web analytics
 • Varner-Bli med på laget Supply Chain Planner VARNER

Varner-Bli med på laget Supply Chain Planner VARNER

Billingstad, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description


Job title: Bli med på laget Supply Chain Planner VARNER

Company: Varner

Job description: Visste du at Varner er et av de største motehusene i Norden, er et norsk familieselskap og består av kjente kjeder som Cubus, Dressmann, Bik Bok, Volt, Carlings og Junkyard?
Våre unike og kommersielle konsepter gjør mote tilgjengelig for alle, og vi designer og utvikler majoriteten av klærne selv. Fra designskisser til ferdige produkter som selges både i fysiske butikker og på nett i hele Norden. Varner har en solid økonomisk posisjon og vi har god vekst både på nett og fysiske butikker- noe vi vil fortsette med!
Vi søker nå etter en Supply Chain Planner som vil være en del av vår Supply Chain-avdeling, som for øyeblikket består av 22 personer. Vi er en uformell gjeng med en god miks av nyutdannede i kombinasjon med personer med lang og solid erfaring innen faget. Her får du en unik mulighet til å lære noe nytt, samtidig som du kan bidra med din kompetanse. Vårt ansvar er for alle kjedene å sikre planlegging og gjennomføring av en effektiv og lønnsom varestyring til Varners fysiske og nettbaserte butikker. Nå har du sjansen til å bli en del av vår sterke merkevare og vår unike kultur!
Som Supply Chain Planner er du direkte med og påvirker daglig sentrale deler av verdikjeden og butikkenes varesituasjon. Du har ansvar og beslutningsmyndighet for planning og varestyring av flere varegrupper innenfor en av våre kjeder. I avdelingen vil du bli en del av et team, hvor dere samarbeider tett med hverandre, øvrige kollegaer, innkjøp og butikkdrift. Du vil rapportere direkte til teamleder.
I planleggingsfasen når klesplagget skal kjøpes er du ansvarlig for teoretisk å lage kartonginnhold med en lønnsom kombinasjon av størrelser/farger. I tillegg skal du beslutte volum-nivåene for fordeling og påfylling av varer til fysiske butikker og web.
I varestyringsfasen etter at varene har ankommet vårt sentrallager, er du operativt ansvarlig for varestyringen til butikkene. På bakgrunn av analysegrunnlag vil du ta løpende beslutninger og iverksette handlinger som fører til at riktig vare i riktig volum havner i riktig butikk, og til riktig tid.
Som en del av Supply Chain-teamet vil du ha stor innflytelse på varestyringen til hver butikk og få bred innsikt i vår verdikjede.
Vi håper du kjenner deg igjen i følgende egenskaper:

 • Interessert i faget Supply Chain
 • Strukturert og nøyaktig
 • Produktiv og med beslutningsevne
 • Engasjert, positiv og synes samarbeid er gøy
 • Lærevillig og fleksibel i forhold til arbeidsoppgaver
 • Trives med oppgaver som er støttet av godt innarbeidede rutiner

Kvalifikasjoner som er fordelaktig, uten at dette er avgjørende:

 • Høyere utdannelse innen Supply Chain / Økonomi, eller tilsvarende
 • Relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdannelse

Hva kan vi tilby deg?
Hos oss vil du få en utfordrende og spennende rolle i et selskap der endringer skjer raskt. Trives du i en organisasjon med høyt energinivå, er dette stedet for deg. Liker du i tillegg å tilnærme deg løsninger med et analytisk grunnlag, vil du trives godt i denne rollen.
Hos oss vil du få bred læring, stort ansvar og direkte påvirkningsmuligheter på verdikjeden. I tillegg til dette vil du oppleve en helt unik kultur, en uformell tone og stor takhøyde.
I tillegg er vi stolte av å kunne tilby:
En fremoverlent og innovativ arbeidsplass
En arbeidshverdag med motiverte kolleger og godt humør
Et moderne og attraktivt kontor hvor du får servert fantastisk lunsj
En arbeidsplass som feirer suksess med sosiale samlinger eller fest
Svært god personalrabatt i alle våre brands
Konkurransedyktig lønn og betingelser
Vi vurderer søknader fortløpende, og gleder oss til å høre fra deg!
About Company:
Varner er et av Skandinavias største motekonserner og består av flere profilerte kjeder; Cubus, Dressmann, Bik Bok, Carlings, Volt, Junkyard og Levi’s Store. Virksomheten omfatter i dag 6 nettbutikker og 1200 fysiske butikker i Norge, Sverige, Finland, Island og Danmark.
8500 dedikerte medarbeidere setter hver dag kundene i sentrum for å gi dem den beste handleopplevelsen. Siden første butikk ble åpnet i Oslo for nesten 60 år siden har vi hatt en fantastisk utvikling og vekst.
Nøkkelen til vår suksess ligger i vår kultur og våre verdier. Vi elsker å skape resultater. Det er høyt under taket, med rom for å ha det gøy. Samtidig tar vi ansvar, for hverandre, for miljøet, for klimaet og samfunnet rundt oss.
Varner Service Office holder til i unike, moderne lokaler på Slependen utenfor Oslo.

Expected salary:

Location: Billingstad, Viken

Job date: Fri, 02 Feb 2024 23:51:09 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Bli med på laget Supply Chain Planner VARNER in Norwegian

Location

Billingstad, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Contact us

Featured Ads

Android App
Android App
Top