web analytics
  • Er du Helsefagarbeider og ønsker fast stilling – Se her -Asker kommune

Er du Helsefagarbeider og ønsker fast stilling – Se her -Asker kommune

Nesbru, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description


Job title: Er du Helsefagarbeider og ønsker fast stilling – Se her

Company: Asker kommune

Job description: Liker du å spre glede og bety noe for andre? Vi i på Nesbru bo og omsorgssenter søker deg som er engasjert, blid, utadvendt og faglig sterk.Våre bo- og omsorgssenter i Heldøgnsomsorg 1 har et variert tjenestetilbud til personer med demens sykdom, somatikk, sammensatte helseutfordringer og alderspsykiatri- og rusrelaterte lidelser.Heldøgnsomsorg 1 består av syv tjenestesteder: Gullhella-, Nesbru-, Solgården-, Holmentunet-, Vardåsen og Asker bo- og omsorgssenter samt Søndre Borgen Helsehus.Vi søker helsefagarbeidere med ønske om å jobbe med mennesker med demens i hyggelige avdelinger ved Nesbru bo- og omsorgssenter avdeling 2 og 3.Ledige faste stillinger:Helsefagarbeider 80% – en stilling
Helsefagarbeider 85% – en stillingStillingsprosenten kan økes med flere helge timer og det er mulig å jobbe lange vakter fortrinnsvis i helgArbeidsoppgaverAnsvar for å utøve helhetlig omsorg og pleie.Kartlegge beboers behov, iverksette og evaluere tiltak.Sørge for at beboer opplever trygghet, blir verdsatt og behandlet med respekt.Samarbeide med og oppfølging av pårørende.Medansvarlig for et godt arbeidsmiljø.Aktiv deltager i det tverrfaglige teamet.Gode ferdigheter innen IKT, ønskelig med kjennskap til MinGat og Gerica.KvalifikasjonerNorsk autorisasjon som helsefagarbeider/hjelpepleier.Relevant erfaring fra arbeid i heldøgnsinstitusjon og/eller omsorgsbolig for personer med ulike bistandsbehov, somatikk og demens sykdom.Engasjement for å skape gode dager for våre beboere i tråd med aktiv omsorg.Et godt klinisk blikk og god observasjonsevneKunne jobbe selvstendig og i team.Gode IKT ferdigheter.God muntlig og skriftlig framstillingsevne, for fremmedspråklig ønskes bestått norsk B1.Personlig egnethet vektlegges.Personlige egenskaperFaglig sterk og engasjert, liker å arbeide med mennesker.Strukturert og effektiv.Fleksibel og løsningsorientert.Selvstendig, pålitelig og ansvarsfull.Positiv innstilling.Kapasitet til å håndtere høyt tempo og liker utfordringer.Gode samarbeidsevner.Personlig egnethet og motivasjon til stillingen vil vektlegges.Vi tilbyrArbeid i en innovativ virksomhet med fokus på utvikling, og hvor ingen dager er like.
Dynamisk og godt arbeidsmiljø.Mulighet for turnus med 12,5 vakter i helgene og hver fjerde helgearbeid.Gode utviklingsmuligheter og egne ansvarsområder.
Samarbeid med engasjerte, kompetente og erfarne kolleger – tverrfaglig samarbeid.Lønn i henhold til kommunens lønns- og stillingsregulativ.
Gode pensjons- og forsikringsordninger.Søknadsfrist:28.07.2024Arbeidsgiver:Asker kommuneStillingstittel:Er du Helsefagarbeider og ønsker fast stilling – Se her…Stillinger:2Ansettelsesform:FastHeltid / Deltid:DeltidStillingsprosent:85Startdato:01.10.2024Webcruiter-ID:4821516450Sosial deling :KontaktinformasjonVera GarstadIvan MilojevicAdresse:Asker kommune er landets åttende største kommune med om lag 98 000 innbyggere og 6 500 ansatte. Vi er stolte av arbeidsplassen vår, og har som visjon at vi sammen skal skape et nærere, mer aktivt og bærekraftig samfunn med respekt, raushet og nysgjerrighet. Vi har derfor med oss kommunens verdier nær, skapende, raus og modig i det arbeidet vi gjør. Asker kommune skal gi gode og likeverdige tjenester til innbyggerne, og er opptatt av nytenkning og utvikling.Vi mener inkludering og mangfold er en styrke, og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, funksjonsevne eller kulturell bakgrunn.Alle søkere føres opp på offentlig søkerliste. Det kan søkes om anonymitet, men det må foreligge særskilte omstendigheter for å få innvilget unntak, jamfør Offentleglova § 25.Gyldig politiattest må fremlegges til stillinger der dette er et krav.Attester, vitnemål og vedlegg må legges ved søknaden. Vi oppfordrer til å benytte Vitnemålsportalen. Utdanning gjennomført utenfor Norge må være godkjent av HK-dir (tidligere NOKUT), og godkjenning må dokumenteres.

Expected salary:

Location: Nesbru, Viken

Job date: Fri, 05 Jul 2024 22:09:15 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Er du Helsefagarbeider og ønsker fast stilling – Se her in Norwegian

Location

Nesbru, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
  1. Use a safe location to meet seller
  2. Avoid cash transactions
  3. Beware of unrealistic offers
Android App
Android App
Top