web analytics
  • Ringerike, Asker og Baerum tingrett-Trives du med travle arbeidsdager?

Ringerike, Asker og Baerum tingrett-Trives du med travle arbeidsdager?

Sandvika, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description

Job title: Trives du med travle arbeidsdager?

Company: Ringerike, Asker og Baerum tingrett

Job description: Servicemedarbeider i Sandvika og tilkallingsvikar i HønefossOm stillingeneRingerike, Asker og Bærum tingrett søker en serviceorientert medarbeider som er glad i mennesker og trives med travle arbeidsdager i ett fire måneders vikariat fra 21. mai med mulig forlengelse. Det er en 100 % stilling ved rettsstedet i Sandvika.Servicemedarbeiderne våre er vårt ansikt utad og betjener førstelinjen vår. Arbeidsoppgavene vil blant annet bestå av å betjene besøkende, sentralbord, fremmøteforkynning, notarius publicus, utenlandsforkynnelser, journalføring av post og generell oppfølging av våre rettssaler og møterom. Arbeidet utføres i nært samarbeid med øvrige ansatte i tingretten. Kommunikasjon med domstolens brukere er sentralt.Vi søker også en tilkallingsvikar ved rettsstedet vårt i Hønefoss, gjerne en student innen relevant studie. Vikaren tilkalles etter tingrettens behov, og har ingen fast stillingsprosent. Tilkallingsvikaren vil utføre saksbehandleroppgaver, sitte i ekspedisjonen og andre praktiske gjøremål i tingretten. Vikaren vil samarbeide nært med både dommere og saksbehandlere, og får ett godt innblikk i ulike saksområder og domstolens arbeid.Om degVi ser særlig etter følgende kvalifikasjoner og egenskaper:

  • serviceorientert med fokus på domstolens samfunnsoppdrag og brukerperspektiv
  • faglig nysgjerrig og interessert i å utføre alle typer oppgaver
  • god muntlig og skriftlig formuleringsevne i norsk og engelsk
  • setter deg raskt inn i nye oppgaver og systemer, tar ansvar, er nøyaktig og har god gjennomføringsevne
  • god IT-kompetanse og interesse for å ta i bruk digitale løsninger og nytt utstyr

Vi tilbyrVi kan tilby varierte og interessante arbeidsoppgaver i en samfunnsviktig virksomhet med et godt og inkluderende arbeidsmiljø. Ringerike, Asker og Bærum tingrett er en IA-bedrift (inkluderende arbeidsliv). Det er et personalpolitisk mål at arbeidsstaben skal gjenspeile befolkningssammensetningen generelt, både når det gjelder alder, kjønn og kulturelt mangfold.Mer informasjon om Ringerike, Asker og Bærum tingrett finnes på www.domstol.no (http://www.domstol.no)KontaktinformasjonSpørsmål om stillingen som servicemedarbeider i Sandvika kan rettes til administrasjonssjef Ina Fretheim på tlf. 913 44 140.For spørsmål om stillingen som tilkallingsvikar i Hønefoss ta kontakt med førstekonsulent Line Bjørnstad på tlf. 32 98 90 10.SøknadSøknad med vitnemål og attester sendes elektronisk via denne siden.Det vil bli utarbeidet offentlig søkerliste. Det henvises i denne sammenheng til Offentlighetslova § 25, annet ledd, vedrørende mulighet for å bli unntatt fra søkerlista. Personopplysninger som avgis i søknad og CV til stillingen behandles iht lov om behandling av personopplysninger.Om arbeidsgiverenRingerike, Asker og Bærum tingrett er en førsteinstansdomstol. Tingretten ledes av sorenskriver, og har 14 dommere, 4 dommerfullmektiger, administrasjonssjef, 21 saksbehandlere og rettsbetjent.
Rettskretsen består av kommunene Asker, Bærum, Hole, Jevnaker, Lunner og Ringerike. Tingretten har rettssted i Hønefoss og i Sandvika.SektorOffentligAntall stillinger2StedKjørboveien 10, 1337 SandvikaBransjeJuridiske tjenester,Offentlig administrasjonStillingsfunksjonKontor og administrasjon / Kontorarbeid,Kontor og administrasjon / Resepsjon,Kontor og administrasjon / Sentralbord

Expected salary:

Location: Sandvika, Viken

Job date: Sat, 27 Apr 2024 22:00:57 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Trives du med travle arbeidsdager? in Norwegian

Location

Sandvika, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
  1. Use a safe location to meet seller
  2. Avoid cash transactions
  3. Beware of unrealistic offers
Android App
Android App
Top