web analytics
 • Overlege ved ryggseksjonen-[item_company

Overlege ved ryggseksjonen-[item_company

Gjettum, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description

Job title: Overlege ved ryggseksjonen

Company: Martina Hansens Hospital AS

Job description: Om stillingenVi har en ledig stilling som overlege ved ortopedisk avdeling, ryggseksjonen. Ønsket oppstart etter avtale.Vi ønsker en dyktig ortoped som har interesse, kompetanse og erfaring innen ryggkirurgi, som kan være med på å videreutvikle sykehuset innen fagområdet.Ortopedisk avdeling er bemannet med 1 avdelingsoverlege, 4 seksjonsoverleger, 22 overleger og 5 LIS i gjennomstrømningsstillinger. Avdelingen har gruppe 1 status i ortopedisk kirurgi etter gammel ordning og etter ny ordning høyspesialisert kompetanse innen artroskopisk kirurgi, kneprotesekirurgi, hofteprotesekirurgi, ryggkirurgi og fot-, hånd- og ankelkirurgi. Hofteseksjonen har 1 seksjonsoverlege, 4 overleger og 1-2 LIS i gjennomstrømningsstilling.Avdelingen drives som en ren elektiv virksomhet med stort pasientvolum innen flere diagnosegrupper. Vi har stort fokus på kvalitetssikring og forskning som en integrert del av det kliniske arbeidet, og avdelingen har for tiden 9 leger med PhD, 2 PhD-kandidater og 2 leger i oppstart av PhD-prosjekter.
Høres dette ut som en stilling for deg så er du velkommen til å søke eller ta kontakt med oss!NøkkelinformasjonSøknadsfrist:18.08.2024Arbeidsgiver:Martina Hansens Hospital ASSted:GjettumStillingstittel:OverlegeStillinger:1Heltid / Deltid:HeltidAnsettelsesform:FastStillingsprosent:100Webcruiter-ID:4835103754Sosial deling :ArbeidsoppgaverDaglige rutiner og arbeidsoppgaver består av morgenundervisning, visittgang, poliklinikk og operasjoner.KvalifikasjonerDu må ha norsk legeautorisasjon og spesialistgodkjenning i ortopedi eller i sluttfasen av spesialistutdanningen.Det er ønskelig at du har spesiell interesse for, kompetanse og erfaring innen ryggkirurgi, som kan være med på å videreutvikle sykehuset innen fagområdet.Vi legger legge vekt på relevant kompetanse (evt. forskningskompetanse), erfaring og personlige egenskaper.Personlige egenskaper

 • Har gode samarbeidsevner og kommunikasjonsevner.
 • Har engasjement for fagfeltet/pasientgruppen og er faglig oppdatert.
 • Arbeider godt selvstendig og i team.
 • Motivert og ønsker å bidra til å utvikle sykehusets virksomhet innen fagfeltet.

Vi tilbyr

 • Godt og inkluderende arbeidsmiljø.
 • Høy fagkompetanse og aktivt forskningsmiljø.
 • Selvstendig arbeid.
 • For tiden 4 uker sommerferie i juli/august.
 • Redusert aktivitet med muligheter for avspasering i julen og påsken.
 • Konkurransedyktig lønn.
 • God pensjon- og forsikringsordning.

Adresse: Dønskiveien 8, 1346 Gjettum, NorgeKontaktinformasjonStig HeirSeksjonsoverlegeOm arbeidsgiverenMartina Hansens Hospital er et spesialsykehus innen elektiv ortopedisk kirurgi og revmatologi. Hospitalet ligger sentralt i Bærum kommune og er et ideelt sykehus som har driftsavtale med Helse Sør-Øst. Vi utfører rundt 4.500 operasjoner og har nærmere 35.000 polikliniske konsultasjoner årlig. I tillegg til fagområdene ortopedi og revmatologi har vi støttefunksjoner innen radiologi, medisinsk biokjemi, fysioterapi, ergoterapi og sosionomtjeneste, for å gi en helhetlig behandling til våre pasienter.Ortopedisk avdeling utfører et bredt spekter av inngrep i muskel- og skjelettapparatet. Avdelingen er høyt spesialisert innen blant annet protesekirurgi i hofte, kne og skulder, ryggkirurgi, artroskopisk kirurgi, fot/ankelkirurgi og håndkirurgi. Revmatologisk avdeling utreder og behandler alle typer revmatiske inflammatoriske sykdommer og har et høyt antall biologiske infusjoner hvert år.Som en del av spesialisthelsetjenesten driver vi også aktivt med klinisk forskning, utdanning av helsepersonell, samt opplæring av pasienter og pårørende.Ved Martina Hansens Hospital er vi opptatt av å ha et inkluderende arbeidsmiljø med mangfold, åpenhet og gjensidig respekt. Alle våre ansatte skal vise toleranse og aksept for mennesker med forskjellige kulturer, etnisitet, verdier, religion, livssyn og funksjonsevner. Mangfold er en styrke og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av bakgrunn.Velkommen som søker!

Expected salary:

Location: Gjettum, Viken

Job date: Tue, 02 Jul 2024 23:20:14 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Overlege ved ryggseksjonen in Norwegian

Location

Gjettum, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Android App
Android App
Top