web analytics
  • Norconsult-Nyutdannede innen Elektroteknikk eller Fornybar energi

Norconsult-Nyutdannede innen Elektroteknikk eller Fornybar energi

Sandvika, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description


Job title: Nyutdannede innen Elektroteknikk eller Fornybar energi

Company: Norconsult

Job description: Vil du være med på vinnerlaget?
Vi trenger deg som har ambisjoner og som vil bidra til videreutvikling innen fornybar energi, smartteknologi, digitalisering og innovasjon innen elektrofaget. Bli med å finne gode bærekraftige løsninger for fremtiden. Vi har Norges største fagmiljø innen rådgivning og prosjektering av elektrotekniske anlegg, og vi har fortsatt behov for flere nyutdannede til våre hovedkontor-lokasjoner i Sandvika, Drammen og Hønefoss.
For at vi skal kunne fortsette å utvikle oss har vi behov for flere unge, engasjerte og initiativrike kollegaer. Vi ser etter deg som ønsker å fortsette og lære, dele av din kunnskap og utvikle faget videre. Du vil få store muligheter til faglig og personlig utvikling i Norges største elektroteknikkmiljø. Søk på en eller flere av kategoriene under, og spesifiser gjerne hvilke:
Bli med å bidra til en mer bærekraftig bygg og eiendomsbransje!
Vi jobber med både i eksisterende og nye bygg. Arbeidsoppgavene er prosjektering og rådgivning innen elektroteknikk, EKOM og automasjon i bygg, med fokus på bærekraftige og energieffektive løsninger. Oppdragene varierer over et bredt spekter av prosjekter innen blant annet næringsbygg, undervisning, helse og omsorgsbygg, hotell, idrettsanlegg og parkeringsanlegg inkludert ladeanlegg for el-biler.
Bli med å forme fremtidens bærekraftige samferdselsanlegg
Vi designer og prosjekterer alle elektrotekniske installasjoner for alt fra de største samferdselsprosjektene innen vei og gate, jernbane og sporvei, lufthavner og havner, til infrastrukturprosjekter for privat- og offentlig sektor. Vi jobber med ulike entrepriseformer, fra utførelse- til totalentreprise og samspillsentrepriser. Vi har ambisiøse klimamål i dette landet og vi er en ledende rådgiver innen elektrifisering.
Vær med å forme fremtidens kraftsystem innen Fornybar Energi og det grønne skiftet!
Vi arbeider med systemanalyser og kraftsystemutredninger, planlegging og bygging av elektriske produksjon og nettanlegg. Oppdragene variere fra tidligfase beregninger og detaljprosjektering av elkraftanlegg til oppfølging i byggefasen.
Bli med å forme norsk bærekraftig Industri for fremtiden
Verdiskapende industri er det vi skal leve av her i landet. Vi jobber i alle faser av prosjektering og rådgivning innen alle elektrotekniske anlegg fra høyspent og lavspent forsyning og fordeling, automatisering, instrumentering og kommunikasjon for all type industri. Fra etablert tungindustri til farmasi og næringsmiddel, energigasser, aquakultur, fornybar grønn industri, samt prosess og vannmiljø.
Som nyutdannet i Norconsult vil du ta del i Norconsult sin Elektrorådgiverskole for nyutdannede. Oppstart vil normalt være august 2024.
Vi har tro på at tett oppfølging, «learning by doing», sosialt felleskap med andre nyutdannede og systematisk kompetanseutvikling med erfarne medarbeidere er nøkkelen for at du som nyutdannet skal trives hos oss.
Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne» der vi gir deg et unikt innblikk i vår arbeidshverdag her:
Vil du vite mer om hvordan det er å være en av våre graduates? Les her:
For oss er det viktig at du:
Har MSc/BSc innen elektroteknikk/elkraft og/eller automatisering/IKT
Gjerne fagskole eller fagbrev i bunn
Har 0-3 års erfaring
Er god til å formulere deg muntlig og skriftlig på norsk og engelsk
Har et ønske om å bidra til faglig og personlig utvikling både hos deg selv og de rundt deg
Har engasjement!
Er genuint interessert i faget
Er nysgjerrig, hjelpsom og initiativrik
Ser muligheter der andre ser problemer
Hos oss får du:
Et godt og gjennomarbeidet opplæringsprogram for nyutdannede gjennom Norconsult Academy
Kunnskapsrike kolleger i et elektrofaglig, sosialt og hjelpsomt miljø
Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter
Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi
Fleksibel arbeidstid og god overtidsbetaling
Bonus knyttet til selskapets resultat
Aksjeprogram for eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift
Konkurransedyktig lønn og gode forsikrings- og pensjonsordninger
Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.
Bli med Norconsult inn i framtiden – send inn din søknad i dag!
Søknader blir vurdert fortløpende.
Innsendelse av søknad: Søknader sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider og skal inneholde søknadsbrev, hvilke(n) kategori du søker på, CV og vitnemål/karakterutskrift. Legg gjerne med attester, og skriv i søknaden om du har noe preferert arbeidssted. Mangelfulle søknader vil ikke bli vurdert. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.
Norconsult
Norconsult er et ledende nordisk rådgiverselskap. Vi kombinerer ingeniørfag med arkitektur og digital kompetanse, på tvers av små og store prosjekter i privat og offentlig sektor, innen infrastruktur, energi og industri, bygg, eiendom og arkitektur. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Med hovedkontor i Sandvika i Norge og om lag 6 000 medarbeidere fordelt på over 130 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen og Finland, kombinerer vi tverrfaglig kompetanse med lokal tilstedeværelse. (Tall pr. andre kvartal 2023).
For Norconsult er det en grunnleggende forutsetning at alle mennesker likeverdige. Målet er at våre medarbeidere skal ha de samme mulighetene til å nå sitt fulle potensial uavhengig av hvem de er eller hvordan de identifiserer seg. Et bredere spekter av perspektiver hjelper oss å forstå alle deler av samfunnet, utfordrer oss i våre oppdrag og fører til en høyere grad av innovasjon. Vi ønsker derfor medarbeidere med ulik bakgrunn og erfaring velkommen.
Sted Sandvika Vestfjordgaten
Søknadsfrist 2024-03-10
Kontaktperson for denne stillingen
Navn: Geir Olav Østdahl
Telefon: +47 97 55 39 41
E-post: Geir.Olav.Ostdahl@norconsult.com

Expected salary:

Location: Sandvika, Viken

Job date: Wed, 31 Jan 2024 23:00:31 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Nyutdannede innen Elektroteknikk eller Fornybar energi in Norwegian

Location

Sandvika, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
  1. Use a safe location to meet seller
  2. Avoid cash transactions
  3. Beware of unrealistic offers
Contact us

Featured Ads

Android App
Android App
Top