web analytics
 • Varner-Har du et hode for tall og er over snittet interessert i mote?

Varner-Har du et hode for tall og er over snittet interessert i mote?

Billingstad, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description


Job title: Har du et hode for tall og er over snittet interessert i mote?

Company: Varner

Job description: Visste du at Varner er et av de største motehusene i Norden , et norsk familieselskap og består av kjente kjeder som Cubus, Dressmann, Bik Bok, Volt, Carlings og Junkyard? Våre unike og kommersielle fashionkonsepter gjør mote tilgjengelig for alle, og vi designer og utvikler majoriteten av klærne selv: Fra designskisser til ferdige produkter som selges i fysiske butikker og på nett i hele Norden.Varner har en solid økonomisk posisjon og vi har god vekst både på nett og fysiske butikker – og vi vil enda mer! Vår størrelse gir den rette personen store muligheter til å jobbe med forskjellige brands, stiler og trender, og gjøre en karriere innen fashion. I kjedene våre har vi alle avdelinger for å lykkes: design, innkjøp, marketing, eCom og butikkdrift, og teller alt fra 30 til 80 kolleger. Nå søker vi etter en vikar Innkjøper til Bik Bok.I dag er vi nærmere 60 kollegaer som jobber med innkjøp i respektive kjeder. Noen jobber med innkjøp av eksterne merkevarer og noen jobber tett med designavdelingen med produksjon og innkjøp av våre egne merkevarer. Teamene i de forskjellige brandene varierer i størrelse fra 7 til over 20 og består av assisterende innkjøpere, innkjøpere, purchase planners, senior innkjøpere og innkjøpssjef.I tillegg til mulighet for å bytte og jobbe med mange forskjellige produktgrupper, er det også store muligheter til å vokse og utvikle seg – både i egen kjede og i andre kjeder i Varner.Varner som arbeidsplassHos oss blir du del av et yrende arbeidsmiljø hvor mye skjer. Her møter du 400 kollegaer – alt fra designere, innkjøpere, markedsførere, varefordelere, teknologer, stylister, fotografer og modeller, til støttefunksjoner som HR og økonomi. Kontoret ligger sentralt på Slependen, nært flere kollektivtilbud eller med gratis parkeringsplass (også under tak) om du har behov for det.Det er mye vi er stolte av – her er noe:

 • Et sterkt fagmiljø med gode utviklingsmuligheter
 • En fremoverlent og innovativ arbeidsplass
 • En arbeidshverdag med motiverte kolleger og godt humør
 • Et moderne og attraktivt kontor hvor du får servert fantastisk lunsj
 • En arbeidsplass som feirer suksess med sosiale samlinger eller fest
 • Svært god personalrabatt i alle våre brands
 • Konkurransedyktig lønn og betingelser

Vi tar vare på folka våre og vi ønsker at folk lykkes. Her får du muligheter – hvis du vil. Sist, men ikke minst kan vi skryte av fantastiske kollegaer og en helt unik kultur! Varnerkulturen kan beskrives som inkluderende, positiv og omgjengelig, der vi er opptatt av å lykkes som gruppe. Høres dette bra ut? Da synes vi du skal lese videre – du kommer til å trives godt hos oss!StillingenDu vil jobbe tett sammen med dine kollegaer på innkjøp, men også spesielt tett med våre designere og produksjonskontor for å utvikle sterke og kommersielle kolleksjoner til våre nordiske markeder. Du vil ha ansvar for egen produktgruppe og jobbe i tospann med en kollega på design. I samsvar med overordnet kolleksjon jobber dere sammen for å utvikle produktgruppen og ta ut maksimalt kommersielt potensiale.Kjernen i rollen er sortimentsplanlegging, budsjettering, ordrelegging, kalkulering, prissetting og omsetning for egen produktgruppe. I tillegg vil du også bygge relasjoner og forhandle med leverandører , samt holde deg oppdatert og ha kontroll på konkurrenter og marked. For at vi skal nå våre mål og utvikle sterke, kommersielle kolleksjoner er det i tillegg avgjørende at du gjennomfører analyser og vurderinger på egen produktgruppe. I bunn og grunn er ansvaret å utvikle sterke, kommersielle kolleksjoner , kjøpt inn i riktig volum og til riktig pris.Vi tror at dette er deg:

 • I denne stillingen trenger du noen års erfaring med innkjøp – gjerne fra tekstil/fashion
 • Relevant høyere utdannelse
 • Du elsker todo-lister, rutiner og alt som kan planlegges
 • Du drømmer om Excel, pivottabeller og analyse
 • Du liker å lære ting du ikke kan, er ikke redd for å stille spørsmål og lytter til andre
 • Du liker å ta ansvar
 • Du liker å komme med forslag og løsninger, som du også gjennomfører
 • Du kan jobbe selvstendig, men foretrekker å jobbe i team med andre

Høres dette fristende ut så håper vi å se ditt navn i søknadsbunken! Company milestones

 • Våre Verdier – .
 • BUSINESS MINDED – Vi har kunden i sentrum, setter høye mål og har alltid core business i fokus.
 • PASSION – Vi er engasjerte, nytenkende, tar initiativ og er stolte av vårt arbeid.
 • FRIENDSHIP – Vi er inkluderende, motiverende og unner hverandre å lykkes.
 • HAPPINESS – Vi har godt humør, viser vår glede, feirer og har det gøy sammen.
 • MAKE IT EASY – Vi gjør det så enkelt vi kan for våre kunder og medarbeidere i butikk.
 • RESPONSIBLE – Vi jobber på en ansvarlig måte, er ærlige og holder det vi lover.

Om arbeidsgiverenVarner er et av Skandinavias største motekonserner og består av flere profilerte kjeder; Cubus, Dressmann, Bik Bok, Carlings, Volt, Junkyard og Levi’s Store. Virksomheten omfatter i dag 6 nettbutikker og over 1200 fysiske butikker i Norge, Sverige, Finland, Island og Danmark.
8500 dedikerte medarbeidere setter hver dag kundene i sentrum for å gi dem den beste handleopplevelsen. Siden første butikk ble åpnet i Oslo for nesten 60 år siden har vi hatt en fantastisk utvikling og vekst.
Nøkkelen til vår suksess ligger i vår kultur og våre verdier. Vi elsker å skape resultater. Det er høyt under taket, med rom for å ha det gøy. Samtidig tar vi ansvar, for hverandre, for miljøet, for klimaet og samfunnet rundt oss.
Varner Service Office holder til i unike, moderne lokaler på Slependen utenfor Oslo.NettverkSektorPrivatStedNesøyveien 4, Billingstad, Norge, 1376 BillingstadBransjeButikk og varehandel,TekstilStillingsfunksjonAnalyse,Forhandling,Innkjøp/forhandlingNøkkelordbuyer, innkjøper, purchasing, analyse, forhandling

Expected salary:

Location: Billingstad, Viken

Job date: Sat, 23 Mar 2024 23:16:05 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Har du et hode for tall og er over snittet interessert i mote? in Norwegian

Location

Billingstad, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Contact us

Featured Ads

Android App
Android App
Top