web analytics
  • ISS Facility Services-Lyst på en godt betalt sommerjobb?

ISS Facility Services-Lyst på en godt betalt sommerjobb?

Sandvika, Viken

nok0

Type : Job

Description


Job title: Lyst på en godt betalt sommerjobb?

Company: ISS Facility Services

Job description: Til vårt hotellteam på Sandvika søker vi renholdere som er motivert for en praktisk sommerjobb!ISS har gjennom mange år bygget seg opp til å bli en viktig samarbeidspartner innen hotelldrift og samarbeider i dag tett med flere av de store hotellkjedene. Hotellteamet vårt trenger forsterkninger til over sommeren, som kan jobbe fra 20-80%.Din jobb vil være å rengjøre og klargjøre hotellrommene for våre gjester.Vi er fleksible på stillingsprosentene, og imøtekommer dine ønsker så langt vi klarer. I de fleste stillingene vil arbeidsstart være fra kl.09.00 om morgenen, mandag til søndag.Dette er et sommervikariat som varer fra mai til august, med mulighet for fast stilling etter endt vikariat.Hvorfor skal du velge oss?

  • Vi lønner renholdere på hotell etter renholdsoverenskomsten, som starter på cirka 216,04kroner per time + søndagstillegg.
  • Vi verdsetter våre servicehelter og prioriterer HMS høyt, slik at alle medarbeidere skal være trygge på jobb hos oss.
  • Hver måned feirer og løfter vi servicemedarbeidere som har utmerket seg spesielt – og hvert år kårer vi en nasjonal og global vinner!
  • ISS Academy har 150 ulike klasseroms- og nettkurs innen flere fagområder som gir deg mulighet til videreutvikling og andre karrieremuligheter i ISS.

Hvem ønsker vi inn på laget?Vi ser etter deg som er et utpreget servicemenneske, og som møter mennesker med et smil. Vi ønsker at du har noe erfaring fra renhold av hotellrom, eller lignende. Det er et krav at du kan kommunisere godt på norsk eller engelsk.Høres dette ut som noe for deg? Søk i dag og bli med å skap gode hotellopplevelser i sommer!
Hos oss er det enkelt å søke – last opp din CV, svar på noen spørsmål, og du er registrert. Vi ønsker deg lykke til!Om arbeidsgiverenISS Facility Services er en del av et verdensomspennende facility management-konsern. I Norge er vi markedsleder og en viktig pådriver for utvikling av bransjen. Vi tilbyr tjenester innen renhold, restaurant- og kantinedrift, eiendomsdrift, og kontorstøtte med supporttjenester – både som enkelttjenester og som integrerte løsninger.I ISS jobber vi daglig for å skape en bedre verden gjennom stedene der mennesker møtes. Disse møteplassene skapes av mennesker hver eneste dag, og det er disse menneskene som er vår viktigste ressurs. Samfunnsansvar står sentralt i ISS. I samarbeid med våre kunder og leverandører står vi i en unik posisjon til å positivt påvirke våre omgivelser, både når det gjelder mennesker, samfunn og miljø. Med over 120 forskjellige nasjonaliteter er ISS en viktig inkluderings- og integreringskanal – og det er vi stolte av!ISS Facility Services er en av Norges største private arbeidsgivere med nesten 10 000 medarbeidere og en årlig omsetning på mer enn fem milliarder. Selskapet har 60 regionskontorer med hovedkontor i OsloSektorPrivatAntall stillinger5Sted1337 SandvikaBransjeDrift og vedlikeholdstjenester,Renovasjon og renhold,Hotell og overnattingStillingsfunksjonRenholdNøkkelordSommerjobb, Hotell, Renhold, Cleaning, Sandvika

Expected salary:

Location: Sandvika, Viken

Job date: Tue, 19 Mar 2024 23:03:53 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Lyst på en godt betalt sommerjobb? in Norwegian

Location

Sandvika, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
  1. Use a safe location to meet seller
  2. Avoid cash transactions
  3. Beware of unrealistic offers
Contact us

Featured Ads

Android App
Android App
Top