web analytics
 • Toptemp AS – Avd. Network-Økende oppdragsmengde gjør til at vi søker flere Elsikkerhetsingeniører

Toptemp AS – Avd. Network-Økende oppdragsmengde gjør til at vi søker flere Elsikkerhetsingeniører

Vøyenenga, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description

Job title: Økende oppdragsmengde gjør til at vi søker flere Elsikkerhetsingeniører

Company: Toptemp AS – Avd. Network

Job description: Trigges du av en variert arbeidshverdag? Trives du i møte med mennesker? Liker du muligheten til å utvikle og utfordre deg innen faget ditt?Vi trenger flere Elsikkerhetsingeniører og vil gjerne ha med deg i vårt team!Hva betyr frihet i arbeidshverdagen for deg?
Vi går en spennende tid i møte, økende oppdragsmengde gjør til at vi trenger flere på laget, og flere ressurser for å møte fremtiden.Hovedkontoret er på Vøyenenga i Bærum, men nå søker vi flere kollegaer til vårt område i Drammen/Oslo, samt området i vest: Austevoll, Bømlo, Indre Hardanger. Det betyr at for sistnevnte stilling, er vi avhengige av at du liker å reise! Du må regne med å veksle mellom Oslo og Vestlandet ca annenhver uke (fly og hotell er selvsagt inkludert)I El-Tilsynet er vi opptatt av at du får mulighet til å utvikle deg, hos oss får du tillit og frihet under ansvar. Vi har et sterkt fagmiljø og ønsker alltid å være i takt med endring.For å bli en av oss, må du trives med å jobbe med mennesker, skape holdningsendringer og være rådgivende. Du må utvise integritet, holde deg faglig oppdatert, og være bevisst det fotavtrykket vi etterlater ute hos våre kunder. Våre kunder skal alltid møtes med respekt.Arbeidsoppgaver:

 • Tilsynsoppgaver for DLE:
 • Kontroll av elektriske anlegg
 • Revisjon av installasjonsbedrifter og virksomheter
 • Elsikkerhetsinformasjon og undervisning
 • Brannutredning
 • Holde kunden oppdatert, sørge for at de får nødvendig informasjon

Kravspesifikasjon:

 • Eksamen fra toårig teknisk fagskole, linje Elkraft, eller Ingeniørskole elkraftteknikk.
 • Minst tre års praksis etter utdanning.
 • Fagbrev elektriker (GR.L)
 • Minimum 3- års erfaring som saksbehandler eller lignende innen elektrofaget
 • Førerkort klasse B
 • Gjerne erfaring som elektroinstallatør- ikke et krav

Som elsikkerhetsingeniør vil du jobbe mye selvstendig. Du vil få ansvar for et eget geografisk område, og det er derfor viktig at du trives i eget selskap.
Det aller viktigste for oss er at du evner å disponere tiden din godt. Du får nemlig selv bestemme arbeidstider — det være seg hvor mange timer du jobber pr dag, eller om du ønsker å legge inn en fridag ved behov. Du har oversikten, og gjennomfører dine kontroller innen gitte tidsfrister.En gang i måneden møtes vi på kontoret vårt på Vøyenenga, eller samler gjengen til sosiale aktiviteter av ulik karakter.Vi eies av Å Energi og følger deres lønns- og pensjonsbetingelser, som er konkurransedyktige. Du vil også få gleden av å disponere en servicebil.Så dersom du brenner for elektrofaget og ønsker å utvikle deg videre i et solid fagmiljø, håper vi at vi at dette kan være arbeidsplassen for deg!
Om du tror dette kan være stedet du kunne tenke deg å jobbe, håper vi du hiver deg kjapt over søknaden og gir oss en lyd.Vi gleder oss stort til å høre fra deg!Kontakt:
Kjellaug Bøhn t: 951 44 388
Wenche S Moen t: 922 56 058El-Tilsynet AS er et privat sakkyndig selskap etablert i 2008. Selskapet er et heleid datterselskap av Å Energi . Vårt hovedkontor er lokalisert på Vøyenenga i Bærum kommune.Vi tilbyr og utfører myndighetspålagte kontroller i henhold til instruks fra DSB, for alle nettselskap. Vi bidrar til å utvikle, planlegge og å utføre tilsynsoppgaver av høy kvalitet som i samarbeid med våre kunder bidrar til å forsterke deres omdømme.Om bedriften

Expected salary:

Location: Vøyenenga, Viken

Job date: Sun, 23 Jun 2024 22:07:18 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Økende oppdragsmengde gjør til at vi søker flere Elsikkerhetsingeniører in Norwegian

Location

Vøyenenga, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Android App
Android App
Top