web analytics
 • Helsesekretær/sekretær-Vestre Viken

Helsesekretær/sekretær-Vestre Viken

Gjettum, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description


Job title: Helsesekretær/sekretær

Company: Vestre Viken

Job description: Medisinsk poliklinikk har ledig 100% fast stilling som helsesekretær/sekretær.Hvem er du og hva kan du bidra med?Vi søker deg som er engasjert, tar ansvar og er en bidragsyter til godt arbeidsmiljø. Du må trives med endringer da det stadig kommer ny teknologi og/eller nye rutiner og prosedyrer-ofte med ansvar for at man selv må være med å påvirke og holde seg oppdatert.Hos oss kan du bidra med å sikre at pasienter får rett helsehjelp, og være en viktig ressurs for logistikken på poliklinikken.Hvorfor jobbe i Vestre Viken?Gjennom kvalitet, trygghet og respekt jobber vi sammen for å gi gode og likeverdige helsetjenester til de som trenger det!
Som medarbeider i Vestre Viken blir du del av et solid og ambisiøst faglig miljø med varierte arbeidsdager. Vi vektlegger at fagmiljøene skal samarbeide om pasientbehandlingen, utnytte teknologiske muligheter og dele kunnskap og kompetanse mellom de forskjellige behandlingsstedene.Om oss:På poliklinikken arbeides det for tiden dagvakter med arbeidstid kl. 08:00-15:30.
På medisinsk poliklinikk har vi funksjoner innen gastroenterologi, hjerte, lunge og nyre. Sekretærene har en viktig rolle for å få hverdagen til å gå opp på vår avdeling. Arbeidsdagene er preget av høyt tempo, variasjon og ofte med problemstillinger som haster.
Som medarbeider i Vestre Viken blir du del av et solid og ambisiøst faglig miljø med varierte arbeidsdager. Vi vektlegger at fagmiljøene skal samarbeide om pasientbehandlingen, utnytte teknologiske muligheter og dele kunnskap og kompetanse mellom de forskjellige behandlingsstedene.Vestre Viken ønsker at våre ansatte skal gjenspeile befolkningens mangfold. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke hos oss, uansett kjønn, alder, etnisitet, religion, livssyn, funksjonsnedsettelse og seksuell orientering. Det samme gjelder dersom du har hatt opphold i arbeidslivet. Gjennom kvalitet, trygghet og respekt jobber vi sammen for å gi gode og likeverdige helsetjenester til de som trenger det!Som medarbeider i Vestre Viken blir du del av et solid og ambisiøst faglig miljø med varierte arbeidsdager. Vi vektlegger at fagmiljøene skal samarbeide om pasientbehandlingen, utnytte teknologiske muligheter og dele kunnskap og kompetanse mellom de forskjellige behandlingsstedene.ArbeidsoppgaverDine arbeidsoppgaver vil være:

 • Resepsjon/skrankearbeid med mottak og registrering av pasienter
 • Betjening av telefon for poliklinikk
 • Administrering av ventelister
 • Oppfølging av henvisninger
 • Dokumentbehandling
 • Bestille pasienttransport
 • Bestille tolk

KvalifikasjonerVi legger vekt på erfaring fra sykehus

 • Helsesekretærutdanning eller kunne dokumentere relevant erfaring som sekretær i helsesektoren
 • Kan gjøre deg forstått på norsk eller annet skandinavisk språk. Både muntlige og skriftlige ferdigheter er nødvendig.
 • Gode datakunnskaper og kjennskap til Dips/Dips Arena
 • Erfaring fra kontor- og resepsjonsarbeid i sykehus

Personlige egenskaperHos oss er det viktig at du trives med arbeidsoppgaver og miljøet, derfor legger vi vekt på personlig egnethet ved ansettelsen.

 • Stillingen har høy grad av ansvar for å sikre at pasienter får rett helsehjelp, så vi ser etter deg som er ansvarsfull og nøye.
 • Positiv, pasientorientert og serviceinnstilt
 • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
 • Høy arbeidskapasitet, med evne til å se løsninger og ta initiativ
 • Evne til å holde oversikten i en travel hverdag
 • Tilpasningsdyktig og fleksibel

Vi tilbyr

 • Ansettelse i et stort helseforetak som ønsker å utvikle og tilby helsetjenester på nye måter
 • Spennende og varierte arbeidsoppgaver, med muligheter for faglig- og personlig utvikling
 • Et innovativt og godt arbeidsmiljø med dyktige og engasjerte kollegaer
 • Medlemskap i Vestre Vikens Velferdsforening med gode rabattordninger på aktiviteter, kulturarrangement og leie av ferieboliger i inn- og utland
 • Ansettelse i en trygg offentlig virksomhet med gode pensjonsordninger

Vil du lese mer om vårt arbeid fremover se:Kontaktinformasjon Veronica Håheim, Avdelingssykepleier, 67809874
Charlotte Bredesen, Driftsykepleier, 67502562Arbeidssted Sogneprest Munthe-kaas vei
1346 GjettumNøkkelinformasjon: Arbeidsgiver: Vestre VikenReferansenr.: 4812084829
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 23.05.2024Kontaktpersoner for stillingenCharlotte BredesenDriftsykepleier67502562Kopier telefonnummerVeronica HåheimAvdelingssykepleier67809874Kopier telefonnummerOm bedriftenVestre Viken helseforetak er et Norge i miniatyr. Vi leverer spesialisthelsetjenester til 500.000 mennesker i 22 kommuner. Vi dekker store byområder, men også steder der det er langt mellom postkassene. Dette utfordrer oss til å tenke helsetjenester på nye måter. Helsetilbudet skal være like godt uavhengig av hvor du bor.Vi har satt oss et mål om å bli skikkelig gode på brukerstyrt tjenesteutvikling. Det betyr at vi er opptatt av å ta innbyggere med i arbeidet for å utvikle vår felles helsetjeneste – fordi vi tror at gode løsninger starter med å forstå behovene. Kontinuerlig forbedring er en del av vår kultur, og vi tror på å knytte sammen fagfolk og kompetanse på tvers av sykehus for å skape utvikling. Vestre Viken er nysgjerrige på hvordan teknologi kan bidra til mer effektiv og trygg pasientbehandling. Derfor har vi opprettet et virtuelt sykehus, slik at pasienter kan få behandling der de er.I 2025 åpner vi det nye sykehuset i Drammen som blir ett av landets største og mest moderne. Vestre Viken skaper fremtidens helsetjeneste – hver dag.Velkommen som søker!Nettstedwww.vestreviken.no

Expected salary:

Location: Gjettum, Viken

Job date: Fri, 10 May 2024 22:59:33 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Helsesekretær/sekretær in Norwegian

Location

Gjettum, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Android App
Android App
Top