web analytics
 • Familieterapeut/ psykolog/ psykologspesialist-Bufetat

Familieterapeut/ psykolog/ psykologspesialist-Bufetat

Sandvika, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description


Job title: Familieterapeut/ psykolog/ psykologspesialist

Company: Bufetat

Job description: Om stillingenFamilievernet gir tilbud til familier, par og barn som selv oppsøker tjenesten med ulike typer relasjonsutfordringer. Tjenestetilbudet består av familie- og parterapi, grupper, kurs, mekling og bistand til foreldresamarbeid- og veiledning der foreldre ikke bor sammen.Familievernet utfører lovpålagt mekling mellom foreldre med barn under 16 år med formål om å hjelpe dem til å finne gode samarbeidsløsninger for barn etter samlivsbrudd.Familievernkontoret Asker og Bærum holder til i nye og lyse lokaler sentralt i Sandvika. Vi er 24 ansatte, jevnt fordelt mellom familieterapeuter og psykologer, 3 kontorfaglige og leder. Her er det god takhøyde, engasjerte kolleger og du vil være en del av et spennende fagmiljø. Vi er opptatt av å vedlikeholde og videreutvikle kompetanse og har tverrfaglig samarbeide med andre instanser. Hos oss vil du møte en interessant og variert klientmasse med et bredt spekter av relasjonelle utfordringer.Vi har 2 faste stillinger og 1 engasjement (1 år) stilling som psykolog / psykologspesialist / familieterapeut ledig. Tiltredelse er 01.08.24 eller så snart som mulig etter dette.NøkkelinformasjonSøknadsfrist:20.05.2024Arbeidsgiver:BufetatSted:SandvikaStillingstittel:Familieterapeut/psykologStillinger:3Heltid / Deltid:HeltidAnsettelsesform:Fast, EngasjementStillingsprosent:100Webcruiter-ID:4809839797Startdato:01.08.2024Sosial deling :Arbeidsoppgaver

 • Terapi og rådgivning for familier, par og enkeltpersoner med samlivs- og relasjonsproblematikk.
 • Mekling for foreldre etter ekteskaps- og barneloven.
 • Utadrettet og forebyggende virksomhet som veiledning, undervisning og kurs.
 • Delta i internt fagutviklingsarbeid.

Kvalifikasjoner

 • Søkere må være utdannet sosionom, barnevernspedagog eller ha annen relevant utdanning på høyskole eller universitetsnivå og videreutdanning i familieterapi tilsvarende 60 studiepoeng. Eller ha autorisasjon som psykolog eller psykologspesialist.
 • Søker må ha gode kliniske ferdigheter og erfaring fra terapeutisk arbeid innen familie- og parterapi.

Ønskelig erfaring og kompetanse:

 • Interesse for og erfaring fra arbeid med barn.
 • Ønske om å arbeide med grupper og kurs.
 • Erfaring fra arbeid med minoriteter og god kulturforståelse.
 • Erfaring fra og kompetanse i arbeid med vold og konflikter.
 • Kompetanse innen emosjonsfokusert parterapi / familieterapi vil bli tillagt vekt.

Personlige egenskaper

 • Du er selvstendig og initiativrik.
 • Du har god evne til kommunikasjon og samarbeider godt med andre.
 • Du er varm og empatisk.
 • Du arbeider strukturert

For oss er det også svært viktig hvordan du som person egner deg til jobben. Det vil bli tatt med i den totale vurderingen.Vi tilbyr

 • Varierte arbeidsoppgaver i et godt og engasjert fagmiljø.
 • Gode muligheter for kurs- og kompetansehevingsprogrammer.
 • Fleksibel arbeidstid innenfor bestemte rammer
 • Du får være med på å løfte oss slik at vi kan gi barn og unge og familier et enda bedre tilbud, og det mener vi har en stor verdi i seg selv.
 • Stillingene er plassert i statlig lønnsregulativ som SKO 1173 klinisk sosionom – lønnstrinn 53 – 68 (kr 524 700 – 667 700), SKO 1496 klinisk barnevernspedagog lønnstrinn 53 – 68 (kr 524 700 – 667 700), SKO 1534 spesialutdannet miljøterapeut lønnstrinn 53 – 68 (kr 524 700 – 667 700), SKO 794 psykolog – lønnstrinn 63 – 76 (kr 615 700 – 777 900) eller SKO 1304 Psykolog med godkjent spesialitet – lønnstrinn 76 – 81 (kr 777 900 – 895 500).
 • Medlemskap i Statens pensjonskasse jf. Lov om Statens pensjonskasse, som innebærer en god tjenestepensjonsordning, mulighet for tilbud om boliglån til konkurransedyktige betingelser, samt yrkesskade- og gruppelivsforsikring.

Informasjon til deg som søker:

 • Inkludering og mangfold er en styrke og gjør at vi kan løse oppgavene våre enda bedre. Derfor ønsker vi oss medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaringer og perspektiver. Har du funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, oppfordrer vi deg som søker til å krysse av i jobbsøkerportalen. Er det kvalifiserte søkere, kaller vi inn minst én i hver gruppe til intervju, og får du jobben, legger vi til rette for deg om du trenger det. Utenom å velge ut riktige kandidater bruker vi ikke avkrysningene til noe annet enn anonymisert statistikk.
 • Stillingen er for tiden lagt til Familievernkontoret Asker og Bærum.
 • Politiattest må fremlegges ved ansettelse, jf. lov om barnevern § 12-11 andre ledd, eller Familievernkontorloven § 2 a, og forskrift om politiattest § 7. Denne attesten skal ikke legges med søknaden.
 • Du kan be om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlisten. Dette må i så fall begrunnes. Vi kontakter deg dersom ønsket ditt ikke tas til følge.

Søknad med CV sendes elektronisk via link på denne siden.Vitnemål og attester med bekreftet stillingsstørrelse og varighet skal lastes opp elektronisk som vedlegg i Webcruiter, samt tas med ved et eventuelt intervju.Adresse: Elias Smiths vei 24, 1337 Sandvika, NorgeKontaktinformasjonMorten W. ElginLederOm arbeidsgiverenBarne-, ungdoms- og familieetatens fem regioner har som hovedoppgave å drive etatens institusjoner og familievernkontor. I tillegg har regionene ansvar for fosterhjemsrekruttering og oppgaver knyttet til adopsjon. Region øst har også ansvar for å drifte omsorgssentrene for enslige mindreårige asylsøkere. Barn, unge og deres familie skal få riktig hjelp til rett tid uansett hvor de bor i Norge. Bufetat sine fem regioner rapporterer til Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet som er underlagt Barne- og familiedepartementet.Bufetat, region øst dekker fylkene Akershus, Østfold og Innlandet. I tillegg har vi fire familievernkontor i Oslo. Regionkontoret ligger i Lillestrøm.
Bufetat, region øst har oppgaver innen områdene barnevern, familievern, adopsjon og enslige mindreårige asylsøkere.

Expected salary:

Location: Sandvika, Viken

Job date: Wed, 08 May 2024 03:22:59 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Familieterapeut/ psykolog/ psykologspesialist in Norwegian

Location

Sandvika, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Android App
Android App
Top