web analytics
 • Vi jakter på flere lærere til Haslumlaget vårt Bærum kommune

Vi jakter på flere lærere til Haslumlaget vårt Bærum kommune

Stabekk, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description


Job title: Vi jakter på flere lærere til Haslumlaget vårt

Company: Bærum kommune

Job description: Om stillingenVil du bli med og sette spor i en skole rustet for fremtiden? Er du opptatt av å vekke lærelyst, sette spor hos elevene dine og å sikre at de er godt rustet til å mestre livet de står på terskelen til?Bærum kommune har en tydelig plan for skolen og politikere med engasjement for skolens oppdrag. Å jobbe som lærer hos oss innebærer å være del av et godt faglig og sosialt profesjonsfellesskap som virkelig vil noe med innsatsen sin. Vi deler alle en vilje til å bidra til å åpne dører mot verden og fremtiden for elevene våre.Høres det spennende ut å bidra til videreutvikling av bærumsskolen? Da kan denne stillingen være akkurat den du se etter.Ved å følge denne , vil du kunne finne ut mer om Bærumsskolen.Haslum skole er en tre-parallell barneskole som ligger i østre Bærum, ved Bekkestua. Skolen har fantastiske uteområder som innbyr til faglig og sosial læring. I tillegg ligger skolen sentralt med tanke på kommunikasjon til Oslo. Vi har i underkant av 500 elever ved skolen, og vi er ca. 65 ansatte i skole og SFO. Ledelsen består av rektor og fire avdelingsledere.Haslum skole har et engasjert, raust, inkluderende og dyktig personale. Vi er opptatt av at faglig og sosial læring er gjensidig avhengig av hverandre, og at Haslum skole skal være et godt sted å være og et godt sted å lære – for både små og store!Vi har et mål om at elevene våre skal kjenne at de har en «gullbillett» ved at de går på Haslum skole. Gullbilletten symboliserer en følelse av tilhørighet til skolen og en opplevelse av at alle inkluderes i skolefellesskapet. Barna skal føle seg verdsatt og tatt på alvor av de ansatte i skole og SFO.Vi er også opptatt av “laget” rundt elevene våre: “Haslumlaget” er et begrep som favner både ansatte, foreldre og nærmiljøet, for vi vet hvor viktig og fruktbart et godt samarbeid rundt elevene våre er. På Haslum er vi også opptatt av gode teamsamarbeid, og vi er på jakt etter lærere som ser verdien av å samarbeide om elevens læring. Vi holder profesjonsfellesskapet høyt; det handler om våre elever.Vi søker lærere med bred undervisningskompetanse innenfor fagene i barneskolen, der spesialpedagogisk oppfølging samt kunst- og håndverksfaget blir ivaretatt. Den ene stillingen er en fast stilling og den andre et årsvikariat frem til 31.07.2025.Som søker må du være tydelig og trygg, og du evner å bygge gode relasjoner til elever, kollegaer og foreldre. Du er opptatt av hva elevene skal lære og hva de kan fra før, og du bruker varierte metoder for å fremme elevenes kompetanse.NøkkelinformasjonSøknadsfrist:16.05.2024Arbeidsgiver:Bærum kommuneSted:BekkestuaStillingstittel:LærerStillinger:2Heltid / Deltid:HeltidAnsettelsesform:Fast, VikariatStillingsprosent:100Webcruiter-ID:4797155142Sosial deling :Arbeidsoppgaver

 • Planlegge og lede elevenes læring
 • Sørge for et trygt, godt og inkluderende læringsmiljø
 • Analysere og følge opp elevenes læringsprogresjon
 • Bidra til godt samarbeid med foreldre
 • Delta og bidra i et læringsfellesskap
 • Samarbeide med andre faginstanser

Kvalifikasjoner

 • Godkjent undervisningskompetanse for ansettelse i grunnskolen og formell utdanning i undervisningsfagene
 • Tydelig og trygg klasseleder som bidrar til inkludering og gode læringsbetingelser
 • Kompetanse i, og interesse for, læringsfremmende digital didaktikk og digitale læringsverktøy
 • Er du søker fra land utenfor Skandinavia må du ha bestått norskprøve på B2 nivå skriftlig og muntlig

Personlige egenskaperVi ser etter deg som

 • er ambisiøs på elevenes vegne
 • er god på å bygge relasjoner og ta ansvar
 • er strukturert og løsningsorientert
 • motiveres av å lære med andre
 • er god til å kommunisere
 • er en lagspiller som deler egen kompetanse

Vi tilbyr

 • Veiledningsprogram for nyutdannede lærere
 • Videreutdanning i prioriterte fag
 • Mulighet for kompetanseutviklingsstipend (fast stilling)
 • Pliktig innskudd i Statens Pensjonskasse
 • Det gis tilleggslønn på kr 20 000 per år til grunnskolens 1. trinnslærere, i tillegg til eventuelt kontaktlærertillegg. Tillegget gis for perioden vedkommende innehar oppgaven. Det forutsettes at minst 70 % av stillingen er på 1. trinn og at vedkommende underviser i basisfagene norsk og matematikk. Tillegget gis forholdsmessig etter stillingsstørrelse og gis kun til de som er kvalifisert for stillingen. Det gis tilsvarende tillegg, med samme kriterier, for 2.-4. trinn. Satsene er da kr 15 000 for 2. trinn, 10 000 for 3. trinn og 5 000 for 4. trinn.

Gyldig politiattest iht.§10-9 i Opplæringsloven må fremlegges før tiltredelseAdresse: Gamle Ringeriksvei 81, 1356 Bekkestua, NorgeKontaktinformasjonHåkon Kjetil BrekkhusRektorOm arbeidsgiverenSammen skaper vi et godt og for våre nærmere 130 000 innbyggere, både i dag og i årene som kommer. Vi skaper rammer som bidrar til at de aller minste kan leke og lære og at de som trenger en hjelpende hånd får en hverdag preget av mestring, mening og verdighet. Vi gjør et bredt spekter av arbeidsoppgaver, og felles for oss alle er ønsket om å skape et samfunn som er godt å leve i. Bli med og sett spor.Søkere gjøres oppmerksom på at opplysninger om dem kan bli offentliggjort, selv om søkerne ber om ikke å bli ført opp på offentlig søkerliste (Offentliglova §25).Før ansettelse i Bærum kommune skal identitet dokumenteres og oppholdstillatelse være gyldig.

Expected salary:

Location: Stabekk, Viken

Job date: Wed, 08 May 2024 05:51:33 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Vi jakter på flere lærere til Haslumlaget vårt in Norwegian

Location

Stabekk, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Android App
Android App
Top