web analytics
 • Vestre Viken-Bioingeniør

Vestre Viken-Bioingeniør

Gjettum, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description


Job title: Bioingeniør

Company: Vestre Viken

Job description: Om stillingen
Vi har ledig vikariat som bioingeniør og søker deg som synes mikrobiologi er spennende og som ønsker å bli del av et sterkt faglig team innen fagområdet.
Du er arbeidsom, tar ansvar og er opptatt av å finne løsninger på problemer som oppstår. Du er hjelpsom og tar i et tak der det trengs, og du ønsker å utvikle deg både faglig og personlig. Du bidrar til forbedring. Mange av arbeidsoppgavene involverer bruk av ulike datasystemer, og god kunnskap og forståelse for IKT er nødvendig. Et godt arbeidsmiljø er viktig for deg, og du verdsetter og bidrar aktivt til gode relasjoner og godt samarbeid med dine kollegaer. Seksjonen er i kontinuerlig endring, og både arbeidsoppgaver og arbeidstid vil komme til å endre seg. Derfor må du være tilpasningsdyktig, villig til å påta deg nye oppgaver og ha et ønske om å jobbe sammen med oss til det beste for pasientene våre.
Hvorfor jobbe i Vestre Viken?
Som medarbeider blir du del av et solid og ambisiøst faglig miljø med varierte arbeidsdager. Vi vektlegger at fagmiljøene skal samarbeide om pasientbehandlingen, utnytte teknologiske muligheter og dele kunnskap og kompetanse mellom de forskjellige behandlingsstedene. Gjennom kvalitet, trygghet og respekt jobber vi sammen for å gi gode og likeverdige helsetjenester til de som trenger det!
Medisinsk mikrobiologi er en av 8 seksjoner i Avdeling for laboratoriemedisin i Vestre Viken. Seksjonen har 23 dyktige, ansvarsfulle og positive medarbeidere som gjør arbeidsplassen til et godt sted å jobbe.
Seksjonen har i dag et bredt repertoar av mikrobiologiske analyser som utføres for pasienter ved sykehusene i Drammen, Bærum, Kongsberg og Ringerike, samt for polikliniske pasienter i hele Vestre Vikens nedslagsfelt. Repertoaret omfatter både bakteriologisk dyrkning, antigen- antistoff- påvisning og genmolekylære analyser i tillegg til pre- og post-analyse.
Seksjonen er per nå bemannet alle dager, dagtid og ettermiddag, med arbeid hver femte helg. Organisering, arbeidsoppgaver og arbeidstid må til enhver tid tilpasses laboratoriedriften og pasientbehandlingen, og vil derfor være i kontinuerlig endring.
Vi jobber hele tiden med forbedring, og laboratoriet er akkreditert etter ISO 15189. Arbeidet er variert med både manuelle og automatiserte oppgaver, og vi er opptatte av at våre medarbeidere skal få mulighet til å utvikle seg gjennom å få delegert oppgaver og ansvar.
Vestre Viken ønsker at våre ansatte skal gjenspeile befolkningens mangfold. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke hos oss, uansett kjønn, alder, etnisitet, religion, livssyn, funksjonsnedsettelse og seksuell orientering. Det samme gjelder dersom du har hatt opphold i arbeidslivet.
Nøkkelinformasjon
Søknadsfrist:
29.02.2024
Arbeidsgiver:
Vestre Viken
Stillingstittel:
Bioingeniør
Stillinger:
1
Heltid / Deltid:
Heltid
Ansettelsesform:
Vikariat
Stillingsprosent:
100
Webcruiter-ID:
4764879319
Startdato:
01.06.2024
Sluttdato:
31.05.2025
Sosial deling :
Arbeidsoppgaver
Som bioingeniør hos oss vil du få opplæring på arbeidsoppgaver innen ulike faggrupper og rotere mellom disse etter opplæring. Oppgavene kan være mottak og innregistrering av prøver, utsæd og avlesning av bakteriologiske prøver, genteknologiske analyser, infeksjonsimmunologi.
Kvalifikasjoner
Vi trenger deg som:

 • Har norsk autorisasjon som bioingeniør. 3.-års bioingeniørstudenter som får autorisasjon sommeren 2024 kan også søke
 • Behersker norsk eller annet skandinavisk språk godt, både muntlig og skriftlig

I tillegg mener vi det er en fordel om du:

 • Har erfaring med mikrobiologi
 • Har god kompetanse innen IKT og ulike dataverktøy

Personlige egenskaper
Hos oss er det viktig at du trives med arbeidsoppgaver og arbeidsmiljøet, derfor legger vi vekt på personlig egnethet ved ansettelsen.
Vi ser etter deg som:

 • Er nysgjerrig og initiativrik
 • Er nøyaktig, systematisk og strukturert
 • Er fleksibel, tilpasningsdyktig, tar ansvar og er løsningsorientert
 • Har positiv innstilling til både arbeidsoppgaver og kollegaer, og bidrar til å bevare vårt gode arbeidsmiljø
 • Takler travle dager, uforutsigbarhet og stadige endringer
 • Er en god lagspiller som liker å samarbeide med andre, men som også kan jobbe selvstendig

Vi tilbyr

 • Ansettelse i et sykehus som dekker mange fagområder og pasientgrupper. Hos oss får du delta i store fagmiljø, og vi har mange muligheter internt
 • God opplæring til nye kolleger, gjennom egne kompetanseplaner for nyansatte
 • En arbeidsplass med dyktige og engasjerte medarbeidere
 • Et hyggelig og godt arbeidsmiljø hvor team-følelsen er sterk
 • Medlemskap i Vestre Vikens Velferdsforening med gode rabattordninger på aktiviteter, kulturarrangement og leie av ferieboliger i inn- og utland!
 • Ansettelse i en trygg offentlig virksomhet med gode pensjonsordninger

Adresse: Bærum sykehus, Sogneprest Munthe-kaas vei 100, 1346 Gjettum, Norge
Kontaktinformasjon
Merete Rasmussen Ueland
Seksjonsleder
Om arbeidsgiveren
Vestre Viken er ett av landets største helseforetak med omlag 9 400 medarbeidere og ansvar for spesialisthelsetjenester til omlag 500 000 innbyggere. I tillegg til behandling og utredning av pasienter, driver vi medisinsk forskning, utdanning av helsepersonell og opplæring av pasienter og pårørende. Vi jobber for moderne, fleksible og likeverdige helsetjenester til pasientenes beste.
Våre somatiske sykehus er i Bærum, Drammen, på Kongsberg og Ringerike inklusiv Hallingdal sjukestugu. Klinikk for psykisk helse og rus omfatter Psykiatrisk avdeling Blakstad, Avdeling for rus og avhengighet, Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling og fem distriktspsykiatriske sentre. Medisinsk diagnostikk, Prehospitale tjenester og Intern service er egne klinikker. Sentraladministrasjonen ligger i Drammen.
Vår ambisjon er å kunne tilby heltidsstillinger til alle som ønsker det.
Velkommen som søker!

Expected salary:

Location: Gjettum, Viken

Job date: Sat, 10 Feb 2024 03:30:05 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Bioingeniør in Norwegian

Location

Gjettum, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Contact us

Featured Ads

Android App
Android App
Top