkslaktere, kokker, fiskehandlere, ledere og andre medarbeidere som alle har ulike oppgaver og ansvarsområder. Felles for oss alle er matgleden og interessen for mat. I Coop Mega setter vi alltid kunden først, og hver dag jobber vi for å gi kundene en god opplevelse uansett hvem de møter.Litt om stillingen og arbeidetHos oss kommer Kunden Først – og i butikken innebærer det først og frest at du både ser og hilser på kundene våre og hjelper dem med det de måtte trenge, og også at du ser etter muligheter til å skape de ekstra gode handleopplevelsene. En butikkhverdag består i stor grad av å fylle på varer i hyllene, betjene kassene, hjelpe kundene å finne frem og holde butikken velfylt, ren og ryddig.Som Assisterende butikksjef vil du i tillegg ta del i driften av butikken, og få ansvar for ting som:

 • Varebestilling
 • Bidra til butikkens mål- og resultatoppnåelse.
 • Ledelse. Herunder opplæring, oppfølging og utvikling medarbeidere.
 • Skape et godt miljø gjennom å inspirere og motivere dine medarbeidere.

Hva forventer vi av deg?Å jobbe i butikk er både hektisk og fysisk krevende – så liker du å ha mye å gjøre er dette midt i blinken for deg. I tillegg må du like å ha kontakt med kunder og være opptatt av å hjelpe andre og yte service med et smil. Siden stillingen innebærer en del ansvar er det viktig at du er opptatt av orden og struktur, og at du får ting gjort.Vi ser etter deg som:

 • Er over 18 år
 • Snakker og skriver svært godt Norsk
 • Har minst 1 års erfaring fra dagligvarebutikk
 • Er målbevisst, og opptatt av orden og struktur
 • Er glad i andre mennesker, og opptatt av å hjelpe andre
 • Har oppriktig lyst til å jobbe i butikk og som er opptatt av å lykkes
 • Ha erfaring og kunnskap fra ferskvare i et Supermarked

Hva kan du forvente deg av oss?

 • En arbeidsplass med masse moro, og hyggelige kolleger
 • Gode utviklingsmuligheter for de som brenner for butikkyrket
 • Tarifflønn

Er du den varme og inspirerende lederen vi ser etter? Da kan du være vår nye lagspiller! Vi gleder oss til å lese søknaden din!Merk at vi gjennomfører personlighets- og evnetester i samarbeid med Assessio, og du vil kunne motta opp til flere testinvitasjoner på epost.Coop Vestviken driver butikker innen dagligvare og bygg samt eiendom i Oslo (Røa), Bærum, Asker, Lier, Røyken, Hurum, Øvre Eiker, Modum og Hol kommune. Coop Vestviken eies av våre 40.000 medlemmer, og Coop er den eneste aktøren innen detaljhandel som eies av kundene — Coop er “Litt ditt”. Coop Vestviken har god økonomi, mange engasjerte og dyktige medarbeidere og høy stabilitet i personalet. Fornøyde kunder og engasjerte medarbeidere er våre ledestjerner, og vi er en seriøs, trygg og forutsigbar arbeidsgiver.Om bedriftenCoop Vestviken driver butikker innen dagligvare og bygg samt eiendom i Oslo (Røa), Bærum, Asker, Lier, Røyken, Hurum, Øvre Eiker, Modum og Hol kommune. Coop Vestviken eies av våre 40.000 medlemmer, og Coop er den eneste aktøren innen detaljhandel som eies av kundene — Coop er “Litt ditt”. Coop Vestviken har god økonomi, mange engasjerte og dyktige medarbeidere og høy stabilitet i personalet. Fornøyde kunder og engasjerte medarbeidere er våre ledestjerner, og vi er en seriøs, trygg og forutsigbar arbeidsgiver.Nettsted

Expected salary:

Location: Stabekk, Viken

Job date: Sat, 01 Jun 2024 22:22:48 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Assisterende Butikksjef in Norwegian

Location

Stabekk, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Android App
Android App
Top