web analytics
 • Lærer Bærum kommune

Lærer Bærum kommune

Stabekk, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description


Job title: Lærer

Company: Bærum kommune

Job description: Er du opptatt av å sette spor hos elevene dine, vekke lærelysten deres og sikre at de er godt rustet til å mestre livet de står på terskelen til? Har du i tillegg ambisjoner om å bidra til videreutviklingen av bærumsskolen? Da kan en stilling på Lysaker skole være midt i blinken for deg.

Bærum kommune har en tydelig plan for skolen og politikere med engasjement for skolens oppdrag. Å jobbe som lærer hos oss innebærer å være del av et godt faglig og sosialt profesjonsfellesskap som virkelig vil noe med innsatsen sin. Vi deler alle en vilje til å bidra til å åpne dører mot verden og fremtiden for elevene våre. Høres det spennende ut å bidra til videreutvikling av bærumsskolen? Da kan denne stillingen være akkurat den du ser etter.

Lysaker skole er en barneskole med ca 250 elever og 45 ansatte.

Er dere et team som ønsker å jobbe sammen? Eller en dyktig pedagog som ønsker ny skole? Vi søker inntil to lærere til vårt småskoletrinn.

Lysaker skoles visjon er Jeg bryr meg. Gjennom slagordet Alle med-trivsel-trygghet og læring involveres alle på Lysaker i arbeidet med å ivareta vårt gode sosiale miljø. Vi søker deg som vil gi våre elever en god skolehverdag med mestring. Vi har fokus på lek til læring i opplæringen på 1-3. trinn og ønsker oss lærere med erfaring og kompetanse på dette feltet. Slik at du kan være med å utvikle og forme arbeidet med lek i skolen videre sammen med oss. Vi søker deg som har lyst til å gi elevene våre et godt grunnlag for videre læring. Du er opptatt av å se på læring fra ulike perspektiver og ser mulighetene i nytt læreplanverk til å jobbe med varierte undervisningsformer og tverrfaglighet. I fagkombinasjonen er det fint om du har norsk, matte og/eller engelsk.

Det er ønskelig at du har gode digitale ferdigheter og har erfaring med å bruke digitale læremidler i undervisning.

Skolen har et fleksibelt, dyktig og stabilt personale i både skole og SFO. Våre ansatte har lang erfaring og gode evner til selvstendig arbeid. Vi har et meget godt arbeidsmiljø der samarbeid står høyt i fokus, og der kollegaer jobber for å gjøre hverandre og elevene gode. Vi har et sammensatt personale i alder, og kollegiet har flere mannlige ansatte slik at vi har en god balanse mellom kvinner og menn. Lysaker skole jobber for at hver enkelt elev skal få utnyttet sitt læringspotensial og at alle elever skal løftes faglig og sosialt. Lysaker skole bryr seg!

Vi er i en spennende prosess med Fagfornyelsen hvor dybdelæring, tverrfaglige tema, nye læreplaner i fag og et godt utviklet profesjonsfellesskap er i fokus. Alle elever og lærere har nettbrett som læringsverktøy. Vi har omtrent 250 elever fra 1.-7. trinn. Skolen vår ligger sentralt til på Stabekk med gode forbindelser og kort vei til kollektivtransport (Oslotakst).

Bærum kommune har en tydelig plan for skolen og politikere med engasjement for skolens oppdrag. Å jobbe som lærer i en stor kommune med robuste skoler og fagmiljøer, innebærer å være del av et godt faglig og sosialt profesjonsfellesskap som virkelig vil noe med innsatsen sin. Å få være del av dette laget gir gode muligheter for deg med rett kompetanse. Vi deler alle en vilje til å bidra til å åpne dører mot verden og fremtiden for elevene våre.

Nøkkelinformasjon

Søknadsfrist:

26.02.2024

Arbeidsgiver:

Bærum kommune

Sted:

Stabekk

Stillingstittel:

Lærer

Stillinger:

2

Heltid / Deltid:

Heltid

Ansettelsesform:

Vikariat

Stillingsprosent:

100

Webcruiter-ID:

4768994727

Startdato:

01.08.2024

Sluttdato:

31.07.2025

Sosial deling :

Arbeidsoppgaver

 • Sørge for et trygt, godt og inkluderende læringsmiljø
 • Planlegge og lede elevenes læring
 • Analysere og følge opp elevenes læringsprogresjon
 • Bidra til godt samarbeid med foreldre
 • Delta og bidra i et lærende fellesskap på skolen
 • Samarbeide med andre faginstanser

Kvalifikasjoner

 • Godkjent undervisningskompetanse for ansettelse i grunnskolen og formell utdanning i undervisningsfagene
 • Tydelig og trygg klasseleder som bidrar til inkludering og gode læringsbetingelser
 • Interesse for, og erfaring med, digitale læringsverktøy for å fremme elevers læring
 • Er du søker fra land utenfor Skandinavia, må du ha bestått norskprøve B2 skriftlig og muntlig
 • Kunnskap om lek i skolen vil bli vektlagt

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er

 • motivert av det viktige læreroppdraget
 • villig til en innsats for å bygge fremtiden
 • god på å bygge relasjoner
 • god til å kommunisere
 • lærevillig
 • en lagspiller
 • god til å samarbeide med andre

Personlig egnethet vil bli vektlagt

Vi tilbyr

 • Veiledningsprogram for nyutdannede lærere
 • Videreutdanning i prioriterte fag
 • Pliktig innskudd i Statens Pensjonskasse
 • Det gis tilleggslønn på kr 20 000 per år til grunnskolens 1. trinns kontaktlærere, nevnte tillegg kommer i tillegg til ordinært kontaktlærertillegg. Tillegget gis for perioden vedkommende innehar oppgaven. Det forutsettes at minst 70 % av stillingen er på 1. trinn og at vedkommende underviser i basisfagene norsk og matematikk. Tillegget gis forholdsmessig etter stillingsstørrelse og gis kun til de som er kvalifisert for stillingen. Det gis tilsvarende tillegg, samme kriterier, for 2.-4. trinn. Satsene er da 15 000 for 2. trinn, 10 000 for 3. trinn og 5 000 for 4. trinn.

Annet

Gyldig politiattest iht.§10-9 i Opplæringsloven må fremlegges før tiltredelse

Adresse: Gamle Drammensvei 7, 1369 Stabekk, Norge

Kontaktinformasjon

Kirsti Talen

Fungerende rektor

Trude Lund Carlsen

Avdelingsleder 1-3.trinn

Om arbeidsgiveren

Sammen skaper vi et godt og for våre nærmere 130 000 innbyggere, både i dag og i årene som kommer. Vi skaper rammer som bidrar til at de aller minste kan leke og lære og at de som trenger en hjelpende hånd får en hverdag preget av mestring, mening og verdighet. Vi gjør et bredt spekter av arbeidsoppgaver, og felles for oss alle er ønsket om å skape et samfunn som er godt å leve i. Bli med og sett spor.

Søkere gjøres oppmerksom på at opplysninger om dem kan bli offentliggjort, selv om søkerne ber om ikke å bli ført opp på offentlig søkerliste (Offentliglova §25).

Før ansettelse i Bærum kommune skal identitet dokumenteres og oppholdstillatelse være gyldig.

Expected salary:

Location: Stabekk, Viken

Job date: Wed, 21 Feb 2024 03:20:39 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Lærer in Norwegian

Location

Stabekk, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Contact us

Featured Ads

Android App
Android App
Top