web analytics
 • Varner-Har du lyst å jobbe med IT-Support og være våre butikkers hverdagshelt?

Varner-Har du lyst å jobbe med IT-Support og være våre butikkers hverdagshelt?

Billingstad, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description


Job title: Har du lyst å jobbe med IT-Support og være våre butikkers hverdagshelt?

Company: Varner

Job description: Tech Support har ansvaret for å støtte butikkene i alle land vi har markeder, og våre kollegaer ved kontoret på Slependen. I dag er vi 10 kollegaer som hele tiden er tett på gjennom mail, telefon og on-site. Vi skal nå styrke teamet og ser etter en supportkonsulent (Stillingen heter System Engineer hos oss).Om rollenSom System Engineer i Varner vil du jobbe med både 1. og 2. linje supporti bruk av kassesystem i butikkene , M365(Teams, Outlook, Sharepoint) og bistå ved onboarding av nyansatte. I rollen er det også muligheter for å delta i spennende prosjekter på tvers i Tech og andre avdelinger på Varner. Rollen inngår i teamets vaktordning som for øyeblikket innebærer kvelds- og helgevakt hver 7. uke.

 • 1. og 2. linje support via telefon og mail for butikkene på tvers av land, eller on-site for dine kollegaer ved kontoret på Slependen. En stor del av arbeidshverdagen er telefonsupport.
 • Feilsøking og feilretting
 • Logging og dokumentasjon
 • Installasjon, klargjøring og vedlikehold av hardware/software.
 • Utrullinger og prosjektarbeid

Hvem ser vi etter?Vi er ute etter en positiv System Engineer som vil være med å støtte hele organisasjonen i Varner og alle våre brand jobbe problemfritt i alle tekniske løsninger.Vi tror dette beskriver deg:

 • For denne stillingen må du ha 1-3 års IT-utdannelse eller erfaring fra servicedesk 🙂
 • Hvis du jobber i en av våre butikker og er god på våre systemer syns vi du skal søke, selv uten annen formell kompetanse eller erfaring.
 • Det er en stor fordel om du har sertifiseringer som ITIL, Azure Fundamentals og MCSA eller tilsvarende
 • Det er en stor fordel om du også snakker finsk eller svensk.
 • Det er en fordel om du har kjennskap til retail, kassesystemer, netthandel og betalingsløsninger.
 • Du har erfaring fra Windows-miljø
 • Gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner i norsk og engelsk
 • Du liker å jobbe metodisk og dokumentere arbeid og løsninger
 • Du foretrekker å jobbe strukturert
 • Du liker å jobbe i team og samarbeide med andre
 • Du liker å yte god service og “få jobben gjort “
 • Du liker å lære deg nye ting, f.eks å sette deg inn i tekniske løsninger

Hvis du synes dette høres interessant ut håper vi du sender inn søknad og CV. Vi gleder oss til å høre fra deg!Om arbeidsgiverenOm Varner TECH
Visste du at Varner er et norsk familieselskap – et av de største motehusene i Norden – og inkluderer kjente kjeder som Cubus, Dressmann, BikBok, Volt, Carlings og Junkyard? Og visste du Varner i dag omfatter 6 nettbutikker og over 1200 fysiske butikker i Norge, Sverige, Finland, Island og Danmark?I Varner har vi organisert drift, vedlikehold og utvikling av våre IT-systemer i Varner Tech. Varner Tech er organisert i forskjellige produktteam som dekker teknologistøtte til hele virksomheten vår. Varner satser nå stort og har ambisjoner om å bli en ledende aktør innen IT og digitalisering i retailbransjen. Dette inkluderer å bygge kraftige, fleksible og brukervennlige løsninger både på nett og i våre fysiske butikker, og for alle funksjoner ved kontoret vårt på Slependen. Vår Tech-avdeling har som mål å utvikle gode løsninger for alle domener hos Varner, for å sikre at vi har de beste systemene og verktøyene for å nå våre mål for kundeopplevelse, lønnsomhet og bærekraft.Varner Service Office holder til i unike, moderne lokaler på Slependen, og vi inviterer deg til å bli en del av vår spennende reise!Varner som arbeidsplass
Hos oss blir du del av et yrende arbeidsmiljø hvor mye skjer. Her møter du 400 kollegaer – som jobber med alt fra design, innkjøp, markedsføring, styling, butikkutvikling, distribusjon og teknologisk utvikling, til støttefunksjoner som HR og økonomi. Kontoret ligger sentralt på Slependen, nært flere kollektivtilbud og med gratis parkeringsplass om du har behov for det.Det er mye vi er stolte av – her er noe:
Et sterkt fagmiljø med gode utviklingsmuligheter
En fremoverlent og innovativ arbeidsplass
En arbeidshverdag med motiverte kolleger og godt humør
Et moderne og attraktivt kontor hvor du får servert fantastisk lunsj
En arbeidsplass som feirer suksess med sosiale samlinger eller fest
Svært god personalrabatt i alle våre brands
Konkurransedyktig lønn og betingelserVi tar vare på folka våre og vi ønsker at folk lykkes. Her får du muligheter – hvis du vil. Sist, men ikke minst kan vi skryte av fantastiske kollegaer og en helt unik kultur! Varnerkulturen kan beskrives som inkluderende, positiv og omgjengelig, der vi er opptatt av å lykkes som gruppe. Høres dette bra ut? Da synes vi du skal søke på denne stillingen – du kommer til å trives godt hos oss!SektorPrivatStedNesøyveien 4, Billingstad, Norge, 1396 BillingstadBransjeButikk og varehandel,ITStillingsfunksjonBrukerstøtte/support,IT drift og vedlikehold / Drift/Operations,IT drift og vedlikehold / IT-supportNøkkelordit-support, kasse, pos, m365, azure

Expected salary:

Location: Billingstad, Viken

Job date: Tue, 14 May 2024 22:33:06 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Har du lyst å jobbe med IT-Support og være våre butikkers hverdagshelt? in Norwegian

Location

Billingstad, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Android App
Android App
Top