web analytics
 • Varner-Er du en digitalmarkedsfører med noen års erfaring?

Varner-Er du en digitalmarkedsfører med noen års erfaring?

Billingstad, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description


Job title: Er du en digitalmarkedsfører med noen års erfaring?

Company: Varner

Job description: Bik Bok er i en spennende utvikling og vi ser etter deg som har passion for performance marketing og vil være med på å løfte Bik Bok til nye høyder.
Visste du at Bik Bok er en del av Varner, et av de største motehusene i Norden, et norsk familieselskap og består av kjente kjeder som Cubus, Dressmann, Bik Bok, Volt, Carlings og Junkyard?
Bik Bok består av avdelingene Marked, eCom, Drift, Design og Innkjøp. Alle er lokalisert på vårt kontor på Slependen og du vil få en spennende og viktig rolle i et selskap der endringer skjer raskt. Er du kommersiell og businessminded, og trives i en organisasjon med høyt energinivå, er dette stedet for deg!
Vi jobber tett med våre største plattformpartnere; Facebook, Google, Snapchat og Tik Tok, både rundt produkttesting, fagutvikling og analyse. Vi har et sterkt ønske om å være i forkant og teste interessante nye funksjoner som blir tilgjengelig, men også analysere og bruke innsikten videre inn i organisasjonen. Vi arbeider tett med vårt Tech-team som sikrer at vi har de beste tekniske løsningene, samt bidrar med å samle og strukturere opp store datamengder som vi kan benytte inn i optimaliseringen.
I Varner har vi gjennom en solid intern satsing de siste årene bygd opp et sterkt fagmiljø innen digital markedsføring og eCom . I dag er vi over 70 kollegaer, og har alle fagfunksjoner for å lykkes: eCom, analyse, loyalty, performance marketing, SEO/editorial og influencer marketing. Innen fagområdet Paid Search and Socialer vi i Varner omtrent 10 dyktige kollegaer som sparrer hyppig innen stort og smått. Med ekstremt rask utvikling i kanalene vi jobber i er vi glad for å ha et sterkt fagmiljø som deler nyheter, utviklingsprosjekter, samarbeid og sørger for at in-house-kompetansen i Varner er et av de beste miljøene å være i.
Hos oss blir du del av et yrende arbeidsmiljø hvor mye skjer. Her møter du 400 kollegaer – alt fra designere, innkjøpere, markedsførere, varefordelere, teknologer, stylister, fotografer og modeller, til støttefunksjoner som HR og økonomi. Kontoret ligger sentralt på Slependen, nært flere kollektivtilbud eller med gratis parkeringsplass (også under tak) om du har behov for det.
Det er mye vi er stolte av – her er noe:

 • En fremoverlent og innovativ arbeidsplass
 • En arbeidshverdag med motiverte kolleger og godt humør
 • Et moderne og attraktivt kontor hvor du får servert fantastisk lunsj
 • En arbeidsplass som feirer suksess med sosiale samlinger eller fest
 • Svært god personalrabatt i alle våre brands
 • Konkurransedyktig lønn og betingelser

Vi tar vare på folka våre og vi ønsker at folk lykkes. Her får du muligheter – hvis du vil. Sist, men ikke minst kan vi skryte av fantastiske kollegaer og en helt unik kultur! Varnerkulturen kan beskrives som inkluderende, positiv og omgjengelig, der vi er opptatt av å lykkes som gruppe. Høres dette bra ut? Da synes vi du skal lese videre — du kommer til å trives godt hos oss!
Markedsavdelingen i Bik Bok er nå på jakt etter en Paid Search and Social Media Specialist som vil jobbe med resultatbasert markedsføring i flere markeder og kanaler. Du vil ha god støtte internt i avdelingen der vi i dag er 10 kollegaer lidenskapelig opptatt av branding og fashion, og med forskjellig spesialkompetanse innen blant annet art direction, grafisk design, film og fotoproduksjon, sosiale medier, loyalty, SEO og influencer marketing. Vi ser etter en digital markedsfører som elsker å ha ansvar for resultater og i tillegg håper vi du elsker å delta i diskusjoner om hva som skal optimeres mot, for eksempel hvor mye man skal vektlegge branding-aktiviteter i forhold til ren resultatbasert markedsføring.
Ansvar:
I bunn og grunn er du ansvarlig for oppsett og optimalisering av annonser i sosiale medier og søk — og selvfølgelig resultatene. Samtidig vil du gjøre analyser og dypdykke i dataene våre for å maksimere businessresultater, dele best practise og bidra til at fagmiljøet vårt på performance utvikler seg.
Smørbrødlista vi har lyst på:

 • La oss være helt klare: I denne stillingen må du ha erfaring fra arbeid med kjøp og oppsett av annonser i sosiale medier og/eller søk — enten inhouse eller som konsulent / i byrå. 🙂
 • Du har relevant utdannelse innen markedsføring, økonomi eller tekniske fag
 • Du liker å måle effekten av det du gjør
 • Du liker å jobbe i Excel, med pivottabeller og analyse
 • Du liker å teste hypotesene dine
 • Du liker å lære ting du ikke kan, er ikke redd for å stille spørsmål og lytter til andre
 • Du liker å formidle faget ditt på en enkel og pedagogisk måte
 • Du liker å ta ansvar og tar gjerne egne beslutninger
 • Du foretrekker å jobbe i team med andre
 • Du skjønner at denne listen er for lang, og at ingen huker av alle boksene

Vi begynner med intervjuer i midten av februar og håper at du er med! 😉
About Company:
Varner er et av Skandinavias største motekonserner og består av flere profilerte kjeder; Cubus, Dressmann, Bik Bok, Carlings, Volt, Junkyard og Levi’s Store. Virksomheten omfatter i dag 6 nettbutikker og 1200 fysiske butikker i Norge, Sverige, Finland, Island og Danmark. 8500 dedikerte medarbeidere setter hver dag kundene i sentrum for å gi dem den beste handleopplevelsen. Siden første butikk ble åpnet i Oslo for nesten 60 år siden har vi hatt en fantastisk utvikling og vekst.
Nøkkelen til vår suksess ligger i vår kultur og våre verdier. Vi elsker å skape resultater. Det er høyt under taket, med rom for å ha det gøy. Samtidig tar vi ansvar, for hverandre, for miljøet, for klimaet og samfunnet rundt oss.
Varner Service Office holder til i unike, moderne lokaler på Slependen utenfor Oslo.

Expected salary:

Location: Billingstad, Viken

Job date: Thu, 01 Feb 2024 23:29:50 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Er du en digitalmarkedsfører med noen års erfaring? in Norwegian

Location

Billingstad, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Contact us

Featured Ads

Android App
Android App
Top