web analytics
 • -Ønsker du å bidra til en bærekraftig samfunnsutvikling gjennom våre oppdrag?

-Ønsker du å bidra til en bærekraftig samfunnsutvikling gjennom våre oppdrag?

Sandvika, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description

Job title: Ønsker du å bidra til en bærekraftig samfunnsutvikling gjennom våre oppdrag?

Company:

Job description: Ønsker du å bidra til en bærekraftig samfunnsutvikling gjennom våre oppdrag?Hos oss vil du kunne utgjøre en forskjell og bidra positivt til det faglige arbeidet. Du vil møte kollegaer som er til stede for hverandre på kontoret, mye sosialt og rom for å være ny. Bli med på reisen!Hvem er vi:Samferdselsavdelingen i Asplan Viak har 140 medarbeidere. Vi har god og bred kompetanse innenfor de fleste fagfelt, og har spisskompetanse innenfor blant annet veg- og gateprosjektering, sykkelplanlegging, trafikksikkerhet, SHA og anleggsgjennomføring.Hvem vi ser etter:Vi søker etter en erfaren vegplanlegger med minimum 5 års erfaring som ønsker å jobbe med et bredt aspekt av kunder, i både offentlig og privat sektor. Her er det mulighet for personlig og faglig utvikling. Vi jobber med prosjekter innenfor veg- og gateplanlegging, gang- og sykkelveger, kostnadsvurderinger og konkurransegrunnlag.Hva du skal gjøre:Du vil få varierte og utfordrende oppgaver, og stor mulighet til å påvirke din egen arbeidshverdag og faglige utvikling. I all hovedsak vil arbeidsoppgavene omfatte planlegging og prosjektering av veg- og gateanlegg i tverrfaglige oppdrag. Utarbeidelse av modeller, tegninger, anbudsdokumenter, faseplaner, kostnadsoverslag etc. Prosjekterings- og fagansvar i tverrfaglige oppdrag. Varierte oppgaver fra tidligfase til detalj- og byggeplaner.Hvem du er:
Vi legger vekt på at du er strukturert, selvstendig og proaktiv. Videre har du god formidlings- og samarbeidsevne. Gode kunnskaper i norsk, muntlig og skriftlig er et krav. Du vil jobbe i store og små prosjekter med tverrfaglig samarbeid.Kvalifikasjoner:

 • Høyere utdanning som Ingeniør/sivilingeniør innen vegprosjektering.
 • Minimum 5 års erfaring fra liknende rolle
 • Viktigst av alt er lidenskapen for faget. Et brennende engasjement og motivasjon for å utgjøre en faglig forskjell er noe som verdsettes høyt.
 • Du er løsningsorientert og initiativrik.

Vi gor deg muligheten til å være med å forme et samfunn i endring.En rød tråd gjennom hele Asplan Viak er et godt sosialt og tverrfaglig miljø. Pensjons- og forsikringsordninger er å forvente. Da vi er en stiftelse tar vi ikke ut utbytte som går tilbake til investorer. Det vi derimot gjør er å bruke 3,5% av omsetningen til innovasjon og forretningsutvikling.I tillegg tilbyr vi:

 • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen
 • Studieturer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag og ulike sosiale arrangementer
 • Konkurransedyktig lønn

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.Høres dette ut som noe du kunne tenke deg å jobbe med? Ikke nøl med å sende oss en søknad – Vi gleder oss til å høre fra deg!Om arbeidsgiverenAsplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, med 1300 ansatte fordelt på 32 kontorsteder.
I snart 60 år har vi bidratt til samfunnsutviklingen gjennom vår tverrfaglige rådgivning til offentlige og private oppdragsgivere.Når vi planlegger og gir råd, har vi de som kommer etter oss i tankene derfor er bærekraft viktig for oss. I Asplan Viak former vi samfunnet gjennom å se mennesket.

 • Sektor: Privat
 • Sted: Kjørboveien 20, 1337 Sandvika
 • Bransje: Bygg og anlegg, Konsulent og rådgivning, Kraft og energi
 • Stillingsfunksjon: Ingeniør, Rådgivning, Konsulent

NøkkelordVegteknolog, vegprosjektering, rådgiver, Prosjektering, planlegging

Expected salary:

Location: Sandvika, Viken

Job date: Tue, 09 Jul 2024 22:56:50 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Ønsker du å bidra til en bærekraftig samfunnsutvikling gjennom våre oppdrag? in Norwegian

Location

Sandvika, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Android App
Android App
Top