web analytics
 • Matansvarlig – der fremtid skapes Bærum kommune

Matansvarlig – der fremtid skapes Bærum kommune

Stabekk, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description


Job title: Matansvarlig – der fremtid skapes

Company: Bærum kommune

Job description: Om stillingenBekkestua barneskole er en ny skole som startet opp i 2014. Vi holder til i et helt nytt og moderne skolebygg med plass til 840 elever. Bekkestua barneskole er en fremtidsrettet skole, og all læring foregår i et teknologitett læringsmiljø hvor alle elever har eget nettbrett. Det nye skolebygget er utformet for å legge til rette for en skolehverdag preget av kreativitet, elevaktivitet, undring, utforsking og samarbeid i alle fag, slik fagfornyelsen legger opp til. Vi har et flott storkjøkken utstyrt for å kunne tilberede mat til mange barn i SFO.Sammen skaper vi en inkluderende, inspirerende og utviklingsorientert skolekultur hvor latteren sitter løst. Å være ansatt ved Bekkestua barneskole er utviklende, givende og morsomt!Vi har et uttalt løfte til alle våre ansatte:
“Vi lover deg som ansatt ved Bekkestua barneskole en moderne og spennende arbeidsplass preget av godt humør, åpenhet og høy kompetanse. Her vil du få mulighet til å utvikle deg og påvirke fremtidens skole”.Bekkestua barneskole har en beliggenhet som gir mange muligheter, og det er lett å komme seg til skolen med buss, trikk og t-bane.Vil du vite mer om Bekkestua barneskole:
Les mer på skolens nettside
Besøk vår side på FacebookVi søker en nytenkende og kreativ matansvarlig, gjerne en kokk med fagbrev, til en 70% fast stilling i SFO. Det kan bli muligheter for utvidelse av stillingen ved behov.NøkkelinformasjonSøknadsfrist:28.05.2024Arbeidsgiver:Bærum kommuneSted:BekkestuaStillingstittel:KokkStillinger:1Heltid / Deltid:DeltidAnsettelsesform:FastStillingsprosent:70Webcruiter-ID:4814210869Startdato:01.08.2024Sosial deling :Arbeidsoppgaver

 • Du blir hovedansvarlig for å lage og servere mat til 305 barn ved Bekkestua SFO fem dager i uken
 • Du lager menyer med næringsrik og sunn mat
 • Du holder orden på innkjøp, bestilling og varelager
 • Du sikrer at renhold av kjøkken og matoppbevaring foregår etter gjeldende regelverk
 • Du gjennomfører aktivitet med grupper av barn i SFO knyttet opp mot matlaging på storkjøkkenet og/eller på skolens mat- og helserom; Mat:lab

Kvalifikasjoner

 • Kokk med fagbrev

Personlige egenskaper

 • Nytenkende og kreativ
 • God til å kommunisere med store og små
 • Glad i å være sammen med barn
 • Brenner for sunn og næringsrik mat
 • Du skaper engasjement rundt matlaging for store og små
 • Er lærevillig og liker å lære bort
 • Du er glad i å samarbeide tett med andre for å finne gode løsninger

Vi tilbyr

 • Vi tilbyr et unikt arbeidsmiljø med ansatte som alle vil det lille ekstra
 • Du får være med å forme fremtidens skole og SFO
 • Offentlig tjenestepensjon

Gyldig politiattest iht. Opplæringsloven §10-9 må fremlegges før tiltredelseAdresse: Hans Burums vei 26, 1357 Bekkestua, NorgeKontaktinformasjonPernille SvensenAvdelingslederOm arbeidsgiverenSammen skaper vi et godt og for våre nærmere 130 000 innbyggere, både i dag og i årene som kommer. Vi skaper rammer som bidrar til at de aller minste kan leke og lære og at de som trenger en hjelpende hånd får en hverdag preget av mestring, mening og verdighet. Vi gjør et bredt spekter av arbeidsoppgaver, og felles for oss alle er ønsket om å skape et samfunn som er godt å leve i. Bli med og sett spor.Søkere gjøres oppmerksom på at opplysninger om dem kan bli offentliggjort, selv om søkerne ber om ikke å bli ført opp på offentlig søkerliste (Offentliglova §25).Før ansettelse i Bærum kommune skal identitet dokumenteres og oppholdstillatelse være gyldig.

Expected salary:

Location: Stabekk, Viken

Job date: Thu, 16 May 2024 00:05:28 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Matansvarlig – der fremtid skapes in Norwegian

Location

Stabekk, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Android App
Android App
Top