web analytics
 • Coop Mega Meglergarden-Bestillingsansvarlig – Coop Mega Meglergården

Coop Mega Meglergarden-Bestillingsansvarlig – Coop Mega Meglergården

Stabekk, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description

Job title: Bestillingsansvarlig – Coop Mega Meglergården

Company: Coop Mega Meglergarden

Job description: Coop Mega Meglergården søker bestillingsansvarligSom ansatt i en Coop Mega butikk har du en spennende jobbhverdag. Hos oss jobber det butikkslaktere, kokker, fiskehandlere, ledere og andre medarbeidere som alle har ulike oppgaver og ansvarsområder. Felles for oss alle er matgleden og interessen for mat.
I Coop Mega setter vi alltid kunden først, og hver dag jobber vi for å gi kundene en god opplevelse uansett hvem de møter.Litt om stillingen og arbeidetHos oss kommer Kunden Først – og i butikken innebærer det at du både ser og hilser på kundene våre og hjelper dem med det de måtte trenge, og også at du ser etter muligheter til å skape de ekstra gode handleopplevelsene.Til daglig vil du jobbe med varebestilling og varepåfylling, bygge kampanjer og salgsfremmende eksponeringer, og sørge for at avdelingen er velfylt, ryddig og selgende. Siden du er en del av Kolonial-teamet vil arbeidsdagen din også innebære å hjelpe til ellers i butikken der det er behov – med alt fra kundeservice og kassearbeid til varepåfylling og rydding og fremtrekk i hyllene.Ansvarsområder:

 • Avdelingens standard, visuelle presentasjon og produktkvalitet
 • Innkjøpsplanlegging og bestilling av varer
 • Sikre optimalt sortiment og produktplassering
 • Økonomiske nøkkeltall som Salg, Svinn og Bruttofortjeneste
 • Oppfyllelse av krav og rutiner ifbm internkontroll “Trygg Vare”

Hva forventer vi av deg?Å jobbe i butikk er både hektisk og fysisk krevende – så liker du å ha mye å gjøre er dette midt i blinken for deg. I tillegg må du like å ha kontakt med kunder og være opptatt av å hjelpe andre og yte service med et smil.Vi ser etter deg som:

 • Er over 18 år
 • Snakker og skriver svært godt Norsk
 • Gjerne har minst 2 års erfaring fra dagligvarebutikk
 • Er analytisk, strukturert, planleggende og målbevisst
 • Er gjerne kreativ og har anlegg for visuell estetikk
 • Er glad i andre mennesker, og opptatt av å hjelpe andre
 • Har oppriktig lyst til å jobbe i butikk og som er opptatt av å lykkes
 • Ha kunnskap om kjøtt og fisk

Hva kan du forvente deg av oss?

 • En arbeidsplass med masse moro, og hyggelige kolleger
 • Gode utviklingsmuligheter for de som brenner for butikkyrket
 • Tarifflønn

**Er du den nøyaktige og arbeidsomme kollegaen vi ser etter?**Vi gleder oss til å lese søknaden din!Merk at vi gjennomfører personlighets- og evnetester i samarbeid med Assessio, og du vil kunne motta opp til flere testinvitasjoner på epost.Coop Vestviken driver butikker innen dagligvare og bygg samt eiendom i Oslo (Røa), Bærum, Asker, Lier, Røyken, Hurum, Øvre Eiker, Modum og Hol kommune. Coop Vestviken eies av våre 40.000 medlemmer, og Coop er den eneste aktøren innen detaljhandel som eies av kundene — Coop er “Litt ditt”. Coop Vestviken har god økonomi, mange engasjerte og dyktige medarbeidere og høy stabilitet i personalet. Fornøyde kunder og engasjerte medarbeidere er våre ledestjerner, og vi er en seriøs, trygg og forutsigbar arbeidsgiver.Om bedriftenCoop Vestviken driver butikker innen dagligvare og bygg samt eiendom i Oslo (Røa), Bærum, Asker, Lier, Røyken, Hurum, Øvre Eiker, Modum og Hol kommune. Coop Vestviken eies av våre 40.000 medlemmer, og Coop er den eneste aktøren innen detaljhandel som eies av kundene — Coop er “Litt ditt”. Coop Vestviken har god økonomi, mange engasjerte og dyktige medarbeidere og høy stabilitet i personalet. Fornøyde kunder og engasjerte medarbeidere er våre ledestjerner, og vi er en seriøs, trygg og forutsigbar arbeidsgiver.Nettsted

Expected salary:

Location: Stabekk, Viken

Job date: Thu, 06 Jun 2024 22:31:03 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Bestillingsansvarlig – Coop Mega Meglergården in Norwegian

Location

Stabekk, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Android App
Android App
Top