web analytics
  • Schibsted-Sommerjobb på idylliske Brønnøya

Schibsted-Sommerjobb på idylliske Brønnøya

Nesøya, Viken

nok0

Type : Job

Description


Job title: Sommerjobb på idylliske Brønnøya

Company: Schibsted

Job description: Øy-bud for HelthjemHei, har du lyst til å oppleve soloppgangene på Askers perle, Brønnøya, hvorfor ikke ta jobb som bud i sommer?
Vi har ledig rute hvor du kan jobbe på morgenen.
Det er en forutsetning at du har egen sykkel.
Perioden for vikariatet er fra tirsdag 25. juni til lørdag 3. august (kan splittes opp, dvs. flere kan dele gjennom sommeren)Brønnøya i Asker kommune er den nest største av øyene i Vestfjorden uten fastlandsforbindelse. Navnet Brønnøya skyldes at sjøfolk før i tiden bunkret spesielt godt ferskvann fra brønner på øya. En kabelferge forbinder øya med Nesøya om sommeren. Den blir byttet ut med en pongtongbro om vinteren.Jobben består i å levere aviser, pakker og frokost til våre abonnenter og kunder.
Arbeidstiden er mandag til lørdag fra klokken 06:00. Du må jobbe 6 netter i uken.
Du må være over 13 år.Send inn en søknad og vi vil ta kontakt for å finne ut hvordan vi kan tilpasse jobben best til deg!
Søknader vurderes fortløpende.Vennlig hilsen fremtidens distribusjonsfirma,
Schibsted Distribusjon ØstOm arbeidsgiverenSchibsted Distribusjon Øst er et heleid datterselskap av Schibsted Delivery AS og er ansvarlig for å distribuere Aftenpostens papirutgave og 30 andre avistitler, bøker, ukeblader, fagtidsskrifter, småpakker samt ca. 15-20 millioner reklameinnstikk per år.Selskapet er en del av Helthjem-nettverket. Det er ca. 500 ansatte fra 60 forskjellige nasjoner. Omsetning for 2021 var ca. 336 mill. kroner. Selskapet er delt inn i to regioner; Øst som dekker Oslo øst for Akerselven samt Follo og Vest som dekker vest for Akerselven og Asker og Bærum.SektorPrivatStedBrønnøya, 1397 NesøyaBransjeTransport og logistikk,Butikk og varehandel,Reise og turismeStillingsfunksjonLogistikk og lager / Post- og budtjenester,Kundeservice,AnnetNøkkelordekstra jobb, Viken, Sommervikar, Nattarbeid, sommerjobb

Expected salary:

Location: Nesøya, Viken

Job date: Wed, 05 Jun 2024 22:15:43 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Sommerjobb på idylliske Brønnøya in Norwegian

Location

Nesøya, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
  1. Use a safe location to meet seller
  2. Avoid cash transactions
  3. Beware of unrealistic offers
Android App
Android App
Top