web analytics
  • Culina AS-Culina søker MARKEDSSJEF

Culina AS-Culina søker MARKEDSSJEF

Vøyenenga, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description

Job title: Culina søker MARKEDSSJEF

Company: Culina AS

Job description: Culina søker
MARKEDSSJEFVi søker nå etter vår nye Markedssjef som skal bidra til utforming av markedsstrategier og eie den daglige drift og gjennomføring av markedsplan.
Du vil ha som hovedansvar å planlegge, implementere og analysere markedsføringsaktiviteter for å støtte Culinaforhandlerne og sentralt kjedeteam til å oppnå selskapets vekstmål.
Sammen med salgsteam og øvrig markedsteam skal du drive arbeidet for å styrke Culinas merkevare og skape bransjens beste kundeopplevelse.Stillingen er i det daglige operativ med selvstendig ansvar for produksjon av markedsmateriell, salgsmateriell, innholdsproduksjon til nettside og sosiale medier, samt å drive ulike små og store prosjekter i markedsavdelingen.
Stillingen har periodevis redaktøransvar for nettbutikk og landingsside på www.culina.no.Brenner du for god markedsføring? Er du kommersiell, handlekraftig og litt fremoverlent?I Culina skal du bygge og implementere årlig markedsplan i tråd med overordnet strategi og fokusområder, samt planlegge og gjennomføre aktiviteter og kampanjer mot ulike målgrupper.
Hovedansvar for innholdsproduksjon til culina.no. Planlegge og gjennomføre digitale markedsføringskampanjer, inkludert søkemotoroptimalisering (SEO), e-postmarkedsføring og sosiale medier.Du skal forvalte og styrke merkevaren Culina gjennom aktiviteter og kommunikasjon i relevante kanaler, herunder aktiviteter som fremmer våre bærekraftsambisjoner og tiltak.
Det vil være ditt ansvar å overvåke og analysere markedstrender, bruke salgsdata som grunnlag for planer og aktiviteter, og ikke minst justere planer i tråd med trender og utviklingstrekk.Hvem ser vi etter, og hva skal du jobbe med?Vi ser etter deg som brenner for markedsføring med en god kommersiell forståelse, med minst 4-5 års erfaring innen markedsføring. Helst i en virksomhet innen B2B, og gjerne innen storhusholdningsbransjen eller tilstøtende.
Det er et sterkt ønske at du har med deg en solid forståelse, erfaring og oppdatert kunnskap om digital markedsføring.
Du har god brukerkompetanse på design- og publiseringsverktøy, som InDesign, Episerver og Optimizely el.
Som teamleder vil du koordinere prosjekter, oppgaver og ressurser i markedsavdelingen og det er fordelaktig hvis du har noe ledererfaring.Ønskede egenskaper:Selvstarter som liker å ta initiativ og drive prosjekter frem til suksessTrives med å jobbe både selvstendig og i team, en utpreget lagspiller som liker å ha mange baller i luften – og å få de til å landeStrukturert – men kreativ, innovativ, løsningsorientert og serviceinnstiltJobber planmessig, men er fleksibel til å takle endringer og nyoppståtte muligheter, av og til med korte tidsfristerInteresse og pasjon for å skape gode kundeopplevelser som fører til salg og langvarige kundeforholdKvalifikasjoner:Sterke kommunikasjons- og samarbeidsferdigheter, både skriftlig og muntlig, norsk og engelskGod brukerkompetanse i Office/365 programmer, primært Excel og Power Point, gjerne erfaring fra ERP-systemGod brukerkompetanse på design- og publiseringsverktøy (InDesign, Episerver, Optimizely)Ha et godt øye for design og like å utforme selgende og inspirerende teksterAnalytisk og datadrevet tilnærmingsmetode, målrettet og resultatorientertGode lederegenskaper; tydelig, engasjerende, energisk og god på samhandlingUtdannelse:Bachelor eller master innen markedsføring, kommunikasjon, business eller annen relevant retning. Relevant erfaring kan i enkelte tilfeller kompensere for deler av utdannelsen.Vi kan tilby deg:Markedsleder med sterk posisjon, solid merkevare og meget godt omdømme i bransjenAmbisjoner om å ta en ledende posisjon innenfor bærekraftEt selskap i utvikling, med store ambisjoner om videre vekstFantastiske produkter og konsepterEn sentral rolle med morsomme arbeidsoppgaver, bredt kontaktnett og stor påvirkningsmulighetMulighet for personlig utvikling med kurs og sertifiseringerKonkurransedyktig lønn, gode forsikringsordninger, kantineordning, personalrabatter og ikke minst et meget trivelig arbeidsmiljøVår nye Markedssjef rapporterer til Salg- og Markedsdirektør, og vil ha arbeidssted på hovedkontoret på Vøyenenga i Bærum.
Noe reisevirksomhet må påregnes.For utfyllende informasjon om stillingen, ta kontakt med Rein Denstad i Nor Selection Rekruttering AS på mobil 907 38 397 eller pr.mail til rd@norselection.no.
Din CV og søknad registreres ved å trykke på søknadslinken. Av hensyn til personvern/ GDPR har vi ikke mulighet til å behandle søknader mottatt per e-post.
Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver frem til en søknad foreligger.
Søknader vurderes fortløpende.Om arbeidsgiverenCulina er Norges ledende leverandør av utstyr til det profesjonelle storkjøkken. I vårt sortiment finnes blant annet det beste innen porselen, glass, bestikk, barutstyr, kjøkkenredskap, serveringsutstyr kokkelær og mye mer.
Med 11 forhandlere spredt over hele landet sikres nærhet til markedet og lokal oppfølging av kundene.
Årlig omsetning er på cirka 400 millioner NOK.
Culina Norge AS er kjedens hovedkontor, med blant annet ansvar for de nasjonale kjedeavtalene, sortimentsstyring, innkjøp, lager og vareflyt, og ikke minst alt av sentrale markedsaktiviteter. I tillegg er salgskontorene for Oslo, Drammen og Skien en del av Culina Norge AS.
Culina har ambisiøse planer for fremtiden, med en strategi som setter kurs mot vekst og videre utvikling.
Til sammen er vi en gjeng på ca 80 personer som hver dag jobber i den gode smaks tjeneste for å gi våre kunder bransjens beste produkter og service.SektorPrivatLederkategoriLederStedHolmaveien 20, 1339 VøyenengaBransjeStorhusholdning og catering,Markedsføring og annonsering,Butikk og varehandelStillingsfunksjonMarkedsfører,Produktledelse,Ledelse

Expected salary:

Location: Vøyenenga, Viken

Job date: Thu, 30 May 2024 22:18:12 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Culina søker MARKEDSSJEF in Norwegian

Location

Vøyenenga, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
  1. Use a safe location to meet seller
  2. Avoid cash transactions
  3. Beware of unrealistic offers
Android App
Android App
Top