web analytics
 • Bioingeniør medisinsk biokjemi-Vestre Viken

Bioingeniør medisinsk biokjemi-Vestre Viken

Gjettum, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description


Job title: Bioingeniør medisinsk biokjemi

Company: Vestre Viken

Job description: Har du lyst til å jobbe i et godt arbeidsmiljø med hyggelige kolleger?
Vi ser etter deg som har et ønske om å jobbe med varierte arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljø med gode kolleger rundt deg. Vi søker nå etter bioingeniør til 100% vikariat med mulighet for forlengelse til et lengre vikariat ut august 2025. Oppstartsdato etter avtale.Ved medisinsk biokjemi på Bærum sykehus er vi ca 50 ansatte fordelt på bioingeniører og helsesekretærer.Vi har ansvaret for all blodprøvetaking på sykehuset, inkludert akuttmottak. I tillegg til å analysere blodprøver fra sykehusets egne pasienter har vi også en god del prøver fra primærhelsetjenesten. Seksjonen har full automasjonslinje med pre- og postanalyse, i tillegg til hematologi, koagulasjon og kjemi-/immunkjemi-instrumenter koblet på.Hvorfor jobbe i Vestre Viken?
Gjennom kvalitet, trygghet og respekt jobber vi sammen for å gi gode og likeverdige helsetjenester til de som trenger det!
Som medarbeider i Vestre Viken blir du del av et solid og ambisiøst faglig miljø med varierte arbeidsdager. Vi vektlegger at fagmiljøene skal samarbeide om pasientbehandlingen, utnytte teknologiske muligheter og dele kunnskap og kompetanse mellom de forskjellige behandlingsstedene.
Vestre Viken ønsker at våre ansatte skal gjenspeile befolkningens mangfold. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke hos oss, uansett kjønn, alder, etnisitet, religion, livssyn, funksjonsnedsettelse og seksuell orientering. Det samme gjelder dersom du har hatt opphold i arbeidslivet.Arbeidsoppgaver Som vaktgående bioingeniør roterer du mellom arbeidsoppgaver som blodprøvetaking av polikliniske og inneliggende pasienter og i akuttmottak, preanalytiske oppgaver, analysering av prøver innen hematologi, koagulasjon og klinisk kjemi/immunkjemi.Som vaktgående bioingeniør jobber man etter opplæring i tredelt turnus, for tiden etter ønsketurnus. Det innebærer arbeid ca hver 3. helg og med arbeidstid 35,5 time/uke med betalt lunsj.KvalifikasjonerVi trenger deg som:

 • Har gyldig norsk autorisasjon som bioingeniør
 • Det er ønskelig med erfaring innen blodprøvetaking, men opplæring vil bli gitt
 • Det er en fordel med erfaring innen medisinsk biokjemi eller tilsvarende, men vi oppfordrer alle til å søke uavhengig av erfaring
 • Du må forstå norsk godt, og kunne gjøre deg forstått på norsk (evt. annet skandinavisk språk). Både muntlige og skriftlige kunnskaper kreves i stillingen.

Er du nyutdannet eller har lite erfaring ønsker vi at du legger ved vitnemål eller karakterutskrift.Personlige egenskaperHos oss er det viktig at du trives med arbeidsoppgaver og miljøet, derfor legger vi vekt på personlig egnethet ved ansettelsen.
Seksjon for medisinsk biokjemi er en seksjon med høy aktivitet, så du bør like et høyt tempo i tillegg til å være fleksibel.Vi har et svært godt arbeidsmiljø og ønsker at du vil bidra til å bevare dette. Vi søker derfor etter deg som er ansvarsfull, har godt humør og liker å jobbe med mennesker. Du bør like pasientkontakt da blodprøvetaking inngår i stillingen. Det er viktig for oss at du har pasienten i fokus og kommuniserer på en respektfull måte overfor pasienter, pårørende og kolleger.Vi tilbyr

 • Et trivelig arbeidsmiljø med hyggelige og inkluderende kolleger
 • Godt samarbeid mellom ulike yrkesgruppene
 • Faglig utvikling gjennom faste, ukentlige internundervisninger og fagdager to ganger i året
 • Opplæring på alle fagområdene i seksjonen med døgndrift ved arbeid i 100% stilling
 • Arbeidssted sentralt i Bærummed gode kollektivmuligheter fra Oslo og Drammen
 • Ansettelse i et stort helseforetak som ønsker å utvikle og tilby helsetjenester på nye måter
 • Medlemskap i Vestre Vikens Velferdsforening med gode rabattordninger på aktiviteter, kulturarrangement og leie av ferieboliger i inn- og utland
 • Ansettelse i en trygg offentlig virksomhet med gode pensjonsordninger

Vil du lese mer om vårt arbeid fremover se: https://vestreviken.no/om-oss/utviklingsplan-2035Om arbeidsgiverenVestre Viken er ett av landets største helseforetak med omlag 9 400 medarbeidere og ansvar for spesialisthelsetjenester til omlag 500 000 innbyggere. I tillegg til behandling og utredning av pasienter, driver vi medisinsk forskning, utdanning av helsepersonell og opplæring av pasienter og pårørende. Vi jobber for moderne, fleksible og likeverdige helsetjenester til pasientenes beste.
Våre somatiske sykehus er i Bærum, Drammen, på Kongsberg og Ringerike inklusiv Hallingdal sjukestugu. Klinikk for psykisk helse og rus omfatter Psykiatrisk avdeling Blakstad, Avdeling for rus og avhengighet, Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling og fem distriktspsykiatriske sentre. Medisinsk diagnostikk, Prehospitale tjenester og Intern service er egne klinikker. Sentraladministrasjonen ligger i Drammen.
Vår ambisjon er å kunne tilby heltidsstillinger til alle som ønsker det.
Velkommen som søker!SektorOffentligStedSogneprest Munthe-kaas vei 100, 1346 GjettumBransjeHelse og omsorgStillingsfunksjonHelsepersonell / BioingeniørArbeidsspråkNorsk

Expected salary:

Location: Gjettum, Viken

Job date: Tue, 07 May 2024 22:12:28 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Bioingeniør medisinsk biokjemi in Norwegian

Location

Gjettum, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Android App
Android App
Top