web analytics
 • Fra sommerferie til lek og latter i barnehage?

Fra sommerferie til lek og latter i barnehage?

Sandvika, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description

Job title: Fra sommerferie til lek og latter i barnehage?

Company:

Job description: Ønsker du en endring i arbeidshverdagen din, søker jobb ved siden av studier eller har du friår? Hvis du brenner for å gi omsorg og gode opplevelser til barn, da kan en jobb i barnehage være perfekt for deg!Hvem søker vi? Alle! Det viktigste for oss er at du synes det er hyggelig å være rundt barn og kan være en god rollemodell som leker, leser og liker å lære bort det du kan!I Adecco Pedagogisk er vi så heldige å ha et mangfold av medarbeidere med ulik bakgrunn og interesser. Hos oss jobber blant annet skuespillere, fotografer, komikere, nyutdannete, pensjonister, småbarnsforeldre, fotballspillere, eventyrlystne friluftsmennesker, lesehester og gamere!Hos oss er det hvem du er og hva du har lyst til å bidra med som er det viktigste!Hvordan ser jobbhverdagen ut?
Barnehagehverdagen består av mange oppgaver, aktiviteter og situasjoner. Fra å ta imot barna til kos, lek, trøst og å fremme utvikling og mestring. De viktigste egenskapene og oppgavene tenker vi kanskje er disse:Engasjert: Utforske verden med barna inne og ute. Kan pingviner fly?
Tilstedeværende: Støtte barna i lek og relasjoner. Får alle være med?
Omsorgsfull: Plastre skrubbsår og telle hoder. Skal jeg blåse? Er vi alle nå?Hva kan vi tilby?

 • Jobb så mye du vil – fulltid eller deltid. Vi samarbeider med mange barnehager i

områder og har alltid stor etterspørsel. * Fast stilling i Adecco. Vi blir enige om stillingsprosent etter hva som passer for deg.

 • Vi har både korte og lengre oppdrag, sammen finner vi ut hvilke barnehager og

oppdrag som passer best for deg. * Introkurs for nyansatte, oppfølging og utvikling med Adecco assistentkurs, fagligpåfyll hver måned! * Adecco Academy som tilbyr kompetansekurs for deg som ønsker å ta fagbrev sombarn- og ungdomsarbeider https://adecco.k2kompetanse.no/kurs/barne-og-
ungdomsarbeider-fagbrev/

 • Fordelsprogram: https://www.adecco.no/medarbeider/fordelsprogrammet
 • Lønn etter tariff
 • Oppstart fra august

Du må ha:

 • Mulighet til å jobbe 2 til 5 dager i uken innenfor barnehagenes åpningstid.
 • Tilfredsstillende politiattest
 • Fylt 18 år før oppstart
 • Språkkrav*

*Språkkrav: Språkprøve på minimum nivå A2 skriftlig og B1 muntlig, lytte- og leseforståelse, dersom du har et annet førstespråk enn norsk/svensk/dansk. Om du har mer enn 5 års arbeidspraksis i norsk barnehage/skole eller har bestått karakter i norsk fra grunnskole/VGS gjelder ikke krav til språkprøve.Vil du vite mer om hverdagen hos oss i Adecco Pedagogisk? Hør gjerne på Adeccopodden, den finner du her: https://podcasters.spotify.com/pod/show/susan-hanssen/episodes/Adecco-Pedagogisk-e22h0d3Om arbeidsgiverenAdecco Karrieresenter har et solid fagmiljø med bred kompetanse innen aktivt kandidatsøk, kandidatvurderinger og rekruttering til midlertidige oppdrag og faste stillinger hos Adecco. Adecco Karrieresenter er en del av Adecco Norge AS som igjen er 100 prosent eiet av Adecco Group i Sveits. Adecco Karrieresenter er landsdekkende – med spesialiserte rekrutterere innen alle bransjer. Les mer på www.adecco.noAdecco Group Norway er en av verdens største aktører innen bemannings- og rekrutteringstjenester. I Norge er selskapet lokalisert i mer enn 50 byer og tettsteder, og omsetter for 3,3 milliarder. Våre kunder er alt fra små lokale virksomheter til store, globale selskaper.

 • Sektor: Privat
 • Antall stillinger: 10
 • Sted: Rådhustorget 4, 1337 Sandvika
 • Bransje: Barn, skole og undervisning
 • Stillingsfunksjon: Barnehage / Barnehageassistent
 • Arbeidsspråk: Norsk

NøkkelordBærum, Barnehage, Barnehageassistent, Barnehagemedarbeider, Asker

Expected salary:

Location: Sandvika, Viken

Job date: Fri, 28 Jun 2024 22:25:20 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Fra sommerferie til lek og latter i barnehage? in Norwegian

Location

Sandvika, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Android App
Android App
Top