web analytics
 • Lærer i norsk- Akershus fylkeskommune

Lærer i norsk- Akershus fylkeskommune

Sandvika, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description


Job title: Lærer i norsk

Company: Akershus fylkeskommune

Job description: Om stillingenValler videregående skole har ledig 100% årsvikariat som lærer i norsk.Valler vgs. har utdanningsprogram for studiespesialisering. Skolen har ca. 570 elever og 60 ansatte. Skolen ligger i nærheten av Sandvika i Bærum, noen få minutter unna tog og T-bane.Valler har en lang og stolt tradisjon som gymnas og senere videregående skole. Vi ønsker å holde det beste ved begrepet allmenndannelse i hevd og gi den enkelte elev og ansatt identitet og tilhørighet. Skolen legger vekt på at ansatte og elever skal ha et aktivt forhold til kulturarven. Valler vgs. har meget gode resultater og høy trivsel.
Skolens motto er «Hjerte og ånd, vilje og ansvar.» Hjerte står for raushet og omsorg for mennesker og miljø. Ånd for etisk bevissthet og intellektuelt engasjement. Vilje for utholdenheten som kreves for å nå målene vi setter oss. Ansvar for å se andres behov for hjelp og stå til rette for våre egne handlinger.For ytterligere informasjon om skolen, se Valler videregående skole //NøkkelinformasjonSøknadsfrist:09.06.2024Arbeidsgiver:Akershus fylkeskommuneSted:SANDVIKAStillingstittel:Lærer i norskStillinger:1Heltid / Deltid:HeltidAnsettelsesform:VikariatStillingsprosent:100Webcruiter-ID:4818098062Startdato:01.08.2024Sluttdato:31.07.2025Sosial deling :Arbeidsoppgaver

 • undervisning etter lærerplanen i norsk
 • bruk av formålstjenlige pedagogiske virkemidler, også IKT

Kvalifikasjoner

 • undervisningskompetanse i norsk
 • undervisningserfaring er ønskelig

Personlige egenskaper

 • interesse for ungdom
 • utadvendt
 • initiativrik
 • faglig og personlig trygghet
 • samarbeidsorientert

Vi tilbyr

 • lønns- og arbeidsvilkår fastsatt i lov- og avtaleverk
 • gode forsikrings- og pensjonsordninger
 • et meget godt arbeidsmiljø

Adresse: Brynsveien 46,, 1338 SANDVIKA, NorgeKontaktinformasjonBrage SandmoenrektorAase Larssen Nordtorp Hougeavd.lederFrode Bjerkehagen Smelandavd.lederOm arbeidsgiverenAkershus fylkeskommune ønsker medarbeidere som tar en aktiv, engasjert, reflektert og ansvarlig rolle i organisasjonen vår. Hos oss møtes mennesker med ulik kompetanse- og utdanningsbakgrunn for å skape gode tjenester til våre innbyggere. Akershus fylkeskommune er en stor arbeidsgiver.Vi har ansvar for viktige samfunnsoppgaver som videregående opplæring, kollektivtransport og fylkesveier, tannhelsetjenester, regional planlegging, kultur og kulturminner.Akershus fylkeskommune er opptatt av mangfold, og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert i henhold til stillingens krav, til å søke hos oss. Vi tilpasser arbeidsplassen om du har behov for det.For ansettelse i skole og tannhelse kreves det politiattest av kandidater som får tilbud om stilling. Dersom det fremkommer av din søknad at du ønsker konfidensiell behandling, gjør vi oppmerksom på følgende: Opplysninger om søker kan gjøres offentlig selv om søker har bedt om konfidensiell behandling. Søker vil da få tilsendt informasjon om dette jf. offentleglova § 25.

Expected salary:

Location: Sandvika, Viken

Job date: Fri, 24 May 2024 07:07:00 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Lærer i norsk in Norwegian

Location

Sandvika, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Android App
Android App
Top