web analytics
 • Timebetalt ekstravakt ved avdeling for bildediagnostikk på Bærum sykehus-Vestre Viken

Timebetalt ekstravakt ved avdeling for bildediagnostikk på Bærum sykehus-Vestre Viken

Gjettum, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description


Job title: Timebetalt ekstravakt ved avdeling for bildediagnostikk på Bærum sykehus

Company: Vestre Viken

Job description: Om stillingenHvem er du og hva kan du bidra med?Er du radiograf, sykepleier, hjelpepleier/helsefagarbeider eller autorisert helsesekretær så er dette en spennende stilling for deg.Vi ser etter deg som er relasjonsskapende, og kan bidra til et godt arbeidsmiljø.Hvorfor jobbe i Vestre Viken?Gjennom kvalitet, trygghet og respekt jobber vi sammen for å gi gode og likeverdige helsetjenester til de som trenger det!
Som medarbeider i Vestre Viken blir du del av et solid og ambisiøst faglig miljø med varierte arbeidsdager. Vi vektlegger at fagmiljøene skal samarbeide om pasientbehandlingen, utnytte teknologiske muligheter og dele kunnskap og kompetanse mellom de forskjellige behandlingsstedene.Om oss:Seksjon Bærum er en del av Avdeling for bildediagnostikk i Vestre Viken. Avdelingen består av radiologi fordelt på Seksjon Bærum, Seksjon Drammen, Seksjon Kongsberg og Seksjon Ringerike, i tillegg til Brystdiagnostisk senter og Nukleærmedisinsk seksjon som er lokalisert i Drammen.Seksjonen Bærum utfører ca 90 000 undersøkelser per år og har ca 80 ansatte, fordelt på leger, radiografer og merkantilt personell. Seksjonen har 13 laboratorier med 2 CT-maskiner, 2 MR maskiner(1,5 T og 3 T), 3 ultralydapparater, Phillips RIS/PACS og e-talegjenkjenning.Kontorseksjonen er en enhet med 10 ansatte. Hos oss jobber både hjelpepleiere, helsesekretærer og sykepleiere.Vi har behov for timebetalte ekstravakter. Det blir gitt nødvendig opplæring for å kunne mestre arbeidsoppgavene beskrevet i utlysningsteksten.
Vestre Viken ønsker at våre ansatte skal gjenspeile befolkningens mangfold. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke hos oss, uansett kjønn, alder, etnisitet, religion, livssyn, funksjonsnedsettelse og seksuell orientering. Det samme gjelder dersom du har hatt opphold i arbeidslivet.NøkkelinformasjonSøknadsfrist:04.08.2024Arbeidsgiver:Vestre VikenStillingstittel:Sommerjobb og timebetalt ekstravakt ved Bildediagnotisk avdeling på Bærum sykehusStillinger:2Heltid / Deltid:DeltidAnsettelsesform:Tilkalling / TimebasisStillingsprosent:0Webcruiter-ID:4829931577Sosial deling :Arbeidsoppgaver

 • Ekspedisjonsarbeid
 • Timebestilling
 • Telefonhenvendelser
 • Ultralyd – assistanse/koordinering
 • Import/eksport av bilder
 • Økonomi (Kreves ingen spesialkompetanse ettersom man får opplæring)

KvalifikasjonerVi trenger deg som:

 • Har helsefaglig utdanning (sykepleier, hjelpepleier/helsefagarbeider eller helsesekretær)
 • Behersker norsk meget godt, både skriftlig og muntlig
 • Håndterer IKT-verktøy og det er en fordel om du har kjennskap til RIS/PACS

Personlige egenskaperHos oss er det viktig at du trives med arbeidsoppgaver og miljøet, derfor legger vi vekt på personlig egnethet ved ansettelsen.Vi ser etter deg som:

 • Liker å arbeide med forskjellige datasystemer
 • Arbeider raskt og effektivt på en rolig og strukturert måte
 • Tar initiativ og er handlekraftig
 • Er positiv, nøyaktig og løsningsorientert
 • Har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
 • Omgås lett alle typer mennesker og er miljøskapende
 • Vi vil legge stor vekt på personlig egnethet

Vi tilbyr

 • Ansettelse i et stort helseforetak som ønsker å utvikle og tilby helsetjenester på nye måter
 • Spennende og varierte arbeidsoppgaver, med muligheter for faglig- og personlig utvikling
 • Et innovativt og godt arbeidsmiljø med dyktige og engasjerte kollegaer
 • Medlemskap i Vestre Vikens Velferdsforening med gode rabattordninger på aktiviteter, kulturarrangement og leie av ferieboliger i inn- og utland
 • Ansettelse i en trygg offentlig virksomhet med gode pensjonsordninger

Vil du lese mer om vårt arbeid fremover se:Adresse: Bærum sykehus, Sogneprest Munthe-kaas vei 100, 1346 Gjettum, NorgeKontaktinformasjonSusanne AntonsenKontorlederJannicke VåmeStedfortreder for kontorlederE-post: janvaa@vestreviken.noOm arbeidsgiverenVestre Viken helseforetak er et Norge i miniatyr. Vi leverer spesialisthelsetjenester til 500.000 mennesker i 22 kommuner. Vi dekker store byområder, men også steder der det er langt mellom postkassene. Dette utfordrer oss til å tenke helsetjenester på nye måter. Helsetilbudet skal være like godt uavhengig av hvor du bor.Vi har satt oss et mål om å bli skikkelig gode på brukerstyrt tjenesteutvikling. Det betyr at vi er opptatt av å ta innbyggere med i arbeidet for å utvikle vår felles helsetjeneste – fordi vi tror at gode løsninger starter med å forstå behovene. Kontinuerlig forbedring er en del av vår kultur, og vi tror på å knytte sammen fagfolk og kompetanse på tvers av sykehus for å skape utvikling. Vestre Viken er nysgjerrige på hvordan teknologi kan bidra til mer effektiv og trygg pasientbehandling. Derfor har vi opprettet et virtuelt sykehus, slik at pasienter kan få behandling der de er.I 2025 åpner vi det nye sykehuset i Drammen som blir ett av landets største og mest moderne. Vestre Viken skaper fremtidens helsetjeneste – hver dag.Velkommen som søker!

Expected salary:

Location: Gjettum, Viken

Job date: Wed, 19 Jun 2024 02:20:38 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Timebetalt ekstravakt ved avdeling for bildediagnostikk på Bærum sykehus in Norwegian

Location

Gjettum, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Android App
Android App
Top