web analytics
 • Varner-Development Manager – Form fremtiden med oss

Varner-Development Manager – Form fremtiden med oss

Billingstad, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description


Job title: Development Manager – Form fremtiden med oss

Company: Varner

Job description: Bli med på teamet i Varner, et av Nordens største motekonserner og et stolt, norsk familieselskap!Våre kjente kjeder, Cubus, Dressmann, Bik Bok, Volt, Carlings, Junkyard og Levi’s (franchise) gjør mote tilgjengelig for alle.Vi designer og utvikler våre kolleksjoner under eget tak, fra de første designskissene til de ferdige produktene som selges i våre egne butikker over hele Norden. I tillegg fører vi et utvalg eksterne merkevarer og har franchise rettighetene til Levi’s.Med en solid økonomisk posisjon og kontinuerlig vekst både online og offline, er vi i stadig utvikling – og vi vil enda mer!Varner HRHR-avdelingen i Varner består av flere ulike fagteam som også inkluderer lønn, og sikkerhet. Vi er 36 kollegaer fordelt på Norge, Sverige og Finland. Avdelingen betjener alle våre 1200 butikker og 400 ansatte på kontorene i Norge, Sverige og Finland, i tillegg til å bistå våre produksjonskontorer.Nå videreutvikler vi vår Learning and Development-funksjon, og søker en dedikert og utforskende kollega til vårt Service Office på Slependen. Sammen med et kompetent og engasjert HR-team i Norge, Sverige og Finland, vil du få muligheten til å være med på å forme fremtidens arbeidsplass og utvikle våre ledere og medarbeidere.StillingenUtvikling av talenter og kontinuerlig læring står sterkt i vår kultur, hvor våre seks kjerneverdier danner et solid fundament: Businessminded, Friendship, Responsible, Happiness, Passion og Make It Easy.Vi jobber på en litt annerledes måte og har en agil tilnærming til læring og utvikling. Det betyr at vi løpende tilpasser våre opplærings- og treningstiltak til kjedenes behov.Du vil samarbeide tett med ledere og andre HR-kolleger for å identifisere kompetansebehov, designe skreddersydd opplæring, sikre faglig godt innhold samt evaluere og forbedre eksisterende opplæring basert på tilbakemeldinger og resultater.Learning and Development vil utgjøre to dedikerte ressurser som vil jobbe tett og sammen utarbeide planer for læring og utvikling. Vi har en praktisk tilnærming til det å lære og du må derfor kunne beherske både å holde fysiske og interaktive kurs/ trening for forskjellige ledernivåer.Som en del av HR-teamet i Varner, vil du også bli involvert i øvrige HR-prosjekter og bistå i relevant prosjektarbeid, eller annet HR-arbeid på tvers av HR-teamene. Arbeidshverdagen vil derfor være varierende og ikke kun være knyttet til trening og utvikling.Hvem vi ser etter

 • Du har minimum 3 års erfaring i tilsvarende rolle, i tillegg til HR erfaring
 • Du har en pedagogisk utdannelse på minimum Bachelor nivå
 • Du behersker norsk og engelsk flytende, både skriftlig og muntlig
 • Du har erfaring med prosjektledelse
 • Det er en fordel om du har hatt lederansvar
 • Du foretrekker å jobbe i team og liker å hjelpe andre
 • Du har en lidenskap for mennesker og utvikling
 • Du liker å utforske og teste ut nye metoder for læring
 • Du liker å jobbe i et miljø med hurtig endringer og trives med å snu deg raskt
 • Du liker å bygge relasjoner utenfor egen avdelingen i en stor organisasjon
 • Du elsker å fasilitere og gjennomføre trening

Hvis du ønsker å være med på vår spennende reise, send oss din søknad. Vi gleder oss til å høre fra deg!Om arbeidsgiverenVarner er et av Skandinavias største motekonserner og består av flere profilerte kjeder; Cubus, Dressmann, Bik Bok, Carlings, Volt, Junkyard og Levi’s Store. Virksomheten omfatter i dag 6 nettbutikker og over 1200 fysiske butikker i Norge, Sverige, Finland og Island.
8500 dedikerte medarbeidere setter hver dag kundene i sentrum for å gi dem den beste handleopplevelsen. Siden første butikk ble åpnet i Oslo for nesten 60 år siden har vi hatt en fantastisk utvikling og vekst.
Nøkkelen til vår suksess ligger i vår kultur og våre verdier. Vi elsker å skape resultater. Det er høyt under taket, med rom for å ha det gøy. Samtidig tar vi ansvar, for hverandre, for miljøet, for klimaet og samfunnet rundt oss.
Varner Service Office holder til i unike, moderne lokaler på Slependen utenfor Oslo.SektorPrivatStedVarner-Gruppen AS, Nesøyveien, Billingstad, Norge, 1396 BillingstadBransjeButikk og varehandel,HR, organisasjonsutvikling og rekrutteringStillingsfunksjonHR, personal og rekruttering,Kurs og opplæring

Expected salary:

Location: Billingstad, Viken

Job date: Wed, 15 May 2024 22:10:18 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Development Manager – Form fremtiden med oss in Norwegian

Location

Billingstad, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Android App
Android App
Top