web analytics
 • Vi søker Assisterende kokk/soussjef og Barista på Høvik

Vi søker Assisterende kokk/soussjef og Barista på Høvik

Høvik, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description

Job title: Vi søker Assisterende kokk/soussjef og Barista på Høvik

Company:

Job description: Vi søker nå etter flere engasjerte og kreative sjeler for å skape fantastiske kundeopplevelser på Høvik!Stillingene vi lyser ut er 2 assisterende kokk/soussjef og en barista.Om stillingene:Assisterende kokk/soussjef:
Stillingene som assisterende kokk/soussjef er 100%. I denne rollen vil du bistå vår kokk med daglig drift. I personalrestauranten serverer vi ulike kalde og varme retter til lunsj, middag, desserter, samt møtemat og mer. Som assisterende kjøkkensjef vil du ha en aktiv rolle innen alle områder på vårt kjøkken, inkludert menyplanlegging og varebestilling. Du vil opptre som en fagperson og sørge for at kvalitetssystemer som IK-Mat og HACCP følges. Som assisterende kokk/soussjef har du et ekstra ansvar og vil være stedfortreder for lederen. Arbeidstiden er primært mandag til fredag, fra kl. 07.00 til 15.00.Til disse stillingene er det krav om fagbrev som kokk, og du må kommunisere godt på et skandinavisk språk og engelsk. Vi tror det er viktig at du er selvgående, god til å ta ansvar, er initativrik og en pådriver for kvalitetsutvikling. Som en ledersikkelse på kjøkkenet ønsker vi at du er en pålitelig lagspiller, som sørger for godt samarbeid og arbeidstrivsel på kjøkkenet. Utover dette er det fint om du har førerkort klasse B, men dette er ikke et krav.BaristaHverdagen din som barista vil bestå i å tilberede kaffe i tråd med konsepter, lage påsmurt, småretter og ved behov møtemat. En viktig del av jobben din vil være å bruke alle råvarene så godt som mulig for å begrense svinn. En del av jobben din vil også være å holde oversikt over varelagret og sikre at det til en hver tid er nok produkter i kaffebaren. Arbeidstid er mandag til fredag mellom 07.30-15-30. Kaffebaren holder stengt i helgene.Vi ønsker at du har noe erfaring som barista eller har jobbet i kaffebar eller kafé tidligere. Det er ønskelig at du har erfaring fra serviceyrket, og kommuniserer godt på norsk og engelsk. Det er fint om du har førerkort klasse B, men dette er ikke et krav.Utover det, håper vi du er et ordentlig servicemenneske som liker å yte det lille ekstra for dine kunder. Du er god på å kjenne igjen dine faste kunder, og serverer gjerne kaffen med en teskje humor eller en god historie. Like viktig er din motivasjon og engasjement for å jobbe med kaffe, og tilberede sunn mat. Vi tror du er av den omgjengelige og positive typen. Du er selvgående, fleksibel, og stiller gjerne opp om dine kollegaer har behov for et par ekstra hender, på tvers av oppgaveområder.Dyktige folk har mange muligheter. Hvorfor velge ISS?

 • Du vil bli en verdifull deltaker i et tett samarbeidende team, hvor fokus er på vårt gode arbeidsmiljø, samt å skape førsteklasses matopplevelser og utmerket kundeservice!
 • ISS verdsetter sine servicehelter og prioriterer HMS høyt, slik at alle medarbeidere skal være trygge på jobb hos oss.
 • Hver måned feirer og løfter vi servicemedarbeidere som har utmerket seg spesielt – og hvert år kårer vi en nasjonal og global vinner!
 • ISS Academy har 150 ulike klasseroms- og nettkurs innen flere fagområder som gir deg mulighet til videreutvikling og andre karrieremuligheter i ISS

Høres noen av stillingene spennende ut for deg? Da gjenstår det bare å sende inn din CV!Vi ønsker oppstart for assisterende kjøkkensjef/soussjef 01.09, og for barista 15.08.
Hos oss er det enkelt å søke – last opp din CV, svar på noen spørsmål, og du er registrert. Vi ønsker deg lykke til!Om arbeidsgiverenISS Facility Services er en del av et verdensomspennende facility management-konsern. I Norge er vi markedsleder og en viktig pådriver for utvikling av bransjen. Vi tilbyr tjenester innen renhold, restaurant- og kantinedrift, eiendomsdrift, og kontorstøtte med supporttjenester – både som enkelttjenester og som integrerte løsninger.I ISS jobber vi daglig for å skape en bedre verden gjennom stedene der mennesker møtes. Disse møteplassene skapes av mennesker hver eneste dag, og det er disse menneskene som er vår viktigste ressurs. Samfunnsansvar står sentralt i ISS. I samarbeid med våre kunder og leverandører står vi i en unik posisjon til å positivt påvirke våre omgivelser, både når det gjelder mennesker, samfunn og miljø. Med over 120 forskjellige nasjonaliteter er ISS en viktig inkluderings- og integreringskanal – og det er vi stolte av!ISS Facility Services er en av Norges største private arbeidsgivere med nesten 10 000 medarbeidere og en årlig omsetning på mer enn fem milliarder. Selskapet har 60 regionskontorer med hovedkontor i Oslo

 • Sektor: Privat
 • Antall stillinger: 3
 • Sted: veritasveien 1, 1363 Høvik
 • Bransje: Renovasjon og renhold
 • Stillingsfunksjon: Mat og servering
 • Arbeidsspråk: Norsk

NøkkelordHøvik, Barista, Kokk, Høvik, Kjøkken

Expected salary:

Location: Høvik, Viken

Job date: Fri, 05 Jul 2024 22:16:49 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Vi søker Assisterende kokk/soussjef og Barista på Høvik in Norwegian

Location

Høvik, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Android App
Android App
Top