web analytics
 • BERNER AS-Er du vår nye Lead HR Business Partner

BERNER AS-Er du vår nye Lead HR Business Partner

Vøyenenga, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description

Job title: Er du vår nye Lead HR Business Partner

Company: BERNER AS

Job description: Du vil få ansvaret for alle HR-oppgaver og vil være kontaktpunkt for ledere i strategiske spørsmål. For ledere og medarbeidere er du kontaktpunktet og ansvarlig for personalsaker. Rollen skal samle alle løse ender og drive fram forbedringer innen HR-teamet som består av 5 medarbeidere (2 direkterapporterende og 3 i kombinert stilling) og i bedriften som helhet, herunder individuelle administrative oppgaver knyttet til f.eks. opplæring og juridisk rådgivning.Stillingen rapporterer til Head of HR NordicArbeidsoppgaver:

 • Være kontaktpunktet for ledere i alle strategiske spørsmål
 • Implementere selskapets HR-strategier og initiativer som er i tråd med selskapets overordnede mål
 • Ta ansvar for alle HR-oppgaver og aktiviteter, som medarbeiderrelasjoner, prestasjonsledelse, rådgivning knyttet til policyer/prosesser, karriereutvikling, talentutvikling og opplæring av medarbeidere, endringsledelse og mennesker og kultur.
 • Påse overholdelse av norske arbeidsregler og være en rådgiver til ledelse i arbeidstakerspørsmål
 • Bistå Head of HR Nordic med administrative og operative oppgaver.

Kvalifikasjoner:

 • Bachelor/Master innen administrasjon eller personalledelse med fokus på HR
 • Minimum tre års relevant yrkeserfaring innen HR og gjerne jobbet med endringsledelse
 • Du har god kjennskap til regelverket for arbeidstaker og har du arbeidet i et internasjonalt selskap er det en fordel
 • Forstår forretningsmessig drift utover HR-funksjonen
 • Svært gode kommunikasjonsferdigheter i norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper:Vi tror du er en person med analytisk tilnærming som evner å arbeide strategisk og har operative egenskaper. Du har gode lederegenskaper, gode mellommenneskelige ferdigheter og er robust. Du kan jobbe selvstendig ,men er også en lagspiller som får fram det beste i dine kollegaer.Vi tilbyrBerner tilbyr konkurransedyktig lønn og gode personlige utviklingsmuligheter.Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger samt en god ordning for personalkjøp.Stillingen rapporterer til Head of HR Nordic. Stillingen har kontorplass på Vøyenenga.For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Head of HR Nordic- Anna Skoog på +46708388162Du kan enkelt sende en søknad og CV ved å bruke “søk her” knappen.OBS: Det har vært gjort svindelforsøk med falsk SMS og mailMottar du en SMS som ber deg om å logge inn via en link, er denne falsk. Vi ber deg om å ikke logge deg inn via linker. Dette er et svindelforsøk for å få deg til å oppgi dine bankopplysninger.Vi vil aldri forespørre bankID eller lignende for legitimering.Systemet sender kun ut informasjon om prosessen på mail, og til den mailadressen du oppgir når du søker stillingen. Kandidater som inviteres til intervju vil i hovedsak bli kontaktet per telefon. Vi vil ikke be deg gå inn på noen lenke for å bekrefte identitet.Om arbeidsgiverenBerner omsetter for over 1 mrd EUR, har 8.600 ansatte og er representert i 21 land. Vårt hovedkontor ligger i Køln. I Norge har vi 100 dyktige ansatte, kontor / lager på Vøyenenga og ca 17.000 kunder.Nettverk,SektorPrivatLederkategoriLederStedHolmaveien 25, 1339 VøyenengaBransjeBil, kjøretøy og verksted,Bygg og anlegg,HR, organisasjonsutvikling og rekrutteringStillingsfunksjonHR, personal og rekrutteringArbeidsspråkNorsk,EngelskNøkkelordhr, personaladministrasjon, lederstøtte

Expected salary:

Location: Vøyenenga, Viken

Job date: Wed, 27 Mar 2024 23:06:06 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Er du vår nye Lead HR Business Partner in Norwegian

Location

Vøyenenga, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Contact us

Featured Ads

Android App
Android App
Top