web analytics
 • Vi søker norsk- og engelsklærer til Bærums flotteste skole Bærum kommune

Vi søker norsk- og engelsklærer til Bærums flotteste skole Bærum kommune

Rykkinn, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description


Job title: Vi søker norsk- og engelsklærer til Bærums flotteste skole

Company: Bærum kommune

Job description: Om stillingenEineåsen skole er en ungdomsskole som ligger vest i Bærum. I dag har vi 260 elever og 35 medarbeidere. På Eineåsen skole ønsker vi at alle skal føle seg sett, verdsatt og respektert. Vi vil at elevene skal være aktive deltakere i en skolehverdag der de lærer å ta ansvar og opplever mestring. Våre kreative elever skal utvikle sine evner selvstendig og i samarbeid med andre, det skaper vi gode forutsetninger for. En av skolens viktigste grunnpilarer er et godt og inkluderende læringsmiljø, hvor både ungdommer og voksne trives og utfolder seg.Vi er nå på jakt etter inspirerende, målbevisste og dyktige lærere med høye ambisjoner på både elevers og egne vegne. Vi har behov for lærere med undervisningskompetanse i fagene norsk, engelsk og kroppsøving. I tillegg ligger det kontaktlæreransvar til stillingene. Norskstillingen er et vikariat, mens engelskstillingen er fast.I januar 2024 flyttet vi inn i det vi mener er . Vi er stolte over de nye lokalene og de fantastiske uteområdene vi har fått.
Eineåsen er en ung organisasjon i fremdrift, og det gir en unik mulighet til å være med på å forme skolens fremtid.Nå ser vi etter deg som er en utpreget lagspiller, tydelig og trygg og kan vise omsorg og varme for ungdommene og medarbeiderne. Vi trenger de beste lærerne til å bidra i videreutviklingen av skolen. Vi har spurt noen elever og medarbeidere om egenskaper de ønsker fra våre nye lærere. De sier de vil ha en trygg og tydelig person med glimt i øyet, en som er både empatisk og systematisk, en god klasseleder som bryr seg om elevene og tar seg tid til å lytte og hjelpe.Er du læreren som skal være med på å gjøre Eineåsen skole enda bedre? Ta gjerne kontakt, vi gleder oss til å høre fra deg!
Se gjerne på vår og les mer omNøkkelinformasjonSøknadsfrist:14.04.2024Arbeidsgiver:Bærum kommuneSted:RykkinnStillingstittel:LærerStillinger:2Heltid / Deltid:HeltidAnsettelsesform:Fast, VikariatStillingsprosent:100Webcruiter-ID:4772789867Startdato:01.08.2024Sluttdato:31.07.2025Sosial deling :Arbeidsoppgaver

 • Sørge for et trygt, godt og inkluderende læringsmiljø
 • Planlegge og lede elevenes læring
 • Det ligger kontaktlæreransvar til stillingene
 • Analysere og følge opp elevenes læringsprogresjon
 • Bidra til godt samarbeid med foreldre
 • Delta og bidra i et lærende fellesskap på skolen
 • Samarbeide med andre faginstanser

Kvalifikasjoner

 • Godkjent undervisningskompetanse for ansettelse i grunnskolen, og det er ønskelig med formell utdanning i fagene engelsk og norsk
 • Det er ønskelig med søkere med erfaring fra ungdomstrinnet
 • Interesse for, og erfaring med, digitale læringsverktøy for å fremme elevers læring
 • Er du søker fra land utenfor Skandinavia, må du ha bestått norskprøve B2 skriftlig og muntlig og snakke godt norsk

Personlige egenskaper

 • God på å bygge relasjoner
 • Tydelig, trygg og varm klasseleder som bidrar til inkludering og gode læringsbetingelser
 • Resultatorientert og kommer i mål med oppgavene
 • Være opptatt av utvikling og nye løsninger

Personlig egnethet vil vektleggesVi tilbyr

 • Veiledningsprogram for nyutdannede lærere
 • Pliktig innskudd i Statens Pensjonskasse
 • Mulighet for kompetanseutviklingsstipend (fast stilling)

Gyldig politiattest iht. §10-9 i Opplæringsloven må fremlegges før tiltredelseAdresse: Stian Kristensens vei 114, 1348 Rykkinn, NorgeKontaktinformasjonEven NedbergRektorOm arbeidsgiverenSammen skaper vi et godt og for våre nærmere 130 000 innbyggere, både i dag og i årene som kommer. Vi skaper rammer som bidrar til at de aller minste kan leke og lære og at de som trenger en hjelpende hånd får en hverdag preget av mestring, mening og verdighet. Vi gjør et bredt spekter av arbeidsoppgaver, og felles for oss alle er ønsket om å skape et samfunn som er godt å leve i. Bli med og sett spor.Søkere gjøres oppmerksom på at opplysninger om dem kan bli offentliggjort, selv om søkerne ber om ikke å bli ført opp på offentlig søkerliste (Offentliglova §25).Før ansettelse i Bærum kommune skal identitet dokumenteres og oppholdstillatelse være gyldig.

Expected salary:

Location: Rykkinn, Viken

Job date: Wed, 20 Mar 2024 05:47:54 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Vi søker norsk- og engelsklærer til Bærums flotteste skole in Norwegian

Location

Rykkinn, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Contact us

Featured Ads

Android App
Android App
Top