web analytics
 • Normal-Bekkestua Senter – Vi søker butikkmedarbeider til 80% stilling

Normal-Bekkestua Senter – Vi søker butikkmedarbeider til 80% stilling

Stabekk, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description


Job title: Bekkestua Senter – Vi søker butikkmedarbeider til 80% stilling

Company: Normal

Job description: Trives du med høyt tempo, blant spennende varer og i møte med kunder?Vi vil påstå at vi jobber i Norges mest spennende retailkonsept! Normal har vokst seg store på kort tid, og vi trenger flere dyktige medarbeidere på laget vårt. Om du trives med salg og service og kanskje ønsker å utvikle deg videre innen butikk, kan dette være drømmejobben. Kom å bli med oss på et unormalt eventyr! Ta gjerne en titt på videoen lenger nede i annonsen for å bli bedre kjent med oss.Arbeidshverdagen din vil være ute i butikken sammen med kundene og typiske oppgaver vil være: rydding i hyller, varepåfyll, eksponering av varer, utforske nye måter å vise fram produkter, kundeservice og veiledning, salg og ekspedering i kasse.Som butikkmedarbeider hos oss vil du bli en del av et lag som skal sikre en fantastisk butikkopplevelse for kundene, slik at de ønsker å besøke oss igjen. Vårt konsept er å selge normale varer til unormale priser, det skal være enkelt å handle hos oss, og hver handletur byr på nye overraskelser for kunden. Det er mye frihet for kreativitet i butikkene våre, og som ansatt får du være med å påvirke!Arbeidstid: Hovedsakelig dagtid, kveld og helg.Stillingsbrøk: 80% fast stilling.Vår ønskeliste:

 • Du har plettfri vandel
 • Du er over 18 år (krav)
 • Du har bestått ungdomsskolen (krav)
 • Du har gjerne erfaring fra butikk, salg og service
 • Du har høy arbeidsmoral og stå på vilje og møter på jobb med godt humør
 • Du kan gjerne være kreativ og tør å ta initiativ til salgsfremmende løsninger
 • Du er målrettet og sulten på å utvikle deg selv og har gode samarbeidsevner
 • Hos Normal må du gjerne ha ambisjoner! Vi ønsker at flest mulig med ønske om en fremtid i retail skal få lære mest mulig og vokse videre sammen med oss!

Vi tilbyr:

 • Høyt tempo i en dynamisk og levende butikk blant mange spennende varer
 • Inkluderende og imøtekommende kolleger. Hos Normal møter vi hverandre i øyehøyde, vi ønsker at kollegaer skal lykkes, og vi vil hverandre vel!
 • Muligheter for utvikling i et gøyalt selskap som er i positiv vekst
 • Drømmer du om å bli den neste Assisterende, kanskje selv bli Butikksjef en dag?

-Det digger vi! Vis at du vil, gjennom å ta ansvar og initiativ, så er ingenting umulig i Normal!Tiltredelse: 01.08.2024Søknadsfrist: 15.07.2024Intervjuer holdes fortløpende. Ved stor søkermengde kan stillingen bli besatt innen søknadsfristen er utløpt. Vi oppfordrer søkere til å legge inn en video-hilsen!Vi gleder oss til å motta din søknad!NORMAL er en danskeid butikkjede. Den første butikken åpnet i den danske byen Silkeborg i april 2013, og siden den gang har mer enn 700 butikker åpnet i Norge, Sverige, Nederland, Frankrike, Finland, Portugal og Spania.NORMAL selger vanlige produkter til unormale priser. Produktutvalget omfatter kjente merkevarer innen kategorier som hudpleie, munnpleie, sjampo, sminke og rengjøringsmidler. Alle produkter selges til faste lave priser.Men NORMAL er mye mer enn faste lave priser og merkevarer. Målet er at kundene alltid skal få en ny og unik opplevelse ved besøk i en av butikkene. Derfor blir det faste sortimentet av kjente merkevarer kontinuerlig supplert med nye og spennende varer som finner veien til hyller og podier.Det labyrintaktige butikkoppsettet inviterer kundene til å gå på skattejakt etter produkter fra kjente og ukjente merkevarer, og det vil alltid være en ny overraskelse som venter rett rundt hjørnet.Application due15.07.2024Work hoursPosition categoryPosition categoryStore AssistantWorkplaceBekkestuaHomepage

Expected salary:

Location: Stabekk, Viken

Job date: Wed, 19 Jun 2024 22:47:20 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Bekkestua Senter – Vi søker butikkmedarbeider til 80% stilling in Norwegian

Location

Stabekk, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Android App
Android App
Top