web analytics
 • Overbioingeniør pre- og postanalyse-

Overbioingeniør pre- og postanalyse-

Gjettum, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description

Job title: Overbioingeniør pre- og postanalyse

Company:

Job description: Vi ser etter vår nye overbioingeniør på pre- og postanalyse. Hos oss kan du bidra med kompetanse innen mikrobiologi og IKT, gode samarbeidsevner og godt humør.Hvorfor jobbe i Vestre Viken?Gjennom kvalitet, trygghet og respekt jobber vi sammen for å gi gode og likeverdige helsetjenester til de som trenger det!
Som medarbeider i Vestre Viken blir du del av et solid og ambisiøst faglig miljø med varierte arbeidsdager. Vi vektlegger at fagmiljøene skal samarbeide om pasientbehandlingen, utnytte teknologiske muligheter og dele kunnskap og kompetanse mellom de forskjellige behandlingsstedene.Om oss:Medisinsk mikrobiologi på Bærum sykehus er en av 8 seksjoner i Avdeling for laboratoriemedisin i Vestre Viken.Vi er 25 dyktige, ansvarsfulle og positive medarbeidere som gjør arbeidsplassen til et godt sted å jobbe. Seksjonen har i dag et bredt repertoar av mikrobiologiske analyser som utføres for pasienter ved sykehusene i Drammen, Bærum, Kongsberg og Ringerike, samt for polikliniske pasienter i hele Vestre Vikens nedslagsfelt. Vi er bemannet alle dager.
Vi jobber kontinuerlig med forbedring, og laboratoriet er akkreditert etter ISO 15189. Arbeidet er variert med både manuelle og automatiserte oppgaver, og vi er opptatte av at våre medarbeidere skal få mulighet til å utvikle seg gjennom å få delegert oppgaver og ansvar.Vestre Viken ønsker at våre ansatte skal gjenspeile befolkningens mangfold. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke hos oss, uansett kjønn, alder, etnisitet, religion, livssyn, funksjonsnedsettelse og seksuell orientering. Det samme gjelder dersom du har hatt opphold i arbeidslivet.ArbeidsoppgaverVi søker deg med høy faglig kompetanse, som brenner for faget og ønsker å utvikle det videre.Som overbioingeniør på pre- og postanalyse vil du ha ansvar for mottak, fordeling og utsæd av mikrobiologiske prøver, hurtigtester, samt oppfølging av prøvesvar og kommunikasjon med rekvirentene. Saksbehandling i avvikssystemet, skrive og vedlikeholde prosedyrer, opplæringav nyansatte, studenter og leger samt undervisning internt og eksternt vil også være viktige deler av stillingen. Til stillingen kan det være aktuelt med utvidet ansvar for vårt labdatasystem, Analytix. Du vil også få opplæring og delta i andre deler av rutinen på seksjonen.Du har erfaring fra arbeid med mikrobiologi. Du erarbeidsom, tar ansvar og utfører rutineoppgaver på en rask og kvalitetsmessig god måte. Du har en positiv innstilling og er opptatt av å finne løsninger på problemer somoppstår. Du tar i et tak der det trengs, og du ønsker å utvikle deg både fagligog personlig. Vi ønsker at du skal være en pådriver for kontinuerlig forbedring. Et godt arbeidsmiljø er viktig for deg, og du verdsetter og bidraraktivt til gode relasjoner og godt samarbeid med dine kollegaer.Seksjonen er i kontinuerlig endring, og både organisering, arbeidsoppgaver og arbeidstid vil kommetil å endre seg over tid. Derfor må du være tilpasningsdyktig, villig til åpåta deg nye oppgaver og ha et ønske om å jobbe sammen med oss til detbeste for pasientene våre.Ved eventuelt internt opprykk vil det bli ledig stilling somfag-/bioingeniør. Spesifiser i søknaden om du evt. kan være interessertogså i stilling som fagbioingeniør eller bioingeniør.KvalifikasjonerVi trenger deg som har:

 • Norsk autorisasjon som bioingeniør. Annen relevant utdanning kan også komme i betraktning
 • Praksis av minst 2 års varighet etter grunnutdanning innenfor faget
 • Høy faglig kompetanse
 • Erfaring fra arbeid med mikrobiologi, spesielt bakteriologi
 • Gode IKT-kunnskaper
 • Behersker norsk godt både muntlig og skriftlig

I tillegg mener vi det er en fordel om du har:

 • Faglig videreutdanning
 • Leder- og veiledningserfaring
 • Allsidig erfaring fra laboratoriearbeid

Personlige egenskaperHos oss er det viktig at du trives med arbeidsoppgaver og miljøet, derfor legger vi vekt på personlig egnethet ved ansettelsen.Vi ser etter deg som:

 • Er strukturert og selvstendig
 • Tar ansvar og finner løsninger på problemer som oppstår
 • Har positiv innstilling til både arbeidsoppgaver og kollegaer, og bidrar til å bevare vårt gode arbeidsmiljø
 • Er fleksibel og tilpasningsdyktig; takler travle dager, uforutsigbarhet og stadige endringer
 • Er en od lagspiller som liker å samarbeide med andre

Vi tilbyr

 • Ansettelse i et stort helseforetak som ønsker å utvikle og tilby helsetjenester på nye måter
 • Spennende og varierte arbeidsoppgaver, med muligheter for faglig- og personlig utvikling
 • Et innovativt og godt arbeidsmiljø med dyktige og engasjerte kollegaer
 • Medlemskap i Vestre Vikens Velferdsforening med gode rabattordninger på aktiviteter, kulturarrangement og leie av ferieboliger i inn- og utland
 • Ansettelse i en trygg offentlig virksomhet med gode pensjonsordninger

Vil du lese mer om vårt arbeid fremover se: https://vestreviken.no/om-oss/utviklingsplan-2035Om arbeidsgiverenVestre Viken helseforetak er et Norge i miniatyr. Vi leverer spesialisthelsetjenester til 500.000 mennesker i 22 kommuner. Vi dekker store byområder, men også steder der det er langt mellom postkassene. Dette utfordrer oss til å tenke helsetjenester på nye måter. Helsetilbudet skal være like godt uavhengig av hvor du bor.Vi har satt oss et mål om å bli skikkelig gode på brukerstyrt tjenesteutvikling. Det betyr at vi er opptatt av å ta innbyggere med i arbeidet for å utvikle vår felles helsetjeneste – fordi vi tror at gode løsninger starter med å forstå behovene. Kontinuerlig forbedring er en del av vår kultur, og vi tror på å knytte sammen fagfolk og kompetanse på tvers av sykehus for å skape utvikling. Vestre Viken er nysgjerrige på hvordan teknologi kan bidra til mer effektiv og trygg pasientbehandling. Derfor har vi opprettet et virtuelt sykehus, slik at pasienter kan få behandling der de er.I 2025 åpner vi det nye sykehuset i Drammen som blir ett av landets største og mest moderne. Vestre Viken skaper fremtidens helsetjeneste – hver dag.Velkommen som søker!

 • Sektor: Offentlig
 • Sted: Sogneprest Munthe-kaas vei, 1346 Gjettum
 • Bransje: Helse og omsorg
 • Stillingsfunksjon: Helsepersonell / Bioingeniør
 • Arbeidsspråk: Norsk

Expected salary:

Location: Gjettum, Viken

Job date: Wed, 03 Jul 2024 22:25:32 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Overbioingeniør pre- og postanalyse in Norwegian

Location

Gjettum, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Android App
Android App
Top