web analytics
  • Oslo kommune Lærer, spesialskole, barnetrinn

Oslo kommune Lærer, spesialskole, barnetrinn

Hvalstad, Viken

nok0

Type : Job
Condition : N/A
Warranty : N/A

Description


Job title: Lærer, spesialskole, barnetrinn

Company: Oslo kommune

Job description: Brusetkollen skole og ressurssenter er en spesialskole for barn som strever med å regulere atferd og følelser. Skolen driftes av Utdanningsetaten i Oslo kommune, men er lokalisert på Hvalstad i Asker. Vi har korttidselever på 8- ukers utredningsopphold, samt langtidselever. Skolen har 16 elevplasser i aldersblandede klasser fra 3. til 7. trinnArbeidsoppgaver Undervisningsstilling. Undervisning i liten gruppe på maks 8 elever og inntil 4 voksne ved behov. Undervisning i alle fag, samt sosial kompetanse. Tverrfaglig samarbeid med alle aktører rundt eleven.Kvalifikasjoner Godkjent lærerutdanning, gjerne med spesialpedagogisk tilleggsutdannelse. Erfaring fra barnetrinn i ordinær skole er ønskelig. Erfaring fra atferdsutfordrende og krevende elever er ønskelig. Det er også ønskelig med kunnskap om traumesensitiv omsorg og opplæring, men opplæring kan gis.Personlige egenskaper Du er interessert i elever med atferdsutfordringer, og ønsker å bidra til at disse elevene kan lykkes i skole og samfunn. Du kan kombinere kunnskap om tilrettelegging og tilpasning, samtidig som du kjenner normalskolens ordinære krav. Du evner å skape relasjoner til elevene. Du forstår at elevenes atferdsuttrykk har underliggende årsaker og må møtes profesjonelt. Du er ryddig, strukturert, fleksibel, og kan kommunisere med kollegaer, samarbeidspartnere og foresatte på en tydelig og vennlig måte. Du har lyst til å arbeide i et humørfylt, men krevende miljø. Personlig egnethet vil bli sterkt vektlagt.Vi tilbyr Et spennende fagmiljø i en kunnskapsbedrift med høy kompetanse og ambisiøse og engasjerte medarbeidere.Om arbeidsgiverenUtdanningsetaten i Oslo sørger for at 90 000 elever og lærlinger lærer og trives, utvikler seg faglig og sosialt og får bruke sin nysgjerrighet, sitt engasjement og sin kreativitet. Som en av våre 17 000 ansatte i Norges største kommunale etat får du jobbe med kolleger med bred faglig kompetanse og med hjerte for Osloskolen.
Arbeidsplassene i Oslo kommune skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert, til å søke jobb hos oss, uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Oslo kommune legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.
Vi gjør oppmerksom på at søkere kan føres opp på offentlig søkerliste selv om søkeren har bedt om anonymitet, men dette vil du i tilfelle få varsel om.
Tilsetting i grunnskolen eller i videregående skole, i aktivitetsskolen eller for å gi leksehjelp er betinget av at det før tiltredelse fremlegges politiattest i tråd med opplæringsloven § 10-9.
Les mer om Osloskolen på https://www.oslo.kommune.no/skole-og-utdanning/SektorOffentligSted1395 HvalstadBransjeBarn, skole og undervisningStillingsfunksjonUndervisning og pedagogikk / Lærer/LektorArbeidsspråkNorsk

Expected salary:

Location: Hvalstad, Viken

Job date: Tue, 07 May 2024 22:43:32 GMT

Click here to Apply for the job now!

Write an article about Lærer, spesialskole, barnetrinn in Norwegian

Location

Hvalstad, Viken

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Profile Picture
 
marketing
Individual
WhatsApp

Send Messages

Send Message
Total Bids
0
Highest Bid
Lowest Bid
Safety tips for deal
  1. Use a safe location to meet seller
  2. Avoid cash transactions
  3. Beware of unrealistic offers
Android App
Android App
Top