web analytics
  • Flaggstangspesialisten AS-Flaggstangfirma søker nevenyttig og arbeidsglad person til montering, levering og service av flaggstenger

Flaggstangspesialisten AS-Flaggstangfirma søker nevenyttig og arbeidsglad person til montering, levering og service av flaggstenger

Stabekk, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description

Job title: Flaggstangfirma søker nevenyttig og arbeidsglad person til montering, levering og service av flaggstenger

Company: Flaggstangspesialisten AS

Job description: Vi søker dedikert person til montering, levering og service av flaggstenger i hyggelig kreativt miljø og trivelig bransje. Stillingen vil inkludere noe salg og ordrehåndtering.
Er du hardtarbeidende, glad i variasjon og å ta i ett tak? Vi ser etter en arbeidsglad og positiv person som ønsker å bli en del av vårt team. Arbeidet er selvstendig og krever at du er løsningsorientert, praktisk anlagt og med teknisk forståelse. Arbeidsdagene vil variere; levering av flaggstenger på Østlandsområdet, grave- og boremontasjer, serviceoppdrag og forefallende arbeid i ett firma der alle bidrar. Vi har fokus på kvalitet, kunnskap og solid håndverk, godt arbeidsmiljø og god service for våre kunder.
Ønskede kvalifikasjoner er førerkort for manuell varebil (liten lastebil og truck en fordel), flytende norsk språk og god fysikk (fysisk arbeid, tidvis tungt arbeid med graving/boring og tunge løft). Datakunnskap er en fordel. Vi håper å finne deg som er pålitelig og som liker å tilegne deg ny kunnskap. Vi gir selvfølgelig full opplæring.
Vi tilbyr variert arbeid i et hyggelig og stabilt arbeidsmiljø i landlige omgivelser, bare et steinkast fra Oslo. Gode betingelser for rette kandidat. Vi verdsetter fleksibilitet og har sesongvariasjon, med full aktivitet i vår-/sommersesong og roligere vintre.
Kortfattet søknad og cv sendes snarest pr e-post til info@flaggstang.no, senest 20. februar. Søknader behandles fortløpende. Ta gjerne kontakt ved spørsmål.
Om arbeidsgiveren
Flaggstangspesialisten er en familiedrevet bedrift, etablert i 1993, som selger flaggstenger, flagg, vimpler og tilbehør. Firmaet har hatt jevn vekst i alle år og har nå en omsetning på ca 20 millioner i året. Alle ansatte har detaljkunnskap om flaggstenger og det som hører til. Firmaet holder til på et småbruk i Griniveien 305, 1356 Bekkestua i Bærum med kontor, lager, utsalg og verksted for spesialtilpasninger.
Sektor
Privat
Sted
Griniveien 305, 1356 Bekkestua
Bransje
Butikk og varehandel,
Bygg og anlegg,
Annet
Stillingsfunksjon
Håndverker / Andre montører,
Salg,
Transport og sjåfør
Arbeidsspråk
Norsk
Nøkkelord
sjåfør, montasje, service, håndverk, tømrer

Expected salary:

Location: Stabekk, Viken

Job date: Mon, 12 Feb 2024 23:22:45 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Flaggstangfirma søker nevenyttig og arbeidsglad person til montering, levering og service av flaggstenger in Norwegian

Location

Stabekk, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
  1. Use a safe location to meet seller
  2. Avoid cash transactions
  3. Beware of unrealistic offers
Contact us

Featured Ads

Android App
Android App
Top