web analytics
 • Miljøarbeider- Akershus fylkeskommune

Miljøarbeider- Akershus fylkeskommune

Billingstad, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description


Job title: Miljøarbeider

Company: Akershus fylkeskommune

Job description: Om stillingenVi har to ledige stillinger og søker engasjerte og målrettete miljøarbeidere til følgende stillinger:
100 % miljøarbeider med interesse for Restaurant- og matfag
100 % miljøarbeider med interesse for Håndtverk, design og produktutviklingDu vil være et viktig bidrag i laget rundt eleven.Stillingene er begge et årsvikariat. Stillingene er en 100 % stilling, med 37,5 times uke når elevene og lærere er på skolen og fri i skolenes ferier. For arbeidstakere som følger skoleåret, reduseres lønnen med 11 % ut fra full stilling.Holmen videregående skole tilbyr tilrettelagt undervisning for elever med sosiale og emosjonelle vansker. Vår visjon er å nå faglige og sosiale mål gjennom tilrettelegging, trygget og tilhørighet. Gjennom individuelle opplæringsplaner og tett oppfølging vil vi gi elevene best mulig grunnlag for å nå faglige og sosiale målsettinger. Vi jobber systematisk med å utvikle elevenes sosiale kompetanse.Skolen tilbyr følgende studieretninger på Vg1: Restaurant- og matfag, Håndverk, design og produktutvikling, Salg, service og reiseliv, Studiespesialisering og Teknikk og industriell produksjon. I tillegg har skolen en grunnskoleavdeling. Skolen er dimensjonert for 100 elever og vi har ca. 40 ansatte. Skolen ligger i Asker kommune god forbindelse til offentlig transport.For mer informasjon, seNøkkelinformasjonSøknadsfrist:05.08.2024Arbeidsgiver:Akershus fylkeskommuneSted:BillingstadStillingstittel:MiljøarbeiderStillinger:2Heltid / Deltid:HeltidAnsettelsesform:VikariatStillingsprosent:100Webcruiter-ID:4831428092Sosial deling :Arbeidsoppgaver

 • bistå elever med ulike former for tilretteleggingsbehov i hverdagen
 • bistå elever med å gjennomføre planer i skoledagen, og bidra til å skape struktur
 • jobbe med miljøskapende tiltak i klasserom og i elevmiljøet
 • forebygge rus, mobbing, ensomhet og utenforskap

Kvalifikasjoner

 • relevant utdanning
 • god formidlingsevne på norsk, både skriftlig og muntlig
 • Spesialpedagogisk utdanning er ønskelig
 • erfaring med elevgruppen

Personlige egenskaper

 • være en trygg voksen med evne til å sette gode grenser
 • utadvendt og glad i å jobbe med ungdom
 • kunne samarbeide og kommunisere godt med elever, foresatte og kollegaer
 • kunne reflektere over og forbedre egen praksis

Personlig egnethet vil bli særlig vektlagt.Vi tilbyr

 • et stimulerende arbeidsmiljø, med engasjerte kollegaer med høy kompetanse og motivasjon
 • felles profesjonsutvikling
 • lønns- og arbeidsvilkår i henhold til lov- og avtaleverk

Adresse: Billingstadsletta 91, 1396 Billingstad, NorgeKontaktinformasjonKjersti HaslestadavdelingslederE-post: kjerstih@afk.noOm arbeidsgiverenAkershus fylkeskommune ønsker medarbeidere som tar en aktiv, engasjert, reflektert og ansvarlig rolle i organisasjonen vår. Hos oss møtes mennesker med ulik kompetanse- og utdanningsbakgrunn for å skape gode tjenester til våre innbyggere. Akershus fylkeskommune er en stor arbeidsgiver.Vi har ansvar for viktige samfunnsoppgaver som videregående opplæring, kollektivtransport og fylkesveier, tannhelsetjenester, regional planlegging, kultur og kulturminner.Akershus fylkeskommune er opptatt av mangfold, og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert i henhold til stillingens krav, til å søke hos oss. Vi tilpasser arbeidsplassen om du har behov for det.For ansettelse i skole og tannhelse kreves det politiattest av kandidater som får tilbud om stilling. Dersom det fremkommer av din søknad at du ønsker konfidensiell behandling, gjør vi oppmerksom på følgende: Opplysninger om søker kan gjøres offentlig selv om søker har bedt om konfidensiell behandling. Søker vil da få tilsendt informasjon om dette jf. offentleglova § 25.

Expected salary:

Location: Billingstad, Viken

Job date: Sun, 23 Jun 2024 01:29:08 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Miljøarbeider in Norwegian

Location

Billingstad, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Android App
Android App
Top