web analytics
  • Norconsult Norge AS-Vil du jobbe med de beste innen samferdselselektro?

Norconsult Norge AS-Vil du jobbe med de beste innen samferdselselektro?

Sandvika, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description

Job title: Vil du jobbe med de beste innen samferdselselektro?

Company: Norconsult Norge AS

Job description: Vi trenger deg som har ambisjoner og vil bidra til videreutviklingen av norsk samferdselssektor. Vi er opptatt av faglig dyktighet, forstå hva kunden trenger i alle faser av prosjektet, samt kontinuerlig utvikling av automatiserte tidsbesparende arbeidsmetoder i våre digitale prosjekteringsverktøy.
Vi prosjekterer og planlegger all høyspent- og lavspent forsyning og fordeling, elektrotekniske installasjoner, automasjon, instrumentering og EKOM-anlegg for alt fra de største vei- og tunnelutbyggingsprosjektene i Norge til fylkesveier og lokalveier for kommuner. Vi utarbeider belysningsplaner og lysdesign for kommuner, og vi detaljprosjekterer gate-, park-, plass-, område- og kunstbelysning med tilhørende infrastruktur.
Som en seniorrådgiver hos oss er det viktig at du har utdanning innen elektroteknikk i kombinasjon med solid erfaring med prosjektering eller prosjektledelse innen vei og samferdselsprosjekter. Du er genuint interessert i faget og har et ønske om å bidra til faglig og personlig utvikling både hos deg selv og de rundt deg. Vårt miljø med ekspertise innen elektrifisering for transport er også i vekst.
Er du opptatt av bærekraft og miljø og bevisst betydningen elektrifiseringen av samferdselssektoren har for oppnåelsen av våre nasjonale klimamål? Har du også elektro-/energifaglig bakgrunn? Da vil vi gjerne høre fra deg!
Vi kan til gjengjeld tilby deg en jobb med interessante og utviklende prosjekter i et sterkt elektrofaglig, sosialt og inkluderende miljø. Dessuten vil du få gode betingelser og en fleksibel arbeidshverdag i en åpen og lærende bedriftskultur.
Synes du dette lyder interessant er du velkommen til å kontakte vår rekrutteringsrådgiver i Technogarden, Bjørn Harald Aadne, tlf. 48076515 eller avdelingsleder i Norconsult Roger Alfredsen, tlf. 45401425. Vi behandler din interesse for stilling hos oss konfidensielt. Vi gjør oppmerksom på at det kun er elektroniske søknader som blir behandlet. Søknadsfrist 3. mars 2024.
Om arbeidsgiveren
Elektromiljøet i Norconsult utgjør over 440 rådgivere, fordelt på 24 kontorer. Om lag 300 elektrorådgivere er lokalisert ved kontorer i Osloregionen.
Norconsult er Norges største rådgiverbedrift. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er blant annet eid av våre over 6200 medarbeidere som er stasjonert på 118 kontorer i hele verden. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo.
Sektor
Privat
Lederkategori
Leder
Antall stillinger
4
Sted
Vestfjordgaten, 1337 Sandvika
Bransje
Konsulent og rådgivning,
Transport og logistikk,
Industri og produksjon
Stillingsfunksjon
Ingeniør / Automasjon og instrument,
Ingeniør,
Ingeniør / Kybernetikk

Expected salary:

Location: Sandvika, Viken

Job date: Fri, 02 Feb 2024 23:53:12 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Vil du jobbe med de beste innen samferdselselektro? in Norwegian

Location

Sandvika, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
  1. Use a safe location to meet seller
  2. Avoid cash transactions
  3. Beware of unrealistic offers
Contact us

Featured Ads

Android App
Android App
Top