web analytics
 • Lærer – Ungdomstrinnet Bærum kommune

Lærer – Ungdomstrinnet Bærum kommune

Hosle, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description


Job title: Lærer – Ungdomstrinnet

Company: Bærum kommune

Job description: Om stillingenEr du opptatt av å vekke lærelyst, sette spor hos elevene dine og å sikre at de er godt rustet til å mestre livet de står på terskelen til? Bærum kommune har en tydelig plan for skolen og politikere med engasjement for skolens oppdrag. Å jobbe som lærer hos oss innebærer å være del av et godt faglig og sosialt profesjonsfellesskap som virkelig vil noe med innsatsen sin. Vi deler alle en vilje til å bidra til å åpne dører mot verden og fremtiden for elevene våre. Høres det spennende ut å bidra til videreutvikling av bærumsskolen? Da kan denne stillingen være akkurat den du se etter.
Ved å følge denne , vil du kunne finne ut mer om Bærumsskolen.Hosletoppen skole vil ha deg med på laget!Hosletoppen skole er en relativt liten skole som ligger vakkert og naturnært til i østre Bærum. Skolen har rundt 270 elever og 27 ansatte. Vi har godt skolemiljø og elevene våre er i stor grad motivert for skole og læring. De er sjarmerende, ressurssterke og hyggelige. Skolen har fokus på dybdelæring, herunder sammenheng i fag og mellom fag, og læringsstrategier. Vår ambisjon er at alle elevene våre skal oppleve mening, mestring og trivsel. Skolen har mange fine og samlende tradisjoner, og jobber kontinuerlig med faglig- og sosial inkludering. I samarbeid med Haug skole og ressurssenter har vi også et godt tilbud for elever med utviklingshemming.Lærere og pedagogisk personale på Hosletoppen skole har høy kompetanse, samarbeider godt og er elevfokusert. De aller fleste lærerne våre er kontaktlærere og jobber i team som samarbeider om oppfølgingen av elevene. Det er et høyt faglig nivå på opplæringen, samtidig som vi klarer å løfte elever på alle nivåer.Hosletoppen skole har ledig inntil 3 lærerstillinger tilsvarende 250 %. Kontaktlærerfunksjon inngår i to av stillingene.Lærerstilling 1, vikariat:
Fag: Fransk og norsk. Det er en fordel å også ha undervisningskompetanse i kunst og håndverk, mat og helse eller KRLE. Kontaktlærerfunksjon inngår i stillingen.Varighet: 01.08.2024 til 31.07.2025.Lærerstilling 2, vikariat:Fag: Engelsk, og kroppsøving. Det er en fordel å også ha KRLE eller mat og helse som fag. Kontaktlærerfunksjon inngår i stillingen.Varighet: 01.08.2024 til 31.07.2025.Lærerstilling 3, vikariat:Fag: Norsk eller engelsk og spesialpedagogikkVarighet: 01.08.2024 til 31.07.2025.Er du læreren vi er på jakt etter? Da håper vi du søker og at det kommer tydelig frem i søknadsbrevet hvilke fag du har undervisningskompetanse i og undervisningserfaring med.Vi gleder oss til å høre fra deg!NøkkelinformasjonSøknadsfrist:13.05.2024Arbeidsgiver:Bærum kommuneSted:HosleStillingstittel:LærerStillinger:3Heltid / Deltid:HeltidAnsettelsesform:VikariatStillingsprosent:100Webcruiter-ID:4806297289Startdato:01.08.2024Sluttdato:31.07.2025Sosial deling :Arbeidsoppgaver

 • Planlegge og lede elevenes læring
 • Sørge for et trygt, godt og inkluderende læringsmiljø
 • Analysere og følge opp elevenes læringsprogresjon
 • Bidra til godt samarbeid med foreldre
 • Delta og bidra i et lærende fellesskap på skolen
 • Samarbeide med andre faginstanser

Kvalifikasjoner

 • Godkjent undervisningskompetanse for ansettelse i grunnskolen og formell utdanning i undervisningsfagene
 • Tydelig og trygg klasseleder som bidrar til inkludering og gode læringsbetingelser
 • Kompetanse i, og interesse for, læringsfremmende digital didaktikk og digitale læringsverktøy
 • Er du søker fra land utenfor Skandinavia, må du ha bestått norskprøve B2 skriftlig og muntlig

Personlige egenskaperVi ser etter deg som

 • motiveres av det viktige læreroppdraget
 • er ambisiøs på elevenes vegne
 • er god på å bygge relasjoner og ta ansvar
 • er strukturert og løsningsorientert
 • motiveres av å lære med andre
 • er god til å kommunisere
 • er en lagspiller som deler egen kompetanse
 • er lærevillig og endringsvillig

Vi tilbyr

 • Veiledningsprogram for nyutdannede lærere
 • Pliktig innskudd i Statens Pensjonskasse
 • Det gis tilleggslønn på kr 20 000 per år til grunnskolens 1. trinnslærere, i tillegg til eventuelt kontaktlærertillegg. Tillegget gis for perioden vedkommende innehar oppgaven. Det forutsettes at minst 70 % av stillingen er på 1. trinn og at vedkommende underviser i basisfagene norsk og matematikk. Tillegget gis forholdsmessig etter stillingsstørrelse og gis kun til de som er kvalifisert for stillingen. Det gis tilsvarende tillegg, med samme kriterier, for 2. – 4. trinn. Satsene er da kr 15 000 for 2. trinn, 10 000 for 3. trinn og 5 000 for 4. trinn.
 • Påvirkningsmuligheter i en

som jobber for et bærekraftig samfunnGyldig politiattest iht.§10-9 i Opplæringsloven må fremlegges før tiltredelseAdresse: Bjarne Skaus vei 40, 1362 Hosle, NorgeKontaktinformasjonRuth Ingeborg LøvoldRektorOm arbeidsgiverenSammen skaper vi et godt og klimaklokt samfunn for våre nærmere 130 000 innbyggere, både i dag og i årene som kommer. Vi skaper rammer som bidrar til at de aller minste kan leke og lære og at de som trenger en hjelpende hånd får en hverdag preget av mestring, mening og verdighet. Vi gjør et bredt spekter av arbeidsoppgaver, og felles for oss alle er ønsket om å skape et samfunn som er godt å leve i. Bli med og sett spor.Søkere gjøres oppmerksom på at opplysninger om dem kan bli offentliggjort, selv om søkerne ber om ikke å bli ført opp på offentlig søkerliste (Offentliglova §25).Før ansettelse i Bærum kommune skal identitet dokumenteres og oppholdstillatelse være gyldig.

Expected salary:

Location: Hosle, Viken

Job date: Sat, 04 May 2024 01:16:17 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Lærer – Ungdomstrinnet in Norwegian

Location

Hosle, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
 1. Use a safe location to meet seller
 2. Avoid cash transactions
 3. Beware of unrealistic offers
Android App
Android App
Top