web analytics
 • Fagfilmforlaget AS-Vil du spille en nøkkelrolle i start-up med vind i seilene?

Fagfilmforlaget AS-Vil du spille en nøkkelrolle i start-up med vind i seilene?

Stabekk, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description

Job title: Vil du spille en nøkkelrolle i start-up med vind i seilene?

Company: Fagfilmforlaget AS

Job description: Vil du spille en nøkkelrolle i et nystartet og innovativt forlag med store ambisjoner og massevis av spennende prosjekter på gang? I Fagfilmforlaget lager vi heldigitale læremidler der apper, film og video spiller hovedrollen. Nå har vi utrolig mange spennende oppgaver foran oss, og leter etter en produsent / prosjektutvikler som kan være med på ferden videre! Vi ser etter deg som har noen års erfaring med kreativ prosjektutvikling i alle former og fasonger. Hos oss jobber vi med alt fra apputvikling til kortfilmproduksjon — fra å skrive manus og lage storyboards til å utarbeide tilbud i krevende offentlige anbudsprosesser. Du er idérik, ambisiøs og skriver knallgodt. Du kan gjerne ha bakgrunn fra film- og tv-produksjon, byrå eller forlag, men det viktigste er at du er en initiativrik sparringspartner på veien mot å gjøre Fagfilmforlaget til en ledende aktør i læremiddelmarkedet. Har du i tillegg pedagogisk bakgrunn er det en klar fordel!Arbeidsdagene dine i Fagfilmforlaget vil spenne fra workshops og idémyldring — via produktutvikling og prosjektdesign, — til å scrolle Doffin for relevante anbudskonkurranser. Siden du blir med nå helt fra starten av, blir du en helt sentral ressurs i arbeidet med legge fundamentet for hvordan vi skal drive virksomheten videre, og du vil få stor innflytelse over din egen rolle og arbeidsdag!I Fagfilmforlaget får du:

 • Seks timers arbeidsdag
 • Seks uker ferie
 • Lønn etter avtale
 • iPhone og MacBook Air
 • Lunsj hver dag 🙂
 • En arbeidsplass der det å utforske, prøve og feile er en like viktig del av jobben som å innkassere seiere!

Vi er ikke så opptatt av hvilke skoler du har gått på eller hva slags karakterer du har fått. Vi vil mye heller høre om:

 • Hva du har jobbet med tidligere
 • Hva du har fått bra til
 • Hva du ikke har fått så bra til
 • Hva du liker best å gjøre
 • Hva du ikke liker så godt å gjøre
 • Hva du synes vi skal tenke på for å lage en skikkelig fin arbeidsplass der du vil bli værende i mange år

Hvis du lurer på noe, ta kontakt med Tor Arne!Om bedriftenFagfilmforlaget AS produserer heldigitale læremidler for grunnskole og videregående opplæring. Selskapet ble startet i 2021, og har frem til nå jobbet med å utvikle en skikkelig god plattform for produksjon av læremidler for vår tid. De neste årene skal vi produsere og lansere en rekke innovative produkter, der yrkesfagene er et sentralt satsningsområde. Gjennom appen Lærer’n i lomma kommer vi til å endre hvordan elever på yrkesfag lærer, rett og slett gjennom å sette elevenes brukeropplevelse i sentrum . Et annet viktig satsningsområde for oss er læremidler knyttet til det nye læreplanverkets overordnede del — Folkehelse og livsmestring. Gjennom portalen Mestre livet kommer vi til å publisere masse stoff om fysisk og psykisk helse — fritt tilgjengelig og helt gratis for alle.Nettsted

Expected salary:

Location: Stabekk, Viken

Job date: Tue, 18 Jun 2024 22:57:31 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Vil du spille en nøkkelrolle i start-up med vind i seilene? in Norwegian

Location

Stabekk, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Android App
Android App
Top