web analytics
  • Skatteetaten-Er du jurist, og har interesse for skatt og avgift, da kan du være den vi ser etter

Skatteetaten-Er du jurist, og har interesse for skatt og avgift, da kan du være den vi ser etter

Sandvika, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description


Job title: Er du jurist, og har interesse for skatt og avgift, da kan du være den vi ser etter

Company: Skatteetaten

Job description: Som jurist hos oss får du muligheten til å jobbe med storbedriftskonsern, og sikre statens skatte- og avgiftsinntekter fra noen av Norges største virksomheter. Du vil få muligheten til å jobbe med sammensatte, varierte og utfordrende problemstillinger sammen med andre dyktige og trivelige kollegaer. I tillegg får du en god mulighet til å bygge fagkompetanse på skatt- og avgiftsområdet i et miljø med et høyt faglig nivå.
Du vil jobbe i team og grupper sammensatt av jurister og økonomer, og få god og bred innsikt i skatterett, merverdiavgiftsrett og regnskap. Dersom du i tillegg verdsetter et godt faglig og sosialt miljø, er opptatt av kunnskapsdeling og samarbeid – da bør du søke stillingen hos oss!
Hva går jobben ut på?
Dine hovedarbeidsoppgaver vil være å:

  • veilede, fastsette og kontrollere skattepliktige med komplekse og sammensatte skatte- og avgiftsforhold
  • ha dialog med skattepliktige og deres representanter
  • utarbeide risikoanalyser av konsern
  • bistå i utviklingen av nye kontrollområder ved å vurdere trender og tendenser innen skatte- og avgiftsområdet, inkludert risikoanalyser for bransjer
  • bidra med å utarbeide forhåndsuttalelser og vedtak, samt bistå ved rettssaker
  • bidra til godt samarbeid internt og med eksterne samarbeidsparter

Arbeidsoppgavene innebærer utstrakt samarbeid med arbeidskollegaer, samt at du vil være kontaktpunkt i kommunikasjonen mot det enkelte konsern.
Hvilken kompetanse er viktig i denne rollen?
Vi ser etter deg som har master i rettsvitenskap, og er nylig ferdig utdannet. Internasjonale grader må være godkjent av NOKUT/HK-dir. Du må ha gode kunnskaper i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.
Har du valgfag eller master innen skatt- og avgiftsrett vil det være positivt for oss. Det er også en fordel om du har jobbet med relevante oppgaver under studiet, har erfaring fra arbeid med skatt, avgift eller økonomi, samt interesse for å lære mer om fagområdet.
Hva ser vi etter hos deg?
Vi ser etter deg som har ønske og lyst til å lære om fagområdene skatt og avgift, er faglig engasjert, evner å sette deg inn i nye fagsystemer, og liker å ta initiativ.
Du er en relasjonsbygger som kommuniserer klart og effektivt med dine kollegaer, skattepliktige og deres rådgivere. Du er nysgjerrig på å løse sammensatte og kompliserte rettslige problemstillinger, og jobber målrettet for å oppnå gode resultater. For å trives i stillingen hos oss må du også kunne arbeide selvstendig med komplekse oppgaver. I tillegg må du like å samarbeide med kollegaer i team.
Hvorfor skal du velge oss? Høres det givende ut å jobbe et sted med et inspirerende samfunnsoppdrag? Hos oss vil du få muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle saker i en nytenkende organisasjon som høster stor tillit i befolkningen. Vi verdsetter samarbeid og oppmuntrer til tverrfaglig arbeid med kolleger fra ulike fagområder.
Hos oss har du muligheten til å planlegge din egen arbeidshverdag og nyte fleksible arbeidsformer som sikrer en sunn balanse mellom arbeid og fritid. I tillegg tilbyr vi overtidsgodtgjørelse, sommertid og muligheten for trening i arbeidstiden.Vi tilrettelegger også for en hybrid arbeidshverdag som gir deg muligheten til å jobbe både hjemmefra og på kontoret. Som medlem av Statens pensjonskasse vil du nyte godt av gode pensjonsordninger og gunstige betingelser for boliglån.
Du blir ansatt som skattejurist med en årslønn mellom kr 550 000 – kr 700 000 avhengig av kvalifikasjonene dine.
Du kan lese mer om hva vi kan friste med her: skatteetaten.no/jobb/dette-tilbyr-vi/
Har du lyst til å vite mer om stillingen? Ta gjerne kontakt med Camilla Vold på tlf. 476 87 379 eller Tone Hørgård på tlf. 970 13 049.
Verdt å merke seg før du søker
Omvendt referansesjekk: For å sikre at du føler deg trygg i valget om å jobbe hos oss, tilbyr vi en omvendt referansesjekk. Dersom du er aktuell for stillingen vil du få tilbud om å kontakte noen av våre medarbeidere, slik at du kan stille de spørsmålene du måtte ønske, for finne ut om vi er en god match.
Mangfold og likestilling: Vi er for mangfold, likeverd, og likestilling. Vi oppfordrer kandidater med hull i CV-en, funksjonsnedsettelse eller innvandrerbakgrunn til å informere oss ved søknad for muligheten til positiv særbehandling.
Offentlig søkerliste: Vær oppmerksom på at navnet ditt vil vises på en offentlig søkerliste når du søker jobb hos oss. Du kan be om å bli unntatt fra denne listen ved å gi en begrunnelse, og vi vil vurdere din forespørsel nærmere.
Bakgrunnssjekk: Vi benytter Semac bakgrunnssjekk på aktuelle kandidater.
Om arbeidsgiveren
Velg en jobb der du får utfordret deg selv, ved å løse utfordringer for andre. Vi sikrer finansiering av velferdssamfunnet ved å sørge for at alle bidrar med det de skal. Vi gjør det på vegne av fellesskapet, fordi velferden er noe som kommer alle til gode. Tilliten folk har til oss er høy, og den jobber vi hver dag for å fortjene. Vi består av et direktorat, seks divisjoner som har landsdekkende ansvar, og viktigst av alt: litt over 7000 engasjerte ansatte som er stolte av arbeidsplassen sin. Vil du bli enda bedre kjent med oss og alt vi holder på med? Les mer på skatteetaten.no
Sektor
Offentlig
Antall stillinger
2
Sted
Elias Smiths vei 24, 1337 Sandvika
Hjemmekontor
Delvis hjemmekontor
Bransje
Offentlig administrasjon,
Økonomi og regnskap,
Juridiske tjenester
Stillingsfunksjon
Jurist,
Rådgivning,
Økonomi og regnskap
Arbeidsspråk
Norsk
Nøkkelord
jurist, skatt og avgiftsrett, nyutdannet, rådgiver, Sandvika

Expected salary: 550000 – 700000 per year

Location: Sandvika, Viken

Job date: Sat, 03 Feb 2024 23:04:59 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Er du jurist, og har interesse for skatt og avgift, da kan du være den vi ser etter in Norwegian

Location

Sandvika, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
  1. Use a safe location to meet seller
  2. Avoid cash transactions
  3. Beware of unrealistic offers
Contact us

Featured Ads

Android App
Android App
Top