web analytics
  • Coop Mega Slependen-Assisterende Ferskvaresjef – Coop Mega Slependen

Coop Mega Slependen-Assisterende Ferskvaresjef – Coop Mega Slependen

Slependen-Tanum, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description

Job title: Assisterende Ferskvaresjef – Coop Mega Slependen

Company: Coop Mega Slependen

Job description: Ferskvaren på Coop Mega Slependen søker etter Assisterende Ferskvaresjef!
Utstråler du matglede og kreativitet? Lidenskapelig opptatt av å tilfredsstille og inspirere kunden? Sist, men ikke minst, ønsker du en betydningsfull jobb i vår viktigste avdeling?
Coop Mega er store butikker med et bredt og inspirerende sortiment. Ferskvareavdelingen er selve hjertet i butikken og vi har kvalitet og kunnskap i høysetet. Vår ambisjon er å være den beste butikken i nærområdet, som det er hyggelig å handle i. Som Assisterende Ferskvaresjef bidrar du til dette gjennom matfaglig kunnskap, god kommunikasjon, delegering av oppgaver, opplæring og oppfølging av medarbeidere – sammen med din Ferskvaresjef. Sammen skaper dere en flott og inspirerende ferskvareavdeling som har kunden i fokus.
Ansvarsområder:
En Assisterende Ferskvaresjef er Ferskvaresjefens høyre hånd og stedfortreder. Det betyr at du er med å drive ferskvareavdelingen sammen med din Ferskvaresjef, både med de daglige driftsoppgavene og å skape matglede og inspirasjon blant både kunder og kolleger.
Du vil ha selvstendig ansvar for en av ferskvareavdelingene – og må sørge for at avdelingen oppnår sine økonomiske mål, og målene knyttet til avdelingens standard og presentasjon – og ikke minst matglede! Du vil bistå Ferskvaresjefen i utvikling og opplæring av medarbeiderne, og skape gode handleopplevelser for våre kunder.
Arbeidstiden vil være både dagtig, kveld og helg – i henhold til butikkens turnusplan.
Kvalifikasjoner og personlighetsprofil:
Vi tenker i utgangspunktet at alt kan læres – kanskje bortsett fra interessen for mat. Vi ser for oss at en Assisterende Fersvaresjef er sulten på videre karriere og utvikling – og har lyst til å en dag bli Ferskvaresjef. Du har gjerne et matfaglig fagbrev, men har du en sterk interesse for mat, råvarer og matlaging er ikke formell kompetanse så viktig. Men du må være flink til å se andre, og god til å kommunisere og å bygge relasjoner – slik at du naturlig tar en veiledende rolle overfor dine kolleger. Du må også være over 18 år, og snakke godt norsk.
Hva kan du forvente deg av oss?

  • Et sterkt fag- og matorientert miljø, med engasjerte kolleger med lidenskap for mat
  • Et godt arbeidsmiljø hos en trygg og seriøs arbeidsgiver.
  • Økonomiske goder/fordeler som personalrabatt m.v.
  • Gode karriere- og utviklingsmuligheter innen ferskvarefager og Coop.
  • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Er du den matglade personen vi ser etter?
Da kan du være vår nye lagspiller! Vi gleder oss til å lese søknaden din!
Merk at vi gjennomfører personlighets- og evnetester i samarbeid med Assessio, og du vil kunne motta opp til flere testinvitasjoner på epost.
Coop Vestviken driver butikker innen dagligvare og bygg samt eiendom i Oslo (Røa), Bærum, Asker, Lier, Røyken, Hurum, Øvre Eiker, Modum og Hol kommune. Coop Vestviken eies av våre 40.000 medlemmer, og Coop er den eneste aktøren innen detaljhandel som eies av kundene – Coop er «Litt ditt». Coop Vestviken har god økonomi, mange engasjerte og dyktige medarbeidere og høy stabilitet i personalet. Fornøyde kunder og engasjerte medarbeidere er våre ledestjerner, og vi er en seriøs, trygg og forutsigbar arbeidsgiver.

Expected salary:

Location: Slependen-Tanum, Viken

Job date: Tue, 30 Jan 2024 23:42:42 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Assisterende Ferskvaresjef – Coop Mega Slependen in Norwegian

Location

Slependen-Tanum, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
  1. Use a safe location to meet seller
  2. Avoid cash transactions
  3. Beware of unrealistic offers
Contact us

Featured Ads

Android App
Android App
Top