web analytics
 • Fagbioingeniør kjemi-Vestre Viken

Fagbioingeniør kjemi-Vestre Viken

Gjettum, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description


Job title: Fagbioingeniør kjemi

Company: Vestre Viken

Job description: Ønsker du å jobbe i et godt arbeidsmiljø med gode kolleger og faglig utfordrende arbeidsoppgaver innen medisinsk biokjemi? Vi søker etter ny fagbioingeniør i vikariat som skal jobbe med våre kjemiinstrumenter som for tiden er Atellica levert av Siemens. Vikariatet vil være under innkjøringsperiode for nye kjemiinstrumenter som vil være Cobas Pro fra Roche. Fagbioingeniør vil inngå i en gruppe med tre andre fagbioingeniører og rapporterer til overbioingeniør. Elektroforese, kromatografisk HbA1c og automasjonsløsningen tilhører også samme faggruppe.
Arbeidet vil hovedsakelig foregå på dagtid, men det vil være enkelte kveldsvakter i tilknytning til jobbehelg slik turnusen er lagt opp per i dag. Det må påregnes noe overtidsjobbing knyttet til prosjektet ny analysehall med innkjøring og overgang til nye instrumenter.Medisinsk biokjemi på Bærum er helautomatisert med kjemi- og immunkjemiinstrumenter, hematologi og koagulasjon samt pre- og postanalyse koblet sammen i en automasjonsløsning. Vi er i overkant av 50 årsverk fordelt på bioingeniører og helsesekretærer. Av disse er tre overbioingeniører med ansvar for hver sine fagområder.NøkkelinformasjonSøknadsfrist:07.04.2024Arbeidsgiver:Vestre VikenStillingstittel:Fagbioingeniør kjemiStillinger:1Heltid / Deltid:HeltidAnsettelsesform:VikariatStillingsprosent:100Webcruiter-ID:4789253378Sluttdato:30.06.2025Sosial deling :ArbeidsoppgaverSom fagbioingeniør vil du blant annet:

 • Ha delt ansvar for kjemi- og immunkjemiinstrumenter med en annen fagbioingeniør
 • Utføre vedlikehold på instrumentene
 • Følge opp interne og eksterne kvalitetskontroller
 • Skrive og oppdatere prosedyrer
 • Opplæring av ansatte i egen seksjon
 • Veiledning av studenter
 • Delta i arbeidet med innføring av nye instrumenter

Fagbioingeniør er organisert i gruppen kjemi og immunkjemi, og det ligger også oppgaver knyttet til rutinedrift i stillingen som blodprøvetaking og andre preanalytiske oppgaver. Det vil på lik linje med andre fagbioingeniører i seksjonen være jobbing ca hver 5. helg etter dagens turnus.Kvalifikasjoner

 • Norsk autorisasjon som bioingeniør er et ufravikelig krav til stillingen
 • Minst to års erfaring med bruk av instrumenter innen klinisk kjemi som bioingeniør
 • Relevant videreutdannelse vil telle positivt, men nødvendig opplæring vil bli gitt

Personlige egenskaperVi søker etter en fagbioingeniør som tar initiativ, er nysgjerrig og liker å dele på kunnskapen sin. Du må like å jobbe i et hektisk miljø, og bør ikke være veldig sensitiv for støy da det er en del lyder i en analysehall. Det kan til tider være mye som skjer samtidig så det er en stor fordel at du trives med å løfte blikket og ha oversikt.Du må ha gode kommunikasjonsegenskaper både muntlig og skriftlig, samt svært gode norskkunnskaper og gode nok engelskkunnskaper til å forstå manualer og instrumenter på engelsk.Vi har et godt arbeidsmiljø og ønsker at du vil bidra til å bevare dette. Vi ønsker derfor deg med godt humør som setter pris på gode kolleger.Personlig egnethet vektleggesVi tilbyr

 • Et veldig hyggelig arbeidsmiljø med dyktige og engasjerte kolleger
 • Faglige og personlige utviklingsmuligheter
 • Utfordrende og spennende arbeidsoppgaver
 • Mulighet for å ta spesialistgodkjenning eller videreutdanning
 • Et godt fagmiljø på tvers av sykehusene i Vestre Viken
 • Gode velferdsordninger med blant annet hytteutleie, kultur og fritidstilbud og mye annet

Adresse: Bærum sykehus, Sogneprest Munthe-kaas vei 100, 1346 Gjettum, NorgeKontaktinformasjonAnita ThornquistSeksjonslederOm arbeidsgiverenVestre Viken er et av landets største helseforetak med ca. 9 400 medarbeidere og har ansvar for spesialisthelsetjenester til omlag 500 000 innbyggere i 22 kommuner.Våre somatiske sykehus er i Bærum, Drammen, Kongsberg og på Ringerike (inkludert Hallingdal sjukestugu i Ål).Innen feltet psykisk helse og rus har vi ansvar for Blakstad sykehus i Asker, fem distriktspsykiatriske sentre og barne- og ungdomspsykiatri. Vi har egne klinikker for medisinsk diagnostikk, prehospitale tjenester og intern service samt en sentral stab. Sentraladministrasjonen ligger i Drammen.I tillegg til utredning, behandling og oppfølging av pasienter, driver vi medisinsk forskning, utdanning av helsepersonell og opplæring av pasienter og pårørende.

Expected salary:

Location: Gjettum, Viken

Job date: Sun, 24 Mar 2024 07:36:09 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Fagbioingeniør kjemi in Norwegian

Location

Gjettum, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Contact us

Featured Ads

Android App
Android App
Top