web analytics
 • Helsesekretær-

Helsesekretær-

Gjettum, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description

Job title: Helsesekretær

Company:

Job description: Vi ser etter helsesekretær til et vikariat ved seksjon for mikrobiologi. Hos oss kan du bidra med kompetanse innen laboratoriearbeid, IKT og blodprøvetaking, gode samarbeidsevner og godt humør.Hvorfor jobbe i Vestre Viken?Gjennom kvalitet, trygghet og respekt jobber vi sammen for å gi gode og likeverdige helsetjenester til de som trenger det!
Som medarbeider i Vestre Viken blir du del av et solid og ambisiøst faglig miljø med varierte arbeidsdager. Vi vektlegger at fagmiljøene skal samarbeide om pasientbehandlingen, utnytte teknologiske muligheter og dele kunnskap og kompetanse mellom de forskjellige behandlingsstedene.Om oss:Medisinsk mikrobiologi på Bærum sykehus er en av 8 seksjoner i Avdeling for laboratoriemedisin i Vestre Viken.
Vi er 25 dyktige, ansvarsfulle og positive medarbeidere som gjør arbeidsplassen til et godt sted å jobbe. Seksjonen har i dag et bredtrepertoar av mikrobiologiske analyser som utføres for pasienterved sykehusene i Drammen, Bærum, Kongsberg og Ringerike, samt forpolikliniske pasienter i hele Vestre Vikens nedslagsfelt. Vi er bemannetalle dager.Vi jobber kontinuerlig med forbedring, og laboratoriet er akkreditert etter ISO15189. Arbeidet er variert med både manuelle og automatiserte oppgaver, og vier opptatte av at våre medarbeidere skal få mulighet til å utvikle seggjennom å få delegert oppgaver og ansvar.Vestre Viken ønsker at våre ansatte skal gjenspeile befolkningens mangfold. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke hos oss, uansett kjønn, alder, etnisitet, religion, livssyn, funksjonsnedsettelse og seksuell orientering. Det samme gjelder dersom du har hatt opphold i arbeidslivet.ArbeidsoppgaverHos oss vil du som helsesekretær få oppgaver innen prøvemottak, innregistrering av prøver i seksjonens datasystem, behandle henvendelser og bestillinger fra rekvirenter og annet preanalytisk arbeid. I tillegg vil det være aktuelt å delta på morgenrunde for å ta blodprøver av sykehusets pasienter noen dager i uken.Arbeidet vil i hovedsak foregå på dagtid alle ukedager, men seksjonen er i kontinuerlig endring, og både arbeidsoppgaver og arbeidstid kan endres raskt. Derfor må du være tilpasningsdyktig, villig til å påta deg nye oppgaver og ha et ønske om å jobbe sammen med oss til det beste for pasientene våre.KvalifikasjonerVi trenger deg som:

 • Er autorisert helsesekretær
 • Har erfaring fra laboratoriearbeid
 • Har erfaring fra blodprøvetaking
 • Har gode IKT-kunnskaper
 • Behersker norsk godt både muntlig og skriftlig

Personlige egenskaperHos oss er det viktig at du trives med arbeidsoppgaver og miljøet, derfor legger vi vekt på personlig egnethet ved ansettelsen.Vi ser etter deg som:

 • Er nøyaktig, systematisk og strukturert
 • Tar ansvar og finner løsninger på problemer som oppstår
 • Har en positiv innstilling til både arbeidsoppgaver og kollegaer, og vil bidra til å bevare vårt gode arbeidsmiljø
 • Er fleksibel, tilpasningsdyktig og takler travle dager, uforutsigbarhet og stadige endringer
 • Er en god lagspiller som liker å samarbeide med andre

Vi tilbyr

 • Ansettelse i et stort helseforetak som ønsker å utvikle og tilby helsetjenester på nye måter
 • Spennende og varierte arbeidsoppgaver, med muligheter for faglig- og personlig utvikling
 • Et innovativt og godt arbeidsmiljø med dyktige og engasjerte kollegaer
 • Medlemskap i Vestre Vikens Velferdsforening med gode rabattordninger på aktiviteter, kulturarrangement og leie av ferieboliger i inn- og utland
 • Ansettelse i en trygg offentlig virksomhet med gode pensjonsordninger

Vil du lese mer om vårt arbeid fremover se: https://vestreviken.no/om-oss/utviklingsplan-2035Om arbeidsgiverenVestre Viken helseforetak er et Norge i miniatyr. Vi leverer spesialisthelsetjenester til 500.000 mennesker i 22 kommuner. Vi dekker store byområder, men også steder der det er langt mellom postkassene. Dette utfordrer oss til å tenke helsetjenester på nye måter. Helsetilbudet skal være like godt uavhengig av hvor du bor.Vi har satt oss et mål om å bli skikkelig gode på brukerstyrt tjenesteutvikling. Det betyr at vi er opptatt av å ta innbyggere med i arbeidet for å utvikle vår felles helsetjeneste – fordi vi tror at gode løsninger starter med å forstå behovene. Kontinuerlig forbedring er en del av vår kultur, og vi tror på å knytte sammen fagfolk og kompetanse på tvers av sykehus for å skape utvikling. Vestre Viken er nysgjerrige på hvordan teknologi kan bidra til mer effektiv og trygg pasientbehandling. Derfor har vi opprettet et virtuelt sykehus, slik at pasienter kan få behandling der de er.I 2025 åpner vi det nye sykehuset i Drammen som blir ett av landets største og mest moderne. Vestre Viken skaper fremtidens helsetjeneste – hver dag.Velkommen som søker!

 • Sektor: Offentlig
 • Sted: Sogneprest Munthe-kaas vei, 1346 Gjettum
 • Bransje: Helse og omsorg
 • Stillingsfunksjon: Helsepersonell / Helsesekretær
 • Arbeidsspråk: Norsk

Nøkkelordhelsesekretær

Expected salary:

Location: Gjettum, Viken

Job date: Sat, 06 Jul 2024 22:25:49 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Helsesekretær in Norwegian

Location

Gjettum, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Android App
Android App
Top