web analytics
  • IKEA-JOBBE I SOMMER – ELLER HELE ÅRET? IKEA SLEPENDEN SØKER BÅDE SOMMERVIKARER OG FASTE DELTIDER

IKEA-JOBBE I SOMMER – ELLER HELE ÅRET? IKEA SLEPENDEN SØKER BÅDE SOMMERVIKARER OG FASTE DELTIDER

Billingstad, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description


Job title: JOBBE I SOMMER – ELLER HELE ÅRET? IKEA SLEPENDEN SØKER BÅDE SOMMERVIKARER OG FASTE DELTIDER

Company: IKEA

Job description: IKEAs visjon er å skape en bedre hverdag for de mange menneskene, og om sommeren er det ekstra mange mennesker som besøker oss. For mange er sommer- eller deltidsjobb på IKEA starten på en lang IKEA-karriere. Du blir kjent med den spennende hverdagen vår i varehuset, verdigrunnlaget vårt, hvordan vi jobber med bærekraft og vårt syn på mennesker og samfunnet.
IKEA søker flere medarbeidere, og denne gangen ser vi både etter deg som er ute etter en jobb i sommermånedene, og deg som har lyst på en fast deltidsjobb hele året.
IKEA er en sikker og ansvarlig arbeidsgiver med konkurransedyktige lønnsbetingelser gjennom lønn over tariffavtale. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger og vi tilbyr personalrabatt.
HVA GJØR JEG I EN JOBB PÅ IKEA?
Varehusmedarbeidere på IKEA har mange ulike arbeidsoppgaver. Den viktigste oppgaven din vil være å møte kundene våre med et “hej” og et smil. Du gir gode råd, svarer på spørsmål, og sørger for at de som besøker oss får en skikkelig god handleopplevelse. Varepåfyll og rydding er også en viktig del av jobben. Mange medarbeidere står i kassa eller bak disken for returnering av varer. Enkelte dager starter dagen grytidlig for å gjøre varehuset klart til åpning. Vareleveranser skal på rett plass og kundeordre skal plukkes til utlevering.
På IKEA Food (restaurant, matbutikk, kiosk) trenger deg som liker å stå på kjøkkenet eller rydde border, og som vil servere det vi mener er verdens beste planteboller til sultne kunder i restauranten. I matbutikken ved kassene selger vi “svenske spesialiteter” og kiosken frister vi med pølser og kanelboller etter endt handletur.
Velger du å søke sommerjobb er det viktig for oss at du er tilgjengelig hele sommeren og at du kan jobbe både på dagtid, kveldstid og lørdag. Du kan regne med at du i en sommerjobb hos IKEA vil jobbe 3 av 4 lørdager.
HVEM ER DU?
På IKEA Slependen må du har fylt 18 år for å jobbe, men utover det ser vi etter alle typer folk, til alle typer jobber. Vi ønsker å høre fra deg som er serviceinnstilt, nysgjerrig og allsidig – og som liker å brette opp ermene og ta i et tak sammen med andre. På IKEA er det travelt, og du bør like høyt tempo.
HVORDAN SØKER JEG?
Alle søknader må gå gjennom vår rekrutteringsportal og denne annonsen. Vi kommuniserer videre med deg på e-post, så sjekk e-posten din ofte.

  • Last opp CV og svar på spørsmålene vi stiller (vi trenger ikke søknadsbrev)
  • Last opp dokumentasjon (vitnemål, attester og f.eks. truckførerbevis) når du søker, slik at vi enkelt kan sette korrekt lønn dersom du blir ansatt.

HVA SKJER NÅR JEG HAR SØKT?
Vi plukker ut kandidater fortløpende og sender aktuelle søkere til et videointervju. Link til dette intervjuet blir sendt på e-post. Neste steg i prosessen er intervju på varehuset. Her vil vi bli bedre kjent – og er vi en god match for hverandre vil vi tilby deg jobb.
Oppstart på disse jobbene er mai/juni.
Dersom du har spørsmål ta kontakt med rekrutteringsteamet på ikea.recruitment.no@ingka.ikea.com
Sektor
Privat
Antall stillinger
9
Sted
1375 Billingstad
Bransje
Butikk og varehandel,
Restaurant, mat og uteliv,
Transport og logistikk
Stillingsfunksjon
Kundeservice,
Logistikk og lager / Lagermedarbeider,
Mat og servering
Nøkkelord
kundeservice, sommerjobb, ikea, salg, restaurant

Expected salary:

Location: Billingstad, Viken

Job date: Wed, 31 Jan 2024 23:17:29 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about JOBBE I SOMMER – ELLER HELE ÅRET? IKEA SLEPENDEN SØKER BÅDE SOMMERVIKARER OG FASTE DELTIDER in Norwegian

Location

Billingstad, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
  1. Use a safe location to meet seller
  2. Avoid cash transactions
  3. Beware of unrealistic offers
Contact us

Featured Ads

Android App
Android App
Top