web analytics
 • Vestre Viken-Helgestillinger til Bærum sykehus

Vestre Viken-Helgestillinger til Bærum sykehus

Gjettum, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description


Job title: Helgestillinger til Bærum sykehus

Company: Vestre Viken

Job description: Om stillingenØnsker du å jobbe på en spennende sykehusavdeling med erfarne kollegaer?Dette er jobben for deg som har lyst på høy kompetanseøkning mens du studerer til sykepleie, medisin og /eller er helsefagarbeider/hjelpepleier.Vi ser etter deg som er opptatt av god pasientbehandling, og møter utfordringer med handlekraft. Hos oss vil du bli del av et tverrfaglig team med et stort faglig engasjement. Arbeidsoppgavene er varierte og arbeidsdagene kan være hektiske.Avdelingene som søker assistenter til helgestilling er: GSR (Geriatri, slag og rehabilitering), Generell medisin, Intensiv og Infeksjon. Dersom du har spesielle ønsker til fagområde/avdeling, kan du skrive dette i søknaden.Vi søker tilkallingsvikarer til arbeid i helger. Fortrinnsvis hver 3. helg. Det kan bli mulighet for fast stilling hver 3. helg, samt ekstravakter i ukedagene.Om oss:GSR spesialiserer seg på behandling av akutte slagpasienter og geriatriske pasienter med akutt funksjonssvikt. Dette innebærer overvåkning på akuttstue, trombolysebehandling, og tidlig rehabilitering i nært samarbeid med et tverrfaglig team. Avdelingen fungerer også som et kompetansesenter innen geriatri for hele Vestre Viken HF.Generell medisin utreder og behandler pasienter med mage-/tarm-, nyre-, endokrinologiske-, blod- og kreftsykdommer og tilstander som krever god palliasjon. Mange av deres pasienter har komplekse og sammensatte tilstander med høy symptombyrde.Intensivavdelingen er en seksjon hvor akutt kritisk syke pasienter med svikt eller truende svikt i kroppens vitale organer, blir overvåket og behandlet. Seksjonen er bemannet til å ivareta 8 pasienter. I tillegg overvåkes inntil 12 pasienter som ligger på sengepostene med telemetri – rytmeovervåkning.Infeksjonsavdelingen er en sengepost for pasienter med ulike infeksjonsmedisinske problemstillinger som sepsis, endokarditt, pneumoni, sårinfeksjoner, smittsomme infeksjoner og spondylodiskitt.Hvorfor jobbe i Vestre Viken?
Gjennom kvalitet, trygghet og respekt jobber vi sammen for å gi gode og likeverdige helsetjenester til de som trenger det!
Som medarbeider i Vestre Viken blir du del av et solid og ambisiøst faglig miljø med varierte arbeidsdager. Vi vektlegger at fagmiljøene skal samarbeide om pasientbehandlingen, utnytte teknologiske muligheter og dele kunnskap og kompetanse mellom de forskjellige behandlingsstedene.Vestre Viken ønsker at våre ansatte skal gjenspeile befolkningens mangfold. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke hos oss, uansett kjønn, alder, etnisitet, religion, livssyn, funksjonsnedsettelse og seksuell orientering. Det samme gjelder dersom du har hatt opphold i arbeidslivet.NøkkelinformasjonSøknadsfrist:01.07.2024Arbeidsgiver:Vestre VikenSted:GjettumStillingstittel:AssistentStillinger:6Heltid / Deltid:DeltidAnsettelsesform:Tilkalling / TimebasisStillingsprosent:0Webcruiter-ID:4828976663Sosial deling :ArbeidsoppgaverSom assistent vil du ha ansvar for å:

 • Ta del i pleie og stell av pasienter
 • Forberede og servere måltider
 • Ha ansvar for lager, tøy- og skyllerom
 • Klargjøring av pasientrom og renhold av utstyr
 • Andre forefallende oppgaver i avdelingen

Kvalifikasjoner

 • Sykepleierstudent, medisinstudent, helsefagarbeider eller hjelpepleier
 • Erfaring fra pleie er en fordel
 • Beherske minst ett skandinavisk språk muntlig og skriftlig

Personlige egenskaperVi ser etter deg som:

 • Er positiv og kan samarbeide på tvers av faggrupper og team
 • Ønsker å lære og videreutvikle deg
 • Er selvstendig
 • Har gode kommunikasjonsevner

Hos oss er det viktig at du trives med arbeidsoppgaver og miljøet, derfor legger vi vekt på personlig egnethet ved ansettelsen.Vi tilbyr

 • Ansettelse i et stort helseforetak som ønsker å utvikle og tilby helsetjenester på nye måter
 • Spennende og varierte arbeidsoppgaver, med muligheter for faglig- og personlig utvikling
 • Et innovativt og godt arbeidsmiljø med dyktige og engasjerte kollegaer
 • Medlemskap i Vestre Vikens Velferdsforening med gode rabattordninger på aktiviteter, kulturarrangement og leie av ferieboliger i inn- og utland
 • Ansettelse i en trygg offentlig virksomhet med gode pensjonsordninger

Vil du lese mer om vårt arbeid fremover se:Adresse: Bærum sykehus, Sogneprest Munthe-kaas vei 100, 1346 Gjettum, 1346 GjettumKontaktinformasjonBirgitte Eidsten TollersrudRådgiver – HRJulie TholfsenRådgiver – HROm arbeidsgiverenVestre Viken helseforetak er et Norge i miniatyr. Vi leverer spesialisthelsetjenester til 500.000 mennesker i 22 kommuner. Vi dekker store byområder, men også steder der det er langt mellom postkassene. Dette utfordrer oss til å tenke helsetjenester på nye måter. Helsetilbudet skal være like godt uavhengig av hvor du bor.Vi har satt oss et mål om å bli skikkelig gode på brukerstyrt tjenesteutvikling. Det betyr at vi er opptatt av å ta innbyggere med i arbeidet for å utvikle vår felles helsetjeneste – fordi vi tror at gode løsninger starter med å forstå behovene. Kontinuerlig forbedring er en del av vår kultur, og vi tror på å knytte sammen fagfolk og kompetanse på tvers av sykehus for å skape utvikling. Vestre Viken er nysgjerrige på hvordan teknologi kan bidra til mer effektiv og trygg pasientbehandling. Derfor har vi opprettet et virtuelt sykehus, slik at pasienter kan få behandling der de er.I 2025 åpner vi det nye sykehuset i Drammen som blir ett av landets største og mest moderne. Vestre Viken skaper fremtidens helsetjeneste – hver dag.Velkommen som søker!

Expected salary:

Location: Gjettum, Viken

Job date: Thu, 20 Jun 2024 06:06:40 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Helgestillinger til Bærum sykehus in Norwegian

Location

Gjettum, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Android App
Android App
Top