web analytics
  • Meny-MENY Vøyenenga søker plukkere til netthandel

Meny-MENY Vøyenenga søker plukkere til netthandel

Vøyenenga, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description


Job title: MENY Vøyenenga søker plukkere til netthandel

Company: Meny

Job description: I 2016 startet MENY nettbutikk med plukk i eksisterende butikker, og vi har i dag 50 plukkbutikker og når ut til ca. 70 prosent av Norges befolkning. Vi skal utvikle vår posisjon på nett og vil tilby et større utvalg av mat og drikke levert hjem. Vi bygger nå en fremtidsrettet netthandelsbutikk i Stor-Oslo som skal åpne høsten 2024, der vi får en hel etasje som skal handle om matglede og nye, spennende matløsninger. Vi vil derfor gjøre deg oppmerksom på atoppstart av arbeidsted vil være på MENY Vøyenenga, men ved oppstart av ny netthandelbutikk høsten 2024 vil arbeidstedet flyttes til Alnabru.
MENYVøyenenga har nå behov for flere kollegaer i ulike brøker i sin netthandelavdeling. Når du trykker på “send søknad” kan du huke av for hvilken stilling du ønsker å søke på. Du kan naturligvis søke på alle stillingene.Oppstart vil være snarest i alle stillingene.
Stillingsomfang 1: 100%
Arbeidstid; dag, kveld, natt og hver fjerde helg (lørdag og søndag)
Stillingsomfang 2: 65%
Arbeidstid; dag, kveld, natt og annenhver lørdag
Stillingsomfang 3: 20%
Arbeidstid: hver fredag, kl 03-11 og kl. 11-19
Tidspunktet for vaktene kan endres på sikt og det vil være mulighet for flere vakter ved behov og jobbing i høytider/ferier.
Hvem er du og hva skal du gjøre i vår netthandelavdeling? Vi i MENY slåss for å gjøre utvalg og kvalitet enklere å handle, og i vår nettbutikk får du den samme kvaliteten og utvalget som i butikken.I nettbutikken finner du hele vårt utvalg av frukt og grønt, nystekte bakervarer og ferskvarer fra kjøtt- og fiskedisken.Vi plukker de beste varene etter strenge kvalitets- og holdbarhetskrav.Dine oppgaver vil primært bestå av å plukke ordre, eller med andre ord å utføre selve handelen for kunden. Du vil plukke varer ute i butikken og finne den beste kvaliteten til kundene som har bestilt. Når en ordre er plukket må den pakkes og klargjøres for utlevering og henting. Om er vi uheldige og er utsolgt for en vare kan det bli din oppgave å hente dette i en annen butikk. Alt for kunden! Som ansatt vil du ikke levere varer hjem til kunder.
Vi ser etter deg som: Legger sin stolthet i hver ordre! Alle varer skal ha god dato, topp kvalitet og være pakket pent og logisk. Du må kunne skille mellom god og mindre god kvalitet, og det skal være viktig for deg at kunden blir fornøyd. Å jobbe under et visst press gjør at du yter bedre, for i denne stillingen vil du bli målt på effektivitet. Hos oss går det sport i å plukke flest antall ordre, og vi ønsker oss kollegaer som bidrar til arbeidsmiljøet med iver og lagånd.
Vær oppmerksom på at medarbeidere som plukker i netthandelavdelingen vil bruke store deler av dagen på å gå og løfte. Derfor trenger vi deg som liker å være aktiv og som ikke gir seg før hele laget er i mål. Det er en fordel om du har erfaring med dagligvare, men ikke et krav. Vær obs på at du må jobbe turnus med nattarbeid. Du må ha gode norskkunnskaper og ha fylt 18 år.
Hvordan er det å jobbe i MENY? I MENY er det plass til alle. En deltidsjobb er for mange starten på arbeidslivet, og hos oss er det et godt utgangspunkt for videre karriere – i eller utenfor dagligvarebransjen. Du vil blant annet lære å ta ansvar, mestre stress, håndtere mennesker og ikke minst butikkdrift. Når du starter, skal vi ta deg godt imot og gi deg den opplæringen du trenger. Alle ansatte i MENY får selvfølgelig uniform, lønn etter tariff og subsidiert kantine. I tillegg har vi sosiale sammenkomster i ny og ne, rabatt på treningssenter og arbeidstider som ofte passer godt i kombinasjon med studier. Når det gjelder trivsel på jobb, vil vi trekke frem samholdet. Som en av våre matarbeidere blir du en del av et team som jobber mot felles mål, for din innsats vil påvirke butikken, kundene og kollegene dine. Vi verdsetter gjensidig omtanke og støtte, og det er rom for feil så lenge du lærer og utvikler deg — for er du trygg er du god. Vår visjon er at vår lidenskap endrer folks matvaner, og det håper vi du vil bli en del av.
Forfriskende enkelt å søke! For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.
Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken.Søknader behandles fortløpende.
About Company:
MENY er Norges største supermarkedkjede med nesten 200 butikker og en omsetning på over 20 milliarder kroner. Vi har 10 000 stolte matarbeidere som sørger for gode handleopplevelser hver eneste dag!

Expected salary:

Location: Vøyenenga, Viken

Job date: Thu, 08 Feb 2024 23:47:26 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about MENY Vøyenenga søker plukkere til netthandel in Norwegian

Location

Vøyenenga, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
  1. Use a safe location to meet seller
  2. Avoid cash transactions
  3. Beware of unrealistic offers
Contact us

Featured Ads

Android App
Android App
Top